Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22321
View
116
Reply

Suasana baru di Plaza TAR

[Copy link]

Author: nummerzwei       Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2010 02:29 PM | Show all posts
Salam..sy nk sewakan kedai saya di plaza TAR tingkat 2, kerana saya berpindah kedai d GM klang pada minggu ni....sesape berminat boleh contact saya.. 013-3750521 (husniey)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2010 07:23 AM | Show all posts
Reply 100# star_karat


    bukan tak jalan.mgkn ada masalah lain. tp yg pastinya plaza TAR ni org kurang nak naik. kenapa ya? ada sesape ada pengalaman jalan2 plaza tar tak? boeh share sikit apa kekurangan dan kelemahan nya. nanti bolh fwd kt management
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 10:28 AM | Show all posts
kurang advertisement kot.
ramai pemborong ni tak tahu yang kat plaza tar ujud tempat pembekal. semua yang datang langsung pegi plaza GM padahal kat sebelah ajer. dah tu kat GM ni aku tengok ramai jugak yang pembeli biasa jalan2 window shop, dorang ni yang kadang2 meramai kan pengunjung jadi tempat nampak macam sibuk, macam happening.
jadi tak semesti nya advertisement tu untuk pemborong saja tapi untuk pembeli biasa jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 11:57 AM | Show all posts
kat situ ada kedai pemborong alat jahitan tak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2010 10:44 AM | Show all posts
kt depan pintu loading plaza TAR ada pemborong jahit Alat jahitan DekNic nama nya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2010 10:45 AM | Show all posts
kurang advertisement kot.
ramai pemborong ni tak tahu yang kat plaza tar ujud tempat pembekal. sem ...
star_karat Post at 23-12-2010 10:28



    betul la tu. ads aku tgk management selalu letak dalam Harian metro. tp aku rasa management kene bijak gak guna online medium ni. media baru ni penting especially target orang2 yg bisnes online.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 10:58 AM | Show all posts
kt depan pintu loading plaza TAR ada pemborong jahit Alat jahitan DekNic nama nya
nummerzwei Post at 24-12-2010 10:44



    macihhhh....rasanya esok buka tak kedai2 kat sana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2010 11:30 AM | Show all posts
Reply 107# epalmerah


    buka...ahad je tutuop
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 03:06 PM | Show all posts
kawan saya pun ada kuar dari situ.. pindah ke GM kelang
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2010 10:06 AM | Show all posts
betul la tu. ads aku tgk management selalu letak dalam Harian metro. tp aku rasa managemen ...
nummerzwei Post at 24-12-2010 10:45



     kita tak beloh serahkan sepenuhnya kepada management...kita sendiri yang kena keluarkan modal dan usaha buat marketing sendiri untuk tarik customer....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2010 11:21 AM | Show all posts
ingat arini nak gi sana...nk usha brg aksesori wanita...dgr org ckp murah sket dr
plaza gm...ada sape2 tau byk x pilihan kat sn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2010 06:40 AM | Show all posts
Reply 111# ladyluv


    iAllah ada..meh lah datang dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2010 06:51 AM | Show all posts
mari like beramai2 facebook plaza tar
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 06:43 PM | Show all posts
kasik up sket Plaza Tar...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2011 06:57 AM | Show all posts
sewa nak naik ..kekekek
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2011 03:33 PM | Show all posts
Dah 2 kali g sana...
kedai tyan rumah intai dr jauh jer... huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 12:10 AM | Show all posts
Reply 116# cybermum


    apa nak intai2..masuk terus je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084551s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list