Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
205290
View
2065
Reply

[Accesories & Hobbies] PRUDENTIAL BSN TAKAFUL

  [Copy link]

Author: lostnfaun       Show all posts   Read mode

Post time 1-6-2012 11:47 PM | Show all posts
Reply  mbk

wakakkaka..... seb baik... ingatkan takde pulse tadi........
aarie Post at 1-6-2012 17:46


thanks
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:02 PM | Show all posts
mbk Post at 1-6-2012 10:43



Good humour.... Awareness come later
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2012 10:53 AM | Show all posts
How Does Insurance Work? Moga2 video nie dapat membantu kita memahami insurans.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2012 05:44 PM | Show all posts
Segala persoalan yg di tanya thru PM telah dijawap. Setiap masalah akan ada solution nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2012 04:33 PM | Show all posts
Nota Takaful:
Bila customer Bertanyakan soalan "adakah saya perlu langgan produk takaful ini?" kepada ejen takaful, seumpama bertanya soalan "adakah saya perlu bergunting?" kepada tukang gunting rambut. Dia akan menjawab "Ya!" sekalipun orang yang bertanya adalah botak.


Renung2kan........
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 04:40 PM | Show all posts
Ramai yg mengadu pasal ejen tak servis.... Utk mengatakan ejen anda tak servis tu .. Berapa kali anda call dia orang tak pick up? Just nak tahu pendapat anda
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2012 01:37 AM | Show all posts
macam mana yang orang cakap investment dalam insuran lagi baik daripada ASB yer?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2012 10:08 AM | Show all posts
Reply 1667# sistina.claudia

kalau ada yang promote kat u insurance for investment tu... cepat-cepat ler lari 1000m/s  
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2012 03:28 PM | Show all posts
Dpt lg cheque elaun hospital utk klien sy yg admit sbb H1N1
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2012 03:44 PM | Show all posts
Ramai yg mengadu pasal ejen tak servis.... Utk mengatakan ejen anda tak servis tu .. Berapa kali and ...
ibm632 Post at 19-6-2012 16:40



    saya ada masalah tu,call agen nak tmbh saving tak jwb pon.sms pon tak reply...............bila dah tukar agen, baru agen lama tu muncul call sy
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2012 04:07 PM | Show all posts
saya ada masalah tu,call agen nak tmbh saving tak jwb pon.sms pon tak reply............... ...
maksubita Post at 26-6-2012 15:44


   Moga saya menjadi agent yang amanah (amin). (menasihati diri sendiri)
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2012 01:44 PM | Show all posts
diskas boleh, iklan jangan... okeh
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2012 03:35 PM | Show all posts
saya ada masalah tu,call agen nak tmbh saving tak jwb pon.sms pon tak reply............... ...
maksubita Post at 26-6-2012 15:44


eh cmne ko tukar ejen.. senang approve ke?
bukan "bos" ejen asal tu akan bg approval?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2012 12:09 PM | Show all posts
eh cmne ko tukar ejen.. senang approve ke?
bukan "bos" ejen asal tu akan bg approval?
kazaraf Post at 30-6-2012 15:35



    tahlah,sy aritu tandatangan je
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2012 12:13 PM | Show all posts
Reply 1674# maksubita

ko apply cmne? boleh cite detail. hehe. brp lama approve, boleh pilih ejen ke apa.. dsb..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2012 04:08 PM | Show all posts
saya ada masalah tu,call agen nak tmbh saving tak jwb pon.sms pon tak reply............... ...
maksubita Post at 26-6-2012 15:44


isk ... isk ... tak patut ejen lama tu nak bagi bisnes pun tak nak ... apa laaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2012 04:10 PM | Show all posts
tahlah,sy aritu tandatangan je
maksubita Post at 2-7-2012 12:09


dia ada bagitau ke form yg Maksu sign form  tukar ejen ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2012 10:08 AM | Show all posts
isk ... isk ... tak patut ejen lama tu nak bagi bisnes pun tak nak ... apa laaaa...
ibm632 Post at 2-7-2012 16:08



    tu yang sy pelik ngan agen tu nak bg duit pon jual mahal.tapi sy still ada kaitan ngan agen lama tu sbb anak2 dan suami still under dia.harap agen tu tak lupa time bg kuih raya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2012 02:28 PM | Show all posts
Oooo ada kaitan lagi lah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 02:13 PM | Show all posts
Tgh bertungkus lumus buat claim utk klien
Harap dpt elaun2 hospital ni utk duit raya huhuh

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080390s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list