Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
72838
View
461
Reply

CEO Wanitamelayu.com menipu?????

  [Copy link]

Author: nrshahirah       Show all posts   Read mode

Post time 1-10-2010 10:18 PM | Show all posts
aku rasa dia nih silap perhitungan. bukan niat dia nak tipu kot (bersangka baik)

aku ni pon sebenar salah seorang pemilik paza. eh silap ex pemilik plaza.

time nak tukar ke dtoko tu, kami kena attend bengkel lah gamaknya.

bila dia present sistem dia yang tak complete tu, aku dah mmg tak sedap hati.

bila dah konon launch, lagi aku tak puasa hati. dgn sistem yang kelam kelibut.

bermulalah era aku mintak duit aku. time tu laki aku siap ugut polis. (ugut polis, bukan hape, sbb lambat bebeno dia nak jawap)

then dia refund. ada sorang lagi kawan aku yang mintak refund. alhamdulillah dia refund.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 10:25 PM | Show all posts
KESIANNYA KORANG , TAPI RASANYA PADAN LA MUKA KORANG , DULU ADA YANG SAKAN MEMUJI JENAB JAMBUL TU ,  ...
oblong Post at 1-10-2010 21:41



    huhuhu.....byk kes kekdahnya ceo nih......
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 10:32 PM | Show all posts
Sampai di sini cite ni yee...hehehehhee...

semoga yang empunya diri cepat2 sedar...
tak baik menipu sampai macam ni..andai kata benda ni berlaku tanpa disengajakan,  minta maaf laa n cari jalan selesaikan cara baik..jgn terus berdiam diri
malu besar ...nnti org paste gmbo muka dlm ni lg malu...

ishh...aku pulak yang naik seriau tengok keadaan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2010 11:23 AM | Show all posts
ish2...bahaya2..repot polis lh...tp boleh sue ke..korang ada bukti ke yg dia menipu kalu setakat sms bunyi mcm tu dan korang kot nya byr cash beli plaza tu...knp buat tindakan m'beli plaza tu tanpa b'fikir akibatnya tanpa agrmt..korang ni mesti byk duit kan..ni mesti beli cash...wow kaya2 makcik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2010 04:23 PM | Show all posts
daj jarang masok...sejak tuka jd vbuletin. serabut sgt
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2010 05:07 PM | Show all posts
park sini x kena banned ker?
fashionor Post at 1-10-2010 14:35



    hehe.. dun weri, kuasa kat sini di tangan ai uols!
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2010 05:09 PM | Show all posts
aku ada pengalaman pahit gak ngan dia...tapi bukan pasai duit la...hehhehe

tak relevan la untuk a ...
Medusa Post at 1-10-2010 15:57



    kak medusa, citerkan saja kak, takda masalah, selagi dia tak bersuara perbetulkan keadaan, sah2 kita akan terus minta dia perjelaskan
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2010 08:03 PM | Show all posts
waduuhhhhhhhhhhhhhhhh gambar 1 famili lagik nih...kot ye pun kecik kecik udah lerrr.ni merah bebenoo terang lagik bersuluh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2010 11:17 PM | Show all posts
no paperwork = payah utk legal action.

kalu dia berdolak dalik cukop haul 6 atau 7 tahun, dah terlepas window utk legal action.

dan kalu dia cukop pandai (dan bernasib), dia dah cukop 1 tahun transfer seme asset business masuk nama anak / laki / sedara mara. jgn harap nak tgk sesen.

~hanya hilite kemungkinan2 yg boleh berlaku bila org yg terdesak nak menjaga kebajikan dia sendiri; bukan tuduhan kpd ceo yg dipersoalkan ini.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 02:58 AM | Show all posts
huurmmmmm.......sapo pulak delete gambar yg saya paste di atas??????
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 12:24 PM | Show all posts
isk tak terkata aku...!
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 01:05 PM | Show all posts
semalam saya ada masukkan gambar penama yg di maksudkan kat sini, tp telah di delete oleh acehand, saya tak faham kenapa yg mengadu tu bebetul2 pencacai nk api2 kan benda yg acehand taktahu, anda kata kami fitnah? kak nrshahirah, adakah benar anda adalah fitnah semata2 membuat posting di sini? kak norjohis, linariff??
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 01:13 PM | Show all posts
sapekah acehandi itu??????
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 01:13 PM | Show all posts
sapekah acehandi itu??????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2010 01:15 PM | Show all posts
Post Last Edit by nrshahirah at 3-10-2010 13:21

FITNAH?? fitnah apa yg kami buat?

KAMI TELAH DITIPU oleh CEO WMC yg konon2 nak membantu peniaga secara online. Apa yg dia bantu? Bagi statement semua PENIPU je. ada dana dari kementerian le, dia jumpa shahrizat le, nak wujud itu, nak buat ini. semua bagus2. hakikatnya HAMPEH!!! kalo dia ada offer ajak korang JV dgn apa2 bisnes silalah berhati2 berurusan dgn manusia sekor ni.

ala ct, tak perlu nak takut sbb org yg bersalah mmg hidup dlm KETAKUTAN. tak perlu nak tempek le gambo dia kat sini. google je nama femes dia tu kat google nanti korang akan dpt le gambo dia yg terfemes tu..muahahahahaaaa

boleh pulak dia online yek. kata hari tu tak boleh nak online sehingga NOV. apa dia bertapa dlm gua? so lawak le pompuan penipu ni!!!

cuma aku heran 1 je..dari dulu rupanya dia dok menipu org kenapa payah sgt diri yg kena tipu utk suarakan perkara ni? korang tahu tak dah brp ramai dia tipu org? korang suka tgk org kena tipu mcm korang kena?? BERSUARA LAH UTK HAK ANDA!!! dan selamatkan org lain dari kena tipu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 01:16 PM | Show all posts
isk..isk..tak patut le abg loceng pi delete....tau minah senget tuh mengadu yer...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2010 01:23 PM | Show all posts
isk..isk..tak patut le abg loceng pi delete....tau minah senget tuh mengadu yer...
kaklala_lost_id Post at 3-10-2010 13:16


biarlah lala...dok payoh tepek gambo dia sini. kekgi kena SAMOK!!!! ahahahhaahaaa

sapa2 yg rasa nak sgt berkenalan dgn dia. sila lah google sendiri ye. akan keluar le gambo2 dia nanti....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2010 01:24 PM | Show all posts
sapekah acehandi itu??????
Pooh213 Post at 3-10-2010 13:13



    itu tok ketua mod lee...abg loceng gitu..
jizzz klong klong klong - ace bagi aku carnetto lagi...yg size XXL yeee
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 01:27 PM | Show all posts
Reply 57# nrshahirah


    hahahah..samok doh starang...busuk wesss...najisssss
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 01:27 PM | Show all posts
sapekah acehandi itu??????
Pooh213 Post at 3-10-2010 13:13



    bro acehand sgt2 membantu sblm ni bila berurusan dgn ct, beliau adalah supermod.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087270s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list