CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 32252|Reply: 50

‘Muda, Cantik Pun Nak Jadi Nombor 2..Macam Dah Kena Minyak Dagu Je’ – Michael Ang

  [Copy link]
Post time 10-2-2024 10:16 AM | Show all posts |Read mode






Kisah perkahwinan anak kepada pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania mendapat perhatian ramai termasuklah pengarah sensasi, Michael Ang.


Menerusi satu hantaran yang dikongsikan di Instagram, Michael Ang meluahkan rasa kurang setuju dengan tindakan Marissa yang didakwa berkahwin dengan seorang lelaki berstatus suami orang. Lebih parah apabila perkahwinan tersebut didakwa tidak mendapat restu keluarga.


Meskipun tidak menyebut nama mana-mana individu, tetapi ianya seakan merujuk kepada situasi kini yang membabitkan Marissa.


"Muda-muda, cantik-cantik pun nak jadi nombor 2. Kalau aku la cantik macam tu dan muda, lambat lagi nak kahwin awal dan jadi penyondol. Kalau jantan tu elok dan kaya raya boleh lah dipertimbangkan. Ini muka macam masih minta duit dari mak bapak lagi."


Sementara itu, Michael berkata, sekiranya dia menjadi gadis tersebut yang memiliki wajah yang lawa dan masih muda, dia lebih memilih untuk menikmati kehidupan bujang.


"Macam dah kena minyak dagu je. Jantan tu tak ada otak atau berhati perut ke, senang-senang je kahwin. Kasihan bini dia. All i can say is bod*h…!"


Hantaran tersebut turut mendapat pelbagai reaksi daripada wargamaya yang rata-ratanya bersetuju dengan pandangan Michael. Malah tidak kurang juga ada di antara mereka, menitipkan doa agar Norman dan Abby diberi kekuatan dan dipermudahkan urusan untuk menyelesaikan isu tersebut.


Sumber: Michael Ang/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyak dagu macam tak ngam.. Baik guna minyak leher kau tu mike.. Yihhhh! Terpaling!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang cantik marissa ni sampai semua org terkesan dgn tindakan dia. Cuba yg buat ni pompuan muka tak lawa. Harus tak dapat perhatian sebeginnihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mic pun tau minyak dagu haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasni apek boleh tarik dia jadi pelakon.. kayu pun kayulaaa.. janji rating tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kalo dua2 nya mmg dah miang nak bernikah, tak perlu minyak dagu or ubat guna2 drp bomoh tersohor pun mike oiiiii
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2024 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x kesian  langsung bini 1st.bini dia tu lagi bodoh.dah meroyan serata X  dan serata alam... alih2 rujuk balik.bodoh kuasa 2
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 10-2-2024 01:30 PM
Aku x kesian  langsung bini 1st.bini dia tu lagi bodoh.dah meroyan serata X  dan serata alam... alih ...

semua ahli forum kesian kat bini pertama biasalah tk mampu hidup tanpa jantan ok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kannnnn. Baik dia pilih abe Mekel dari budak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlu minyak dagu pun kalau dah sama2 suka
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:12 PM | Show all posts
Camni baru betul, nak sound, sound depan2 setepek kena muka heheh. Untuk elak kena saman, nama jangan disclose
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tenggok marisa ni review barang di tik tok, mcm takde idea je nak cakap cakap pun nak taknak,  takda daya penarik kalau nak menjual, komen pun dia kasi off
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jajuli replied at 10-2-2024 02:13 PM
Tenggok marisa ni review barang di tik tok, mcm takde idea je nak cakap cakap pun nak taknak,  takda ...

Kan...tergagap gagap. At least buat la skrip dulu sblm nak promote.
Kira buat kerja harap muka cantik je tp hapah pun tadak
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak yebby ni bkn kena minyak dagu. Dah buta hati cinta punya pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Marissa ni muka mmg lawa tp bila berckp nmpk mcm tak bijak.. aku ada pernah tgk dia live dgn adik dia.. mcm kosong je
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 10-2-2024 01:30 PM
Aku x kesian  langsung bini 1st.bini dia tu lagi bodoh.dah meroyan serata X  dan serata alam... alih ...

Ko kena ingat bini2 ni meroyan bukan sbb nak bg tau satu dunia laki dia tu curang tp nk bg tau satu dunia org ketiga sondol laki dia, kacau laki dia.

Dalam cerita dia hanya org ketiga je yg bersalah sementara laki dia insan yg lemah lagi tidak berdaya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Shayang at 10-2-2024 04:50 PM

Btw kan marissa ni satu2 nya penyondol yg selamba mengaku kesalahan dia
Nak harapkan senior2 penyondol lain jgn harap nk ngaku dia sondol laki org

Ada yg bitau konon kenal lepas org tu bercerai la padahal ko yg dudakan laki org tu
Ada yg kata konon dia kekasih lama la dan mcm2 tp hakikatnya mmg sondol laki org, mmg punca keruntuhan umah tangga org.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 10-2-2024 04:43 PM
Ko kena ingat bini2 ni meroyan bukan sbb nak bg tau satu dunia laki dia tu curang tp nk bg tau sat ...

Aku benci drama dari pompuan bodoh.titik
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah anak dia ni mcm kisah budak2 sekolah bermasalah. Cuma ni kisah yang bukan mak pak nya orang introvert hujung kampung.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kena minyak dagu
tapi dah kena batang pel*r., dah rasa sedap tu yg ketagih n teringat2.
Kalau tak, tak kan berani checkin hotel atas nama dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 01:35 AM GMT+8 , Processed in 0.217893 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list