Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
62303
View
167
Reply

Adab suami nak minta seks dari isteri .....

[Copy link]

Author: Loxlaxman       Show all posts   Read mode

Post time 9-7-2012 03:29 PM | Show all posts
vetting thru this thread, how i wish my mem is as open as u ladies... nasib badan.. selagi boleh sabar, maka sabar jerlaa jawabnya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2012 03:54 PM | Show all posts
vetting thru this thread, how i wish my mem is as open as u ladies...  nasib badan.. selagi boleh ...
alucard0708 Post at 9-7-2012 15:29


Don't get upset bro, it's a matter of time she will comply with your "standing order" ... provided you teach her some good bedroom ethics subjects for ladies which you may awesomely get it here..riiight i the middle of it..!
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 04:40 PM | Show all posts
Reply 52# Loxlaxman

Hahahaha.. normal ones also hard enough to get, just imagine what it would be if to ask those extra stuff.. huhuhu.. sometimes i wonder, why certain people, wife in particular, feel like sex is no longer a responsibility but a burden to them.. bukannya mintak tiap hari pun, sang suami pun idakler kejam, both working so weekday definitely a no-no, but nak mintak once a week pun seriously waaaaaaayyy hard.. As for me, bukan jenis suka mendesak, if ask first time got reject definitely won't ask for 2nd time.. bawakler hati yg lara nie ke tingkat bawah, layan PS3 sampai pagi ..

Sian den

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2012 04:55 PM | Show all posts
Reply  Loxlaxman

Hahahaha.. normal ones also hard enough to get, just imagine what it would be i ...
alucard0708 Post at 9-7-2012 16:40


You're absolutely right bro...wives are absolutely wrong when they start to behave the way you said. Lox nak bagi nasihat pun, hmm Lox sendiri kalah dengan wife .. dia pun lebih kurang mcm wife you gak .. lack of sexual interest ... maybe I need to take her for a "mandi bunga" session one day..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 05:39 PM | Show all posts
Reply 54# Loxlaxman

I've tried once before, saja tanak mintak for 2mth, see whether got any response or not.. hohohoho, memang selama 2 bulan tuler makan hati.. spouse boleh selamba badak jer rilex, kita nie yg sengsara jadiknya.. sometimes pening gak pikir, what went wrong? something wrong with me? tak macam nie masa mula2 kahwin dulu.. nak kata penat handle house chores, got a maid who already tapau all that.. dari kemas rumah, masak, gosok baju semua maid buat.. even anak nak susu tengah malam pun memang under my responsibility ever since dapat anak dulu.. But still cik abang nie was left alone, terkontang2 macam pungguk rindukan bulan.. sex is one thing, to get a decent hug also quite hard
Seriously, i don't understand women..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2012 09:39 AM | Show all posts
kenapa sampai nak kena buat sampai macam tu eh??

redd tak kisah pon..nak.. cakap je...kalau dah  ...
redd_07 Post at 14-6-2012 16:57



    ye ker red...heheh i like
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2012 10:32 AM | Show all posts
ye ker red...heheh i like
bobo_beck Post at 13-7-2012 09:39



    like je ....???
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2012 01:21 PM | Show all posts
Reply 55# alucard0708

hehehe.sian awak eh...ingat nak test yer, sekali rupanya x mengena....tp honestly i tell u, u r very nice husband (if what u told is true). untung la, keje rumah x pyh buat sbb maid buat. x payah susah2 bgun midnight buat susu anak sbb husband yg bangun...wauuu bestnyer...cuma yg perlu buat ialah layan husband je...best sgt2..naperla manusia ni x penah nk bersyukur dan menghargai apa yg mereka ada yer...i dulu suffer masa baby i baru lahir...i jaga sendirian even tghmlm pn i yg bangun. bapaknyer sanggup tido di bilik lain, siap tutup pintu lagi. i pun keja gak. keje rumah pn i buat jugak....

opps sorry, terOFF topik lak. hmm pada aku la, somi x pyh nak buat tu sume since kan tanggungjawab isteri adalah untuk patuh kpd suami. kalau rasa lupa, g la kursus kawen semula...x pun bukak laa kitab ke buku ke berkenaan tanggungjawab isteri.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2012 04:55 PM | Show all posts
tak payah minta..faham-faham sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2012 05:27 PM | Show all posts
Reply 55# alucard0708


   siannyer uolss...simpati sgt ni...
kene pergi honeymoon berdua blk kot mcm mula2 kawen tu...anak2 tggl kat rumah..try rapatkan blk..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2012 05:37 PM | Show all posts
Reply  alucard0708


   siannyer uolss...simpati sgt ni...
kene pergi honeymoon berdua blk kot  ...
honeybucuk Post at 13-7-2012 17:27



    berapa kali hanimum pun, klu mmg dah xde interest at the first place pun, X GUNA JUGAK!
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2012 11:59 PM | Show all posts
Zaman sudah berubah...skang taim c dia plak memujuk rayu ku.hahahha.hamekkkkk...males sudeh
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 03:42 PM | Show all posts
Kalo ajak dgn cakap "Jom MAIN!" ...kekdahnye tu kire ada adab ke tak?

Pitammmm kejap!
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 03:56 PM | Show all posts
vote no 3... kalo urusan rumah tak selesai...wa tarak mood...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 03:57 PM | Show all posts
Reply 63# razureza

Perkara biasa je....JOM MAIN.....betullah tu............apa laa nak malu dengan suami-isteri
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 04:09 PM | Show all posts
Reply 65# kopokleko

Khenn....

Pastu ajak masa tgh lunch ke kann...


Harus isteri buat muka blur sambil tanya "Sekarang ke??"


Kinky tak hengat...




Larikkkkk!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2012 04:55 PM | Show all posts
Reply 66# razureza

Bila dah kawen suami/isteri............ is like your best friend............merapu sana sini pun tak pe
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2012 02:47 AM | Show all posts
raudhah0916 posted on 13-7-2012 01:21 PM
Reply 55# alucard0708

hehehe.sian awak eh...ingat nak test yer, sekali rupanya x mengena....tp h ...

Thanks for your concern. To be honest, my patience is getting thinner. Dah near tahap fed-up. Dah sampai terpikir tak mau tido sekatil sebab tau yg my urge will definitely be rejected. Then what is the point of being legally wedded? Memang org akan kata hal remeh, tapi tanya laki lain, kalo air dah naik kepala, bukan takat dah naik kepala, nie tahap boleh meleleh dari idung. Takkan tiap kali nak tunggu sampai kena buat boikot kat umah, tak bertegur sampai 2-3 ari baru nak faham??? Skang dah ramadan, memang confirm puasa batin sebulan ler jawabnyer.

TENSION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! So buat para isteri out there, tolongler jangan seksa batin husband. Cherish them while you can.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2012 11:08 PM | Show all posts
razureza posted on 19-7-2012 04:09 PM
Reply 65# kopokleko

Khenn....

hahahahahaha...lawak!
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2012 11:17 PM | Show all posts
alucard0708 posted on 9-7-2012 04:40 PM
Reply 52# Loxlaxman

Hahahaha.. normal ones also hard enough to get, just imagine what it would b ...

Saya rasa masalah yg sebenarnya dtg dari anda sendiri. Pompuan akan rasa fedup aka terpaksa bila bersex dgn lelaki yg sgt boring. Pendek cita tak kreatif, kahwin bertahun2 mmg hal yg gini akan muncul, as long as you cari cara yg berbeza utk bersex wife you akan suka. Kalau setiap kali bersex, sama aja rentaknya....mmg dia cari alasan, tengok cerekarama lagi best kut
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2012 11:28 PM | Show all posts
alucard0708 posted on 9-7-2012 05:39 PM
Reply 54# Loxlaxman

I've tried once before, saja tanak mintak for 2mth, see whether got any resp ...

Cadangan sayalah, awak kena jadi proaktif bro. Perempuan sometimes prefer intimate relation compared to intercourse. Maksudnya awak perlu gerakkan nerve isteri dgn cara lain. Jgn selalu merujuk kpd sexual activities. Sesekali bini masak ke basuh piring ko peluk2lah..duli apa kat maid ke anak kennn..tunjukkan kemesraan. Sambil tengok TV kau tarik kaki dia, ko picit2, sesekali kau picit2 bahu dan tengkok..Sesekali dlm keta ke mana2 jgn serius sgt, kau gosok2 peha dia, ko masukkan jari ke tgn kat celah peha...saja jah main2...selalunya bini akan lepuk kaulah...duliklah, bukan owg lain bini sendiri gak...sex perlu bermula dgn rasa, rasa mesra, rasa cinta dan rasa selesa dgn pasangan kita....ngoratlah bini dengan usikan2 manja, tak kan tak biasa kot... how old is your wife?  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2012 11:41 PM | Show all posts

kalo nak ajak make love..cakap EHEMMMMM je aci x?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2012 11:50 PM | Show all posts
kasik bini tido cukup cukup dlu time siang..br la ada tenaga nk jadik rimau tetengah malam
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2012 11:07 AM | Show all posts
mengarut betul la list adab ko tu
ada ke suami nak minta bersama kena buat benda2 tu
abis tu kalau tak bawa keluar dinner tak yah bersex la ye?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2012 01:09 PM | Show all posts
Last edited by sesenjek on 24-7-2012 01:11 PM \n\nhope suami yg ada masalah dgn isteri, selesaikan dgn cara baik dgn isteri. kadang2 isteri tu ada gak dungu nye. duduk elok2 and cakap heart to heart.

jangan la pulak terus je berskandal sebab tak boleh deal w ur wife. kan ketua keluarga, so stand up and be one.

berskandal tu menambah masalah, bukan selesai masalah tau.

komen seterus ni tuk org yg mental sanggup berskandal ngan married ppl - yg pompuan pulak bila ada laki org mengadu kat korang, jgn la terus pikir "apa la bini xxxx ni. tak reti jadi bini". takde sapa yg tahu perihal rumahtangga except for the 2 ppl in it. so jgn nak bajet bagus n prejudge benda yg ko pun tak tahu hujung pangkal. hormat sikit dgn akaq yg those 2 dah buat dgn nama Allah. the same goes to lelaki yg layan pengaduan bini orang lain.

but kalau betul niat nak membantu, go ahead and save a marriage. jgn pagar makan padi udah la.

suka komen akak bling kat atas tu.. very open minded n helpful.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057276s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list