Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
111948
View
722
Reply

segala info berkenaan INJECTION disini

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Post time 17-12-2013 05:59 PM | Show all posts
mieza386 posted on 17-12-2013 04:16 PM
putri..kat mane clinic doc tu? nak terai gak...

dekat Bangi aja
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 06:01 PM | Show all posts
NikNatasya posted on 17-12-2013 11:16 AM
klinik mne kt klntn bleh jab kt muke ekk??

Dr Hannan..kota Bharu mcam tu..famous u
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 10:47 AM | Show all posts
asteruk posted on 17-7-2012 10:31 AM
sapu yogurt mcm mana tu? yogurt yg jual kat kedai tu ke? then sapu kat muka dan seluruh bad ...

Tak kena hurung semut ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 10:50 AM | Show all posts
PutriJ posted on 13-12-2013 11:10 AM
yang i suka about her ..walau dia buat bussiness ..tapi x melihat RM sahaja...

she will ensure al ...

Kat mana ni...aku pun nak cantik..mohon shre nam klinik ni..trimas
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 11:03 AM | Show all posts
sayawifenikmie posted on 19-7-2012 08:16 AM
GLUTAX 5G

Leh caya ke ni? Tulis english pun tak betul
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:53 PM | Show all posts
kekblacan posted on 18-12-2013 10:50 AM
Kat mana ni...aku pun nak cantik..mohon shre nam klinik ni..trimas

ok.....akan dipm tmpt yang saya gi tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:52 AM | Show all posts
PutriJ posted on 18-12-2013 02:53 PM
ok.....akan dipm tmpt yang saya gi tu

Mekasih yang..dah dapat dah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:15 AM | Show all posts
aku tahun lepas aku inject Tren , aku inject 2minggu sekali . dah habis inject 10 amp memang berkesan lah . tapi jgn pulak dah inject korang biar je kulit tak jaga . still kene jaga jugak kene pakai sunblock , and 1kali seminggu skrub ah daki2 pakai skincare yang sesuai and ape2 yg perlulah untk kulit sentiase cantik kan ?

injection2 ni semua hanya untk bagi kesan perubahan ketara yang cepat jer . so dah dapat kulit diidamkan jangan pulak tak jaga . still kene jaga untk kesan yg berterusan .. macam aku walaupun dah habis 10amp injection tren , aku still teruskan injection vit c and amalkan supplement2 kulit . and aku pun ambil tren yang bentuk capsule 2 bulan setahun .

mase mule2 nak start jaga kulit and dapatkan kulit dididamkan memanglah kene bayak pakai duit , tapu mule2 je , bila dah dapat kulit cantik nanti tak de lah kos mahal2 sgt =))
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:45 AM | Show all posts
bila dah cun..skincare pun pakai basic dah memadai dan.....facial sesekali.....

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:52 AM | Show all posts
PutriJ posted on 17-12-2013 06:01 PM
Dr Hannan..kota Bharu mcam tu..famous u

Dr Hannan?klinik mne tu??pm i...
u prnh jab kt sne ke putri??
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 11:57 AM | Show all posts
NikNatasya posted on 19-12-2013 11:52 AM
Dr Hannan?klinik mne tu??pm i...
u prnh jab kt sne ke putri??

Klinik Primer , PT 17 Jalan Sultan Ibrahim . Kota Bharu . u cuba whatssup buat appointment.0139219029

kawan2  i gi situ...i dok KL ....gi bangi aja....


Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 12:05 PM | Show all posts
PutriJ posted on 19-12-2013 11:57 AM
Klinik Primer , PT 17 Jalan Sultan Ibrahim . Kota Bharu . u cuba whatssup buat appointment.0139219 ...

i igtkn u prnh jab kt c2....klinik primer?i xprasan plak ade klinik primer....
jln spnjg dkt pjbt pos kb kn...
tu nom klinik ke putri?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 12:15 PM | Show all posts
NikNatasya posted on 19-12-2013 12:05 PM
i igtkn u prnh jab kt c2....klinik primer?i xprasan plak ade klinik primer....
jln spnjg dkt pjbt ...

ha aaah....ada ...i pernah deal dengan doctor ni utk skincare..mmang lagi murah dari lain...

i dok kL...so i gi bangi aja......best gak
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 12:37 PM | Show all posts
PutriJ posted on 19-12-2013 12:15 PM
ha aaah....ada ...i pernah deal dengan doctor ni utk skincare..mmang lagi murah dari lain...

i  ...

ok ok...tq putri...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2013 10:44 AM | Show all posts
puanseri posted on 17-7-2012 02:37 PM
hahaha....nak jgk ke?? pinggiran kb...otw to kuala krai after ketereh...doc ni mmg best..kalo  ...

Boleh x pm nama klinik kt ketereh yg ada service injection dan jgk klinik kat pasir pekan tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2013 10:47 AM | Show all posts
gee_wmc posted on 17-7-2012 12:09 PM
klinik i g tu,doc tu ad jual jugak tapi x amik dari doc sbb dah biasa beli on9 dari sorang  ...

Gee boleh x pm bg  kawan gee yg jual online fb atau ape contact lah, tmpt gee beli tu...tgh mencari jgk skrg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 02:46 PM | Show all posts
MISSLIYA posted on 19-12-2013 11:15 AM
aku tahun lepas aku inject Tren , aku inject 2minggu sekali . dah habis inject 10 amp memang berkesa ...

U buat injection Tren dekat mana? U beli sendiri dan bwk ke doc atau doc tu pkai produk dia?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 07:39 PM | Show all posts
newrule posted on 23-12-2013 02:46 PM
U buat injection Tren dekat mana? U beli sendiri dan bwk ke doc atau doc tu pkai produk dia?

i buat injection ni dekat rumah jer sebab kebetulan akak i ni H.A so die pandai lah bab2 ni .tapi ade jugak tahu satu klinik yg buat injection tapi dekat kawasan sekitar tempat i je lah klinik tu hikhik . i beli sendiri jer
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 10:03 PM | Show all posts
PutriJ posted on 9-12-2013 04:20 PM
cuba faces of beauty...

ada kat Gateway Bangi

Ni kedai ke? Full add ade
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 12:53 PM | Show all posts
MISSLIYA posted on 23-12-2013 07:39 PM
i buat injection ni dekat rumah jer sebab kebetulan akak i ni H.A so die pandai lah bab2 ni .tapi  ...

meaning dah jab tren tu 10 vials then behenti? continue with capsule tren kan? mmg putih ke? i paling seriau dengan tren nie...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
veriton77 posted on 25-12-2013 12:53 PM
meaning dah jab tren tu 10 vials then behenti? continue with capsule tren kan? mmg putih ke? i pal ...

aah sebab ikot ape yg penjual tu bgtahu i , dia kate tren ni kan kuat kesan die   so die kate max blh amek 10 amps je . 10 amps tu memang dah komfirm putih , just maintainkan je lah dengan supplment atau injection vit  .  aah lepas dah habis 10amps tren , i rehat dlu badan i hikhik xmakan ape2 just amal suplmt vit c rose ship . dah 1 bulan baru sambung makan tren capsule . i makan 1 bulan pastu stop dalam 2,3 bulan pastu makan balik 1 bulan , pastu dah xblh makan dah .sebab limit die memang 60hari setahun.. mule2 tu takut jugak ye lah sebab ubat tren tu kan kuat , tapi dah skin byak sgt problem , redha je lah kalau jadi ape2 tapi alhamdulillah lah berkesan dengan i tanpa ade kesan sampingan buruk buat mase ni .
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kt jb ni xde ke tmpt cucuk2 tu semua?dh lame cari
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
MISSLIYA posted on 25-12-2013 05:43 PM
aah sebab ikot ape yg penjual tu bgtahu i , dia kate tren ni kan kuat kesan die   so die kate max  ...

Kat mana u beli tren injection ni? Brand apa?
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
mizz_aurora posted on 26-12-2013 12:52 AM
Kat mana u beli tren injection ni? Brand apa?


i beli dari online jer . brand die xtahu pulakhihi sebab selame ni orang cuma sebut tren je and at kotak and at amps die ade tulis trenexamic acid (sorry kalau slh ejaan) kebanyakkan at malaysia ni memang tren yg ini tak tahu lah kalau ade tren jenama lain Last edited by MISSLIYA on 26-12-2013 07:18 AM

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 08:27 AM | Show all posts
MISSLIYA posted on 25-12-2013 05:43 PM
aah sebab ikot ape yg penjual tu bgtahu i , dia kate tren ni kan kuat kesan die   so die kate max  ...

tq for ur explanations.. berminat nak jab tren..tapi masih takot..he3...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098124s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list