Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
42403
View
262
Reply

Saya tak gemar pakai sleeveless - Tasha Silla

[Copy link]

Author: kerill       Show all posts   Read mode

Post time 24-10-2012 04:31 PM | Show all posts
retis ni nak propa pun agak2 la


nape diorg kalo bercakap macam kita2 ni bodoh sgt



Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 04:34 PM | Show all posts
statement poyo paling bangang
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 04:38 PM | Show all posts
hehehehe menangis air mata darah dia baca komen2 korang ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 04:42 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 04:44 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 04:47 PM | Show all posts
lonely_surina posted on 24-10-2012 04:42 PM

kannnn...nampak sangat cerdiknya tak boleh ikut dan b******nya dah tak boleh diajar....semua baju2 dia dipaksarela kah utk fotoshoot ? nak buat statement tu agak-agak lah kannn...

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 04:59 PM | Show all posts
hehehe..agaknya dia maksudkan kalau kasual day dia kot..tanpa photoshot, drama bagai..hahaah
ni la padah kalau bagi statement tanpa pikir panjang.........
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 05:00 PM | Show all posts
aku tak tahu la wartawan yg propa tokok tambah atau dia yang bangang !!

bersepah gambar bimbo yg sorg nih pakai sleeveless ..jadahnya tak suka pakai sleeveless !!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 05:09 PM | Show all posts
statement tak ingat..
byk jgk gambo berbaju tak berlengan
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 05:15 PM | Show all posts
lonely_surina posted on 24-10-2012 04:42 PM

uuiihhh!!! tgk urat tangan johan tu...cam nk tersembul menahan sesuatu

gerammm pd ts kah??
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 05:41 PM | Show all posts
nnt dia ckp.....gmbr2 tu, baju sponsor..dah org paksa suh pakai...kena lah pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 05:57 PM | Show all posts
confius i sekejap baca artikel tu pastu tengok gambar kat atas nun...kesian ts..lain kali berfikir sebelum berkata2..isu salib terus tenggelam..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 06:03 PM | Show all posts
kerill posted on 24-10-2012 03:18 PM

eeehhh....comeyy nye..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 06:22 PM | Show all posts
wakakkakakaka..korang ni tak baik tau,,kan dia kena paksa tu berpakaian sedemikian..selalunya kan dia berspopan, n berbaju kurung..ak baikk tau pitenahhhh!tuhan marah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 06:26 PM | Show all posts
nak propah pun agak2 lah dek non
sekali orang google
85% gambar ko pakai baju kurang dari sleeveless pun hada
pakai audi mewah tapi pakai baju tak cukup kain...miskin adab
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 06:30 PM | Show all posts
Sepatutnya tajuk dia, saya x gemar berbogel baru la kena dgn gambar
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 06:37 PM | Show all posts
statement ..kurang cerdik...... apala tahap IQ...dia nii.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 06:46 PM | Show all posts
saya suke tengok ketiak awak tasha micheal j time awak pakai sleveless
sungguh indah. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 06:56 PM | Show all posts
ckp x serupa bikin
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:04 PM | Show all posts
statemen sengal..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list