Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
50220
View
44
Reply

tinted lampu depan keta

[Copy link]

Author: BernardBear       Show all posts   Read mode

Post time 25-11-2012 07:14 PM | Show all posts
Aku memang hangin orang yang tinted kaler merah ni.  Signal memang x nampak, lebey2 lagi siang2 buta.  Ingatkan nak p straight, rupenye signal kiri.  Manela orang nak nampak lampu tinted bodow ko tuh.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 10:40 AM | Show all posts
pasal tuka lampu signal jd warna putih,merah,biru bagai
teringat time g jakarta
ada 1 mini van ni warna hijau..biasala indon bwk keter mcm nak bergdh..follow rapat2
sekali van mini2 brek..terkejut aku lampu brek dia warna hijau..buruk sungguh..
kalo aku driver aku maki dalam dah..
sbb aku penumpang aku tgk jela..dgn harapan jgnla jd kat negara sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2017 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
BernardBear replied at 1-11-2012 12:05 PM
Salam.
Nak tanya kaki forum, ade tak yang pernah tinted lampu depan/belakang kereta. Sebab aku dah ...

Laa aku br je terjebak dgn tinted hwad light ni.kedai kete pujuk aku pasang ni..150 jg kena..lama2 x bgs ea
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2017 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa aku br terjebak dgn tinted headlight ni bile kena pujuk cina kedai kete.150 jg kena..nnti gam dia susah nak tanggalkn ea?hmm..lampu pon kurang terang sikit sbnrnye
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 12:32 PM | Show all posts
Tinted headlight pakai yg jernih ja..cari yg tahan panas.lampu thn lama,sbb kebanyakan sekarang lampu headlight cover plastik.kena batu,pasir nnt cepat calar,kalau tinted kurang la sikit.

:::::::pendapat masing2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106971s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list