Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
117564
View
2105
Reply

< 1 NIGHT 2 DAYS SEASON 3 > ~New Member Yoon Si Yoon~

 Close [Copy link]

Author: makdik2301       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2013 11:08 AM | Show all posts
ctaisyah posted on 5-1-2013 07:12 PM
9 JANUARY NIE....  ingat  tarikh itu mesti tahu  wanita nie....

cun bakal bini UTW....!~



Last edited by chekshu on 7-1-2013 11:10 AM

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 11:09 AM | Show all posts
next saturday kan his wedding....

dah makin hampir


Last edited by chekshu on 7-1-2013 11:11 AM

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 11:50 AM | Show all posts
chekshu posted on 7-1-2013 11:09 AM
next saturday kan his wedding....

dah makin hampir

9 jan  hari rabu la.....

seingat sy writer 1n2d yg menang award br nie tu yg akan khwin pd   hari sabtu/ ahad...

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 12:06 PM | Show all posts
morning yorubun!!!

smlm cute je UTW call tunangn nye.....si CTH sebok mmenyampuk!!!!kekekekeke!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 12:09 PM | Show all posts
chekshu posted on 7-1-2013 11:09 AM
next saturday kan his wedding....

dah makin hampir

rabu r kak!!!!ade lak sabtu..mengamuk UTW nnti!!!!

smlm x sempat tgk 10 minit yg awai!!!cm ner die org decide team?
kesian kt team mude!!!sampe semput JM nek bukit tuh!!!!naseb sesi nego die org bjaye!!paling lawak!!pakcik SW gne kuase serangan camera secare dekat!!!kalu aku jd cameraman mesti saket jantung dh!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 12:40 PM | Show all posts
lionsleepin posted on 4-1-2013 09:52 AM
yuuhhuuuu.....

da umah baru ekkk. hehehe. sy melapor diri :p

lion..ko kte nk jd alarm ari jumaat lepas.!!!x de pun...hehehe

aku tgk smpe misi pagi je..pastu bce sub pun dh x phm dah!!ngantuk sgt!!trus babai!!!so x tau pe jd pastu...dei org ade mision lg ke pas tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pcyduck posted on 7-1-2013 12:40 PM
lion..ko kte nk jd alarm ari jumaat lepas.!!!x de pun...hehehe

aku tgk smpe misi pagi je..pastu ...

Haah laaaa...baru teringat!! Aku standby depan tv tp area umah aku hujan lebat so aku assume umah ko hujan lebat cm umah aku! Bkn nye jauh pn umah kite tu...Balcony aku banjir!! Sudahnye aku layan season 1 epi yg dorg naik train tu, mase wife hodong nk deliver Dusan

Soriiiiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 12:46 PM | Show all posts
smlm rasanya part nie x ada (sy tgk rerun awal pg )






Minggu depan .. utw diplih dr team suguen .. slps tu suguen bertaruh sapa kalah rock -scissors-paper buang segala yg dipakai  10 helai  kjm dipilih.. dan team mrk kalah .. jongmin hny buang 9 helai.. 1 lagi utw...

cth hny kena buang dlm 2-3 helai bj

ketika nie cth x ada yg warna merah....


best mrk akan menyanyi semula lagu yg dinyanyi  kat pulau di sini


Last edited by ctaisyah on 7-1-2013 12:55 PM

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:21 PM | Show all posts
ctaisyah posted on 7-1-2013 11:50 AM
9 jan  hari rabu la.....

seingat sy writer 1n2d yg menang award br nie tu yg akan khwin pd   h ...

ohhh... 9hb ye...
silap tarik le plak




Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:25 PM | Show all posts
pcyduck posted on 7-1-2013 12:09 PM
rabu r kak!!!!ade lak sabtu..mengamuk UTW nnti!!!!

smlm x sempat tgk 10 minit ...

akak pun tak sempat tengok yg awal tu...

umah nan hado air kekdahnya
masa tu lah plak syabas hantar air
bz dok angkut air jadiknya...

tengok2 UTW ngan pokcik seung woo dah start buat 1st mission

p/s : umah korang ada ayor tak???
mencik betul - on&off tak de air ni
tapi since sabtu sampai lah pagi tadi
dah langsung air paip kekdahnya...
sampai nak mandi pun payah....
usahkan nak mandi....  nak shi-shi pun payah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:28 PM | Show all posts
ctaisyah posted on 7-1-2013 12:46 PM
smlm rasanya part nie x ada (sy tgk rerun awal pg )

seksinya UTW!



Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:33 PM | Show all posts
chekshu posted on 7-1-2013 01:25 PM
akak pun tak sempat tengok yg awal tu...

umah nan hado air kekdahnya

umah sye ok lg air..jgn r xde air...jenuh nk angkut air nnti!!!

kalu gtu kene tgk r jumaat nnti..bru tau cmner dei org decide team!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:34 PM | Show all posts
lionsleepin posted on 7-1-2013 12:44 PM
Haah laaaa...baru teringat!! Aku standby depan tv tp area umah aku hujan lebat so aku assume umah  ...

ujan je..tp astro x biol lak time tuh!!!!!

banjir balkoni ko?naseb balkoni je.....klau 1 rumha!!!menangis x blagu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:36 PM | Show all posts
ctaisyah posted on 7-1-2013 12:46 PM
smlm rasanya part nie x ada (sy tgk rerun awal pg )

time awai ke ?aku tgk dh pakcik SW ngna utw bt misi...misi yg senang glos kte nye!!!

pakcik SW ppake bju byk lapis dh nk same beso ngan giant dah!!!!game ape r smpe UTW bogel tuh!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:40 PM | Show all posts
chekshu posted on 7-1-2013 01:25 PM
akak pun tak sempat tengok yg awal tu...

umah nan hado air kekdahnya

baik laa dpt tgk gak drp yg xdpt ni haa...blue screen okeh!

kaka umah uols terlibat ke? bertabah la ye...umah iols kene skali je short notice. gigih kuar blk cari soping complex
senng jumpa surau & food court. huuuuu....


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:42 PM | Show all posts
pcyduck posted on 7-1-2013 01:33 PM
umah sye ok lg air..jgn r xde air...jenuh nk angkut air nnti!!!

kalu gtu kene tgk r jumaat ...

memang jumaat ni kena tengok jugak lah....
ingat nak tengok pukul 1 pagi tadi
tapi tak larat nak tahan mata...
hiks

tu lah duck... last week dah tiga hari tak de air
dari hari ahad sampai selasa
then rabu pagi ok - sampai hari sabtu pagi
then tak de air semula - sampai lah hari ni

kata seminggu aje - ni dah lebih seminggu kekdahnya
payah hoccay - ada anak2 sekolah - nak basuh baju sekolah depa...
kena basuh cepat2 - if not nanti bertaik lalat le baju tu...



Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:43 PM | Show all posts
pcyduck posted on 7-1-2013 01:34 PM
ujan je..tp astro x biol lak time tuh!!!!!

banjir balkoni ko?naseb balkoni je.....klau 1 rumha! ...

gitu la cter nye buat aku xjadi nk kejut ko. kang sedap2 dlm simut bunyi phone plak. sudahnye aku sawan sorg2 tgk season 1 kt lappy sampai kol2 pagi


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:45 PM | Show all posts
pcyduck posted on 7-1-2013 01:36 PM
time awai ke ?aku tgk dh pakcik SW ngna utw bt misi...misi yg senang glos kte nye!!!

pakcik ...

game bogel tu - next lah kan...
semalam pun - rasanya tak tunjuk lagi depa punya dinner...



games hapa ni - sampai kena bukak baju
mesti ala2 games masa season 1 - yg jiwon pakai kotak tu kan???


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:49 PM | Show all posts
lionsleepin posted on 7-1-2013 01:40 PM
baik laa dpt tgk gak drp yg xdpt ni haa...blue screen okeh!

kaka umah uols terlibat ke? bertaba ...

kena lah tabe...
dah pump house pudu ulu - not that far from my house jugak...

harap2 lah hari ni ada air
dah menimbun kain-baju dalam bakul tak berbasuh
maklum le... since saturday tak mendobi ni...




Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 01:55 PM | Show all posts
chekshu posted on 7-1-2013 01:45 PM
game bogel tu - next lah kan...
semalam pun - rasanya tak tunjuk lagi depa punya dinner...

ni episod jumaat ni la kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080954s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list