JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
24206
View
184
Reply

[SELANGOR] Senarai Calon Parlimen & DUN Selangor [PR MENANG]

[Copy link]

Author: naen       Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2013 08:38 AM | Show all posts
genchi posted on 23-4-2013 08:29 AM
ahaahahha... mgkn gen bukan insan terplh sbb gen tak daftar kot

dan dia anta kt org yg kawasan  ...

P095:Tanjung Karang


".....Tangan kanan memberi Sorokkan tangan kiri, Derma bukan tontonan Lakukan dalam sepi...."

gen... sila sambung lagu ni ek...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2013 08:58 AM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 23-4-2013 08:38 AM
P095:Tanjung Karang

cari saja pengganti insan berhati suci.

apekah kaitan ini dgn adun tg karang?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2013 12:24 PM | Show all posts
genchi posted on 23-4-2013 08:58 AM
cari saja pengganti insan berhati suci.

apekah kaitan ini dgn adun tg karang? :l ...

wehhh... penyanyi lagu tu la yg nak bertanding di parlimen tanjung karang genchi oiittt....

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2013 12:24 PM | Show all posts
genchi posted on 23-4-2013 08:58 AM
cari saja pengganti insan berhati suci.

apekah kaitan ini dgn adun tg karang? :l ...

nampak beno tak membaca ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2013 12:51 PM | Show all posts
ryo_takahashi1 posted on 23-4-2013 12:24 PM
wehhh... penyanyi lagu tu la yg nak bertanding di parlimen tanjung karang genchi oiittt....

hoh?? yeke?

dia bukan orang indon ke?? dia org tg karang ke?

gen taktaw pun wakakkaka atas tiket parti apa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2013 12:51 PM | Show all posts
hardeyboyz posted on 23-4-2013 12:24 PM
nampak beno tak membaca ni..

gen amek taw adun tmpt gen aje
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2013 02:04 PM | Show all posts


waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... nanes hakuuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2013 02:15 PM | Show all posts
aku mengundi di parlimen subang dan dun paya jaras ... for better nation!
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni kali ke 5 mengundi kt Shah Alam Dun Kota Anggerik...

Pada 'org Kulim' tu sori la me nk undi...me and husband akan undi KS dan YS sepertimana thn 2008 dulu...
Thn ni bilangan family yg mengundi dah bertambah lagi sorang...ada 7 org semuanya termasuk my parents...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2013 01:23 AM | Show all posts
Yeh...dah tau nak undi sapa.....Ubah..Ubah..Bangi..yehhh...tak de perubahan pun selama ni....LAIN KALILAH....
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2013 10:05 PM | Show all posts
tak aware pun psl ngundi neh..

baru taw kajang ada calon bebas
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2013 10:06 PM | Show all posts
takde perubahan?? dok ceruk mana neh??

blambak2 suping komplek la hapa la

supinkomplek sec15 dah nak siap dah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2013 03:27 PM | Show all posts
anmz76 posted on 8-4-2013 12:20 PM
So far aku puas hati performance both ADUN and MP.

ADUN Lembah Jaya, Hj Khasim very humble pers ...

yup,he's very humble.relax je dia..dulu2 pon naik moto cabuk ye.tp pelik,org2 sini masih ada yg BUTA dgn apa yg PR dah buat.tanah sekolah agama dulu..makin kecik makin kecik,skrg..luasnya lah.hee..

cop,ntah2 ko ni jiran aku.duduk area mana?



Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2013 03:28 PM | Show all posts
jeeja07 posted on 8-4-2013 12:27 PM
DUN Cempaka, kalau masih Ir Iskandar A SAmad, kompem aku pangkah dia...err... dah tak rahsia la pula ...

IR Iskandar ni cmane orgnye?tadi lalu2 area ni nmpk byk gak banner dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2013 03:39 PM | Show all posts
anmz76 posted on 18-4-2013 08:57 AM
Aku rasa BN tak serius nak amik Selangor kot, coz certain calon BN ni memang dah ada track record ta ...

cop,pasal rozaidah ni kenapa dia kena cerai yeh?serius xtau sgt pasal dia..




yg baderisham ni pulak,lately ni je baru nmpk muka kt lembah jaya.tibe2 tahun lepas dia construct rumah mak dia (jiran aku) and dia buat rumah kt sini.before ni aku xrasa dia duduk area lembah jaya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2013 03:43 PM | Show all posts
genchi posted on 22-4-2013 03:51 PM
syukur buat mana neh takde msg bodoh masok dlm hpon

ke sbb pki henpon cikai?? sms ke mms ek? ...

haha..cikai ler sgt.hp iols pon cikai..tp tiap hari mesti ade mesej politik masuk.stress giler..xcukup dgn tu siap dpt surat lg.mana ntah dpt info..



p/s : rasanya dorang byk berkempen utk pengundi yg 1st time nk vote..kat rumah ni byk betul risalah n surat2.kaya kalau g recycle ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2013 04:41 PM | Show all posts
luraziera posted on 4-5-2013 03:28 PM
IR Iskandar ni cmane orgnye?tadi lalu2 area ni nmpk byk gak banner dia..

In person as a YB memang very humble dan tak banyak masalah. Jumpa dia masa tu my MIL dapat voucher Shopping warga emas di Tesco. He was there. Lawan dia budak muda BN. Ntah betul ntah tidak, org2 Pandan kata samseng.

Btw, kat Pandan ni, Rafizi menonjol betul, tenggelam langsung Calon BN MCA tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2013 05:35 PM | Show all posts
jeeja07 posted on 4-5-2013 04:41 PM
In person as a YB memang very humble dan tak banyak masalah. Jumpa dia masa tu my MIL dapat vouche ...

Ouh,yeke?bagus2.td lalu pandan indah mmg meriah!dgn polis ngn kerani segala



Rafizi bak kata org kuat umno sbg org plg dibenci oleh umno..yeah,dia byk pecah rahsia BN
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2013 08:01 PM | Show all posts
7.56pm: Rafizi Ramli (PKR) mendahului di Pandan dengan diekori rapat Lim Chin Yee (BN).
PKR C 9, 845
BN C 4,117

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2013 08:27 PM | Show all posts
SHAH ALAM - PAS mendahului BN



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2013 09:07 PM | Show all posts
rafizi leading dalam majoriti 9000++ undi

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2013 09:10 PM | Show all posts
Shah Alam tu dah final lom...tak sabar ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2013 09:31 PM | Show all posts
9.27 pm - PAS menang di DUN Sri Serdang, Selangor  PAS 16940 BN 10211
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2013 09:51 PM | Show all posts
TIDAK RASMI

P108 SHAH ALAM : Khalid Samad menang

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2013 10:23 PM | Show all posts
DAP menang di N4: SEKINCHAN & N31: SUBANG JAYA
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048731s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list