Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
61870
View
361
Reply

[INFORMASI] BIODATA WARGA PD

[Copy link]

Author: novelloverzz       Show all posts   Read mode

Post time 24-7-2016 04:39 AM | Show all posts

Assalamualaikum semua..

Nama panggilan : NOWORD
Jantina : Perempuan
Tarikh Lahir : 13 Sept
Horoscope: virgo
Pekerjaan : bisnes
Lokasi : Selangor
Status : Married

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2016 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama panggilan :Husna
Jantina : perempuan
Tarikh Lahir : 8 Jun
Pekerjaan : kuli jer
Lokasi : perak
Status : Single & available

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2016 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama Panggilan: Inez
Jantina: Perempuan
Tarikh lahir: 22 Julai 8*
Horoskop: Cancer
Pekerjaan: Macam2 boleh...
Lokasi: Selatan Semenanjung
Status: Bujang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2016 11:59 PM | Show all posts
nama: Panggilan: Carlis
Jantina: Perempuan
Tarikh lahir: 14/10
Horoskop: Libra
Pekerjaan: Jumpa orang sana sini
Lokasi: Ampang
Status: Bujang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 05:35 PM | Show all posts
Edited by luna.millieu at 29-8-2016 05:46 PM



Nama panggilan : luna

Jantina : perempuan

Tarikh Lahir : 7 februari 1980

Horoscope: Aquarius

Pekerjaan : Assistant Boss

Lokasi : Eropah

Status : Taken~

Salam Perkenalan~ !


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk join gakkkk~~
Nama panggilan : xtravaganza
Jantina : pstt   Tarikh Lahir : 18/2
Horoscope: Aqua
Pekerjaan: tanam anggur
Lokasi: KL  Status: rakyat marhaen

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2016 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missinpiece at 14-9-2016 11:36 PM

Huhu
Nama panggilan:  Mia
Jantina:  Pompuan
Tarikh Lahir:  Oct 8
Horoscope:  Libra
Pekerjaan:  Cse
Lokasi:  Subang
Status:  Single but not available

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama panggilan :aymanamana
Jantina : male
Tarikh Lahir : 18.1.197x
Horoscope:
Pekerjaan : keje sendiri
Lokasi : ampang kl  status: bujang 3

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 08:49 PM | Show all posts
Edited by Hafiz_19 at 27-10-2016 08:50 PM

Nama panggilan :hafiz_19
Jantina :lelaki
Tarikh Lahir :1 january
Horoscope: capricorn
Pekerjaan :tiada
Lokasi :cheras
Status :tiada

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 05:17 PM | Show all posts
Nama panggilan : honey
Jantina : perempuan
Tarikh Lahir : 30 Nov
Horoscope: sagittarius
Pekerjaan : dok rumah je
Lokasi : malaysia
Status : kawen

@novelloverzz
@sosimple

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 09:15 AM | Show all posts
Nama: Norzie
Jantina:Female
Dob: 8/5
Horoscope: Taurus
Pekerjaan: Opis
Lokasi: KL
Status: isteri, ibu

Salam Perkenalan semua

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama panggilan : buub
Jantina : lelaki
Tarikh Lahir : 16.08.1989
Horoscope: leo
Pekerjaan : kutip sayur dan jual
Lokasi : setia alam

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama panggilan : jubs atau boq
Jantina : lelaki mithali
Tarikh Lahir : 16 ogos 198....
Horoscope: Leo
Pekerjaan : penguatkuasa aku tak kuasa
Lokasi : selangor kebaboom
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2017 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama    obi
Jantina           girl
Dob                 3/12
Horoscope    sagitarius
Kerja               jaga kucing
Lokasi             klang           status   bujang
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 08:27 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 07:11 PM | Show all posts



Nama : Teddy
Jantina : Girl
Tarikh Lahir : 1 Julai
Horoscope : Cancer
Lokasi : kuala lumpur
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2017 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama panggilan : oven
Jantina : perempuan
Tarikh Lahir : 31 oct
Horoscope: scorpio
Pekerjaan : penjaga                                     lokasi: subang                                              status: married                     
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:31 AM | Show all posts
Nak register jugak lah.

Nama panggilan : Aja
Jantina : Perempuan
Tarikh Lahir : 01/04/19--

Horoscope: Aries
Pekerjaan : Pembantu Peribadi
Lokasi : KLCC
Status
: Bujang




Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:33 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 02:40 PM | Show all posts
Nama panggilan : shieda
Jantina : Perempuan
Tarikh Lahir : 01.04
Horoscope: Aries
Pekerjaan : Kerani
Lokasi ahang
Status : dah kawin

bleh daftar lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama:nana
Jantina:per
Tarikh lahir:4/8..
Horoscope:leo
Pekerjaan:kuli bos
Lokasi:kl
Status:kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2017 11:31 AM | Show all posts
Nak register jugak...hehehe.'
suka baca kat PD NI..byk info2 yg menarik...
SALAM PERKENALAN SEMUA..


Nama panggilan :anakin @ EL
Jantina : POMPuan
Tarikh Lahir : tahun lompat 1984 (Feb)
Horoscope: Pisces
Pekerjaan : Tgk sistem
Lokasi : k.lumpur
Status : sudah diambil org..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 10:26 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 10:26 AM | Show all posts
ralph lauren, stephen curry shoes, the north face outlet, nike.dk, memphis grizzlies jersey, valentino outlet, soccer shoes outlet, new balance, supra footwear, oakley sunglasses, converse outlet, air max, longchamp outlet, fred perry polos, skechers outlet , hollister clothing, hollisterco, rolex, burberry outlet online, vans schuhe, philadelphia 76ers jerseys, coach factory outlet, north face jackets, christian louboutin shoes, cheap true religion, fred perry outlet, burberry outlet, baseball bats, pandora charms, saints jerseys, birkenstock outlet, omega watches, washington wizards jersey, chicago bulls jersey, oakley sunglasses, ferragamo shoes, coach outlet online, ray ban wayfarer, michael kors canada, marc by marc jacobs, titans jerseys, chiefs jerseys, jimmy choo outlet, hermes bags, oakley sungalsses outlet, michael kors outlet online, hollister online, omega watches, ray bans outlet, tommy hilfiger outlet stores, asics gel, giants jerseys, coach outlet online, air jordan, new york knicks, adidas, portland trail blazers jersey, hogan, ray ban sunglasses outlet, birkenstock deutschland, michael kors, celine bags, burberry outlet online, air max, giuseppe shoes, purses and handbags, baseball jerseys, oakley sunglasses, supra footwear, cheap oakley sunglasses, soccer shoes, michael kors outlet online, the north face, ralph lauren polo, nike air max 90, nike roshe, ralph lauren outlet, michael kors canada, ed hardy clothing, chargers jerseys, baseball jerseys, chrome hearts, coach outlet, rolex watches for sale, jerseys from china, nike air force, michael kors purses, prada outlet, michael kors outlet, coach store, adidas.se, huarache, air jordan shoes, barbour outlet, ray ban sonnenbrillen, air jordan retro, hollister clothing store, new balance, cleveland cavaliers, nike outlet, reebok, michael kors v?skor, mcm handbags, michael kors bags, bcbg max, coach factory shop, packers jerseys, oklahoma city thunder jersey, oakley vault, louboutin shoes, babyliss pro, adidas superstar, longchamp, adidas online, michael kors outlet online sale, jerseys from china, cc beanies, milwaukee bucks jersey, coach outlet, coach black friday, beats by dr dre, swarovski jewelry, ferragamo shoes uk, rolex watch, 49ers jerseys, true religion jeans outlet, cheap michael kors, fitflop outlet, oakley sunglasses cheap, beats headphones, nike roshe, cheap oakley, nike shoes, tory burch outlet, burberry handbags, juicy couture handbags, nike air max thea, burberry sale, coach outlet online, baseball jerseys, veneta, softball bats, ralph lauren outlet, oakley, boston celtics jersey, skechers, nike schuhe, michael kors, ralph lauren outlet online, ray ban sunglasses, mizuno wave, oakley frogskins, polo outlet store, prada, buccaneers jerseys, burberry sale, chi flat iron, chi hair, rolex watches, iphone 5s cases, ray ban, rams jerseys, cheap michael kors, skechers, true religion jeans, nfl jerseys, ecco outlet, pandora schmuck, michael kors outlet, michael kors outlet online sale, ralph lauren outlet, christian louboutin shoes, minnesota timberwolves jersey, oakley, hogan outlet, burberry sale, nike store, true religion outlet, detroit pistons, timberland outlet, puma online, burberry outlet store, michael kors, air huarache, michael kors taschen, burberry, pandora, panthers jerseys, michael kors outlet online, mcm backpack outlet, michael jordan, azcardinals jerseys, swarovski, oakley vault, nike free run, north face, kate spade outlet online, cheap nba jerseys, air max, hilfiger online shop, tory burch, oakley, nike air max, nike air max, nike huarache, oakley sunglasses outlet, prada outlet, oakley outlet, plein shoes, coach outlet store online, moncler mens jackets, fidget spinner outlet, timberland boots, cheap nfl jerseys, patriots jerseys, indoor soccer shoes, louboutin, mcm backpack, san antonio spurs jerseys, long champ, barbour jackets outlet, giuseppe zanotti sneakers, bottega veneta, coach factory outlet, texans jerseys, ray-ban sunglasses, barbour jackets, woolrich outlet, roshe run, new balance outlet, zapatillas nike, coach factory, cheap ray ban, heat jerseys, nike shoes, ralph lauren outlet online, roshe run, ralph lauren polos, prada sunglasses, replica watches, vikings jerseys, air max, oakley sunglasses outlet, ferragamo shoes, ferragamo, orlando magic jersey, coach outlet online, air yeezy shoes, new balance, versace outlet online, ray ban outlet, ralph lauren, long champ, birkenstock shoes,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055561s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list