Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8981
View
88
Reply

Nak Beli Xperia J atau Xperia Go??..tp Xtau sgt psl Smarthphone..Please Help

[Copy link]

Author: manjalara_01       Show all posts   Read mode

Post time 25-7-2018 09:49 PM | Show all posts
vivilam replied at 25-7-2018 09:32 AM
waa. xtau pulak pernah ada website cam ni. lol.. nk cari vivo v9 boleh la i check harga kat websit ...

takyah check price lagi lah. Terus sign je Celcom Mobile Family plan.
Terus dapat vivo v9 . FREE tau . Tak sabar nak ambik fon saya minggu depan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 11:02 AM | Show all posts
May0017 replied at 25-7-2018 08:58 PM
knape xperia,i rasa iphone, vivo lebih bagus la ! Baru-baru ini fon paling new ialah vivo nex dan vi ...

Ko tgh gune vivo ni ke? dsign mcm iphone je tp harga vivo affordable cikit, klau xcukup bajet blh consider
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 11:07 AM | Show all posts
CariMUN replied at 25-7-2018 09:49 PM
takyah check price lagi lah. Terus sign je Celcom Mobile Family plan.
Terus dapat vivo v9 . FREE  ...

Yela celcom slalu pun ade free pon, so keluarga aq pun pakai celcom jugak
dirog offer byk quota dan privilages percume
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 11:33 AM | Show all posts
CariMUN replied at 25-7-2018 09:49 PM
takyah check price lagi lah. Terus sign je Celcom Mobile Family plan.
Terus dapat vivo v9 . FREE  ...

serious la? plan apa tu tak pernah dengar pun. lain fon ada?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 11:42 AM | Show all posts
Talonlon replied at 26-7-2018 11:02 AM
Ko tgh gune vivo ni ke? dsign mcm iphone je tp harga vivo affordable cikit, klau xcukup bajet blh  ...

mne la blh smkan iphone dgn vivo. langit dan bumi. iphone lg bkualiti
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2018 09:20 AM | Show all posts
vivilam replied at 26-7-2018 11:33 AM
serious la? plan apa tu tak pernah dengar pun. lain fon ada?

Celcom Mobile Family Plan ~~
Celcom selalu ada promosi free phone. Masa ini ialah vivo v9.
Sign je dah boleh bawak balik smartphone /gelak

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2018 03:52 PM | Show all posts
CariMUN replied at 27-7-2018 09:20 AM
Celcom Mobile Family Plan ~~
Celcom selalu ada promosi free phone. Masa ini ialah vivo v9.
Sig ...

Family plan ni under easyphone kan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2018 03:56 PM | Show all posts
Keshapop replied at 27-7-2018 03:52 PM
Family plan ni under easyphone kan?

lebih kurang la. celcom tgh perkenalkan easy phone baru dgn penambahan  celcom mobile family plan. plan ni bagi pengguna tambah 2 hingga 5 talian dan boleh share data sesama sendiri ikut keperluan. boleh dapat 1tb video walla pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2018 03:58 PM | Show all posts
ahleongsoleng replied at 27-7-2018 03:56 PM
lebih kurang la. celcom tgh perkenalkan easy phone baru dgn penambahan  celcom mobile family plan. ...

Data 1 line brp byk? Klu dah 1tb nak share lagi watpe?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2018 04:02 PM | Show all posts
Keshapop replied at 27-7-2018 03:58 PM
Data 1 line brp byk? Klu dah 1tb nak share lagi watpe?

depends plan dia la. kalau plantinum plus dapat 100gb rasanya. Yela mana la tau tiba2 kakak abang ke nak tengok movie tak cukup data ko boleh la gi share dgn diorang. tengok movie sama2 keluarga kan syok.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2018 12:59 AM | Show all posts
CariMUN replied at 25-7-2018 09:49 PM
takyah check price lagi lah. Terus sign je Celcom Mobile Family plan.
Terus dapat vivo v9 . FREE  ...

terus dapat vivo? langsung x perlu bayar hanya pakai celcom plan? apa plan ni???boleh jelas sikit?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2018 07:26 PM | Show all posts
May0017 replied at 25-7-2018 09:26 PM
kactually telco pun ada harga fon, lebih murah lagi dari biasa. Kalau sign plan mereka fon murah g ...

tp klau nak tukar telco kena tunggu sampai kontrak habis...aku x suka mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2018 07:28 PM | Show all posts
CariMUN replied at 27-7-2018 09:20 AM
Celcom Mobile Family Plan ~~
Celcom selalu ada promosi free phone. Masa ini ialah vivo v9.
Sig ...

vivo v9 biasa saje...siape pun blh beli sendirikalau celcom free iphone x atau huawei p20 akan lbh menarik!
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2018 03:38 PM | Show all posts
Talonlon replied at 26-7-2018 11:02 AM
Ko tgh gune vivo ni ke? dsign mcm iphone je tp harga vivo affordable cikit, klau xcukup bajet blh  ...

I nak sign. untuk whole keluarga. boleh stream #iFlix puas-puas ! Boleh share data kat family member ~ Data bulanan pun banyak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2018 03:40 PM | Show all posts
Talonlon replied at 26-7-2018 11:02 AM
Ko tgh gune vivo ni ke? dsign mcm iphone je tp harga vivo affordable cikit, klau xcukup bajet blh  ...

Yang paling penting tu i boleh dapat new fonnn . Suka sangat vivo v9. Thx to celcom , i boleh dapat free haha .syok
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2018 09:57 PM | Show all posts
linasss replied at 28-7-2018 07:28 PM
vivo v9 biasa saje...siape pun blh beli sendirikalau celcom free iphone x atau huawei p20 akan l ...

Elehhh, free tu kan bagus. Beli sendiri kena duit jugak kan.
Kan baloi kalau dapat free fon masa nak sign internet plan~~
Siapa taknak kasilah I haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2018 11:41 PM | Show all posts
CariMUN replied at 25-7-2018 09:49 PM
takyah check price lagi lah. Terus sign je Celcom Mobile Family plan.
Terus dapat vivo v9 . FREE  ...

aku baru beli vivo v9 dgn telco lain saje!!! rugilah sekrg baru nampak celcom punya plan...nak tukar pun x blh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2018 11:45 PM | Show all posts
May0017 replied at 25-7-2018 08:58 PM
knape xperia,i rasa iphone, vivo lebih bagus la ! Baru-baru ini fon paling new ialah vivo nex dan vi ...

Sekarang xperia dah outdate, takde org beli lagi.Beli vivo, aku baru beli vivo v9,camera vivo cantik gilaaaaaaa!!! Harga pun rendah, klau beli dgn telco lagi berbaloi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2018 12:31 PM | Show all posts
nadiahaha replied at 29-7-2018 11:45 PM
Sekarang xperia dah outdate, takde org beli lagi.Beli vivo, aku baru beli vivo v9,camera vivo cant ...

xperia masih ade fon baru ke?Aku pun tengah fikir nak sign up pelan celcom ke x
takut data xhabis, rugi je
fren bagitau pelan ni punya quota compare dgn telco laen mmg byk gile.

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2018 12:44 PM | Show all posts
linasss replied at 28-7-2018 07:26 PM
tp klau nak tukar telco kena tunggu sampai kontrak habis...aku x suka mcm ni

Amik vivo v9 yg ni bukan easyphone atau telco pon kontrak, pon tu percume
Klau ade kontrak mcm blh pilih 12 buln atau 24

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list