Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
86965
View
868
Reply

All about iHerb - syurga shopping beauty products head to toe!!

[Copy link]

Author: cyra       Show all posts   Read mode

Post time 25-8-2013 01:59 AM | Show all posts
mizz_aurora posted on 25-8-2013 01:39 AM
nak beli jugak...tp takde credit card. ade sesape tak baik hati nak tolong belikan for me? intereste ...

sama la. nak beli jugak...
mohon tumpang sapa2 yang nak beli puhleasee. ase nak borong banyak2
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2013 08:35 AM | Show all posts
x payah credit card.. klu de visa debit card mcm maybank yg kad cherry tu pn dah boleh.. sara beli kat iherb pun guna yg tu, boleh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2013 11:28 AM | Show all posts
sara_thrash posted on 23-8-2013 11:50 AM
cyra, sara dah order.. skrg tunggu brg smpi je.. nak taye, ambik masa brp lama ye utk brg smpi ke  ...

tak lama pon sara.. ni latest i place order last week hari selasa kot.. hari ni dah dpt... almost seminggu ler... sbb kena weekend... tapi pernah gak order hari Ahad.. jumaat dah dpt... hihih

cuma sekali je experience sampai lambat sket... dlm 7 days kot baru dpt... sbb barang kena tahan kastam... tapi derang check je pastu released...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2013 11:31 AM | Show all posts
~~NiNa~~ posted on 24-8-2013 02:11 PM
Kerana cyra, i pun dah terjebak dengan iHerb ni.

Dalam tempoh 2 minggu ni, dah 2 kali beli  ...

waaahh,,, u actually got the unscented one! this time around i try yg rose petal jelaa... itu je yg ada... harapnya rasi laaa

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2013 11:33 AM | Show all posts
sara_thrash posted on 25-8-2013 01:11 AM
Betul tu..cyra bjaya buat kita tjebak...
sara pn oder african black soap&mint mask tu.. yg lain  ...

hehehehehe... agak bahyaa iHerb tu... from the items you bought... mesti sara pergi tgk list bestseller ni kaaaannnn?? hihihihi

i pon terjebak pakai african black soap tu gak... dah siap stock byk2... mask yg teringin nak try yg now foods clay tu... cuma tak terbeli sbb tak sure akan rajin ke tidak.. hahahah

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2013 11:36 AM | Show all posts
mizz_aurora posted on 25-8-2013 01:39 AM
nak beli jugak...tp takde credit card. ade sesape tak baik hati nak tolong belikan for me? intereste ...

sis @sara_thrash pernah try beli guna debit card yg maybank tu... kalau sis ada kad tu boleh gak pakai...


Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2013 12:24 PM | Show all posts
cyra posted on 26-8-2013 11:28 AM
tak lama pon sara.. ni latest i place order last week hari selasa kot.. hari ni dah dpt... almost  ...

hei, kita place oder & dpt ari yg samalah.. mcm janji je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2013 12:31 PM | Show all posts
cyra posted on 26-8-2013 11:33 AM
hehehehehe... agak bahyaa iHerb tu... from the items you bought... mesti sara pergi tgk list bests ...

yup.. sara tgk dr bestseller.. pe komen cyra psl black soap ni??

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 11:01 AM | Show all posts
cyra posted on 4-8-2013 01:21 AM
latest haul from iHerb:

nak tanya kalau order ubat lepas tak? pastu saya nak pakai awak punya coupon..sebab kalau tak pakai mak ai..harga..pitam juga....terima kasih tuan punya coupon..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2013 11:45 AM | Show all posts
sara_thrash posted on 26-8-2013 12:24 PM
hei, kita place oder & dpt ari yg samalah.. mcm janji je..


hahahaha... masa tu submit cecepat sbb cucumber dah abis....takot rose ponbgabis jugakk.... hari ni first time pakai rose petal...  feeling dia sama macam unscented. . cuma tak berapa gemar bau nya... but then again... I mmg jenis tak suka sgt bau perfume. .. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 12:00 PM | Show all posts
cyra posted on 27-8-2013 11:45 AM
hahahaha... masa tu submit cecepat sbb cucumber dah abis....takot rose ponbgabis jugakk.... hari ...

sara plak mmg x suka bau rose.. tp redah je lah lgpn bukan lama pun bau tu, nnt hilang..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2013 01:24 PM | Show all posts
sara_thrash posted on 26-8-2013 12:31 PM
yup.. sara tgk dr bestseller.. pe komen cyra psl black soap ni??

ok je... black soap ni cyra guna mostly on my kids bila kulit derang gatal2 .. also kalau kulit kering sbb dia very moisturising... pernah sekali dua je pakai kat muka.. sbb mmg dah ada facial cleanser.. bau dia memula a bit overwhelming.. tapi lama2 ok jee.... anak dara boleh pulak suka bau nya... dia kata wanggiiiiiii... tapi umi dia masa memula bau tu boleh pulak pening...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2013 01:25 PM | Show all posts
aireen24 posted on 27-8-2013 11:01 AM
nak tanya kalau order ubat lepas tak? pastu saya nak pakai awak punya coupon..sebab kalau tak paka ...

ubat camna tu? kalau vitamins lepas aje.. tataulaa samada luck atau pon mmg lepas... hahahha

sekali aje pon pernah beli vitamins from situ..

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 02:12 PM | Show all posts
cyra posted on 27-8-2013 05:25 AM
ubat camna tu? kalau vitamins lepas aje.. tataulaa samada luck atau pon mmg lepas... hahahha

se ...

dia untuk increase ur immunization.


Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 02:35 PM | Show all posts
aireen24 posted on 27-8-2013 02:12 PM
dia untuk increase ur immunization.

boleh je lepas tu kalau x boleh nnt kita diberitahu.. mcm sara sblm cuba kat iherb sara order vitacost sbb klu kat vitacost lg murah berbanding iherb tp sygnya thayers toner x lepas.. dia minta kita buang dulu toner tu baru boleh proceed.. so cancel la vitacost..

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 02:39 PM | Show all posts
sara punya coupun code QDV907

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2013 07:31 AM | Show all posts
sara_thrash posted on 27-8-2013 12:00 PM
sara plak mmg x suka bau rose.. tp redah je lah lgpn bukan lama pun bau tu, nnt hilang..

betul2... bau dia cepat gak hilang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2013 07:34 AM | Show all posts
aireen24 posted on 27-8-2013 02:12 PM
dia untuk increase ur immunization.

kalau dia masuk kategori vitamins or supplements ... rasanya no problem.... tapi kalau masuk kategori ubat as in yg usually kita beli lepas dpt prescriptions [example: ubat selsema (fenedrin - spelling?) ... demam (panadol) ... muntah (maxolon)] ... yg tu tak sure akan lepas ke tidak... huhuhuh

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2013 07:38 AM | Show all posts
sara_thrash posted on 27-8-2013 02:35 PM
boleh je lepas tu kalau x boleh nnt kita diberitahu.. mcm sara sblm cuba kat iherb sara order vita ...

houwwhh... sara pernah try beli kat vitacost ke sebelum ni? shipping derang camna ek? pernah gak tgk kat situ few years ago... rasanya tak jadi beli dgn derang sbb shipping mahal kot... ke dah murah skrang?

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 08:05 AM | Show all posts
cyra posted on 28-8-2013 07:38 AM
houwwhh... sara pernah try beli kat vitacost ke sebelum ni? shipping derang camna ek? pernah gak t ...

masa sara cuba itu hari free shipping.. tak tahu lah betul ke idak free nya sbb tak proceed sampai abis sbb nya dah thayers toner tak boleh beli..


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084351s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list