Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
147580
View
1794
Reply

PANDORA - Unforgettable Moments

[Copy link]

Author: iamalady       Show all posts   Read mode

Post time 19-10-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila sale Pandora...nak beli gelang yang baru tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2018 11:20 AM | Show all posts
pandora emas ni 916 ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2018 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalcott replied at 19-10-2018 11:20 AM
pandora emas ni 916 ke

If bebetul brand Pandora.. Dia silver.. Tapi ada jugak gold collection dia.. Tapi lagi byk silver collection dia..

Now dah banyak local kedai emas buatkan gelang ala pandora.. That one mmg 916
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2018 03:59 PM | Show all posts
my pandora dah terabai da...
berat sgt bila pakai... but i still love it

sekarang suka beli cincin pandora
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2018 04:45 PM | Show all posts
intanazlynna replied at 31-10-2018 03:59 PM
my pandora dah terabai da...
berat sgt bila pakai... but i still love it

mesti sarat dgn charms ni.. tu yg berat
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 11:07 PM | Show all posts
smurfetz replied at 31-10-2018 04:45 PM
mesti sarat dgn charms ni.. tu yg berat

eh tak laa sayang, i tak sarat pun, ada je beberapa ketul charms, i mmg jenis yang x selesa kalau bergelang atau jam hehehehe
bukan sarat pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2018 03:38 PM | Show all posts
cantik jugak pandora ni, sekadar minat tgk jer, tp kalo nak membeli, i lebih suka emas 916, rasa cm berbaloi beli emas 916 ni #kena menabung dulu ..ada laa seutas pandora  yg hubby bagi ...bangle snowflake tp bangle kosong jer, tak de charms, jarang sgt2 pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 02:53 PM | Show all posts
ada essence dan rose simple set ja...satu cincin...tapi jrg sgt pkai..awal2 beli ja semangat..tp syg la juga rsa..klau x syg mngkin dh letgo kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 11:37 AM | Show all posts
haiii x aktif dah keee... br beli pandora rose... xde geng nk story hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
skrg ni aim nak beli charm di negara yang dilawati
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 09:45 AM | Show all posts
Setakat ni pandora yg plg murah pernah beli dekat Aussie..
murah terukk okay..sale dia rasa nk beli smua.
I dpt beli cincin dlm Rm 60 mcm tu je.
Mostly after convert harga sale dia selalu half dri Msia price.
Klu nk beli pandora I think better cari yg limited edition for selected country.

Tp pandora ni satu jela..no value kalau nk jual balik.sbb bukan emas.
Now emas pun dah byk buat design mcm pandora. Lawa2 pulak tu.
kalau gold I suka beli dekat Aurora Italia.My suggestion if nak beli emas better ambik color gold.
Sbb kalau rose gold mcm xde value sgt. Ni promoter kedai tu ckp la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:25 PM | Show all posts
Ada tak sesiapa yg beli earings Pandora ni? Is it worth your money?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 02:46 PM | Show all posts
niena90 replied at 11-9-2019 12:25 PM
Ada tak sesiapa yg beli earings Pandora ni? Is it worth your money?

Pernah beli.. end up tak pakai walau design cantik, snowflakes.. iols suka


sebabnya, dia punya besi (apa nama ntah)  nak masuk telinga tu pendek sangat.. (or my telinga yg tebal hehehe)  selalu nar tercabut, kadang pakai baju pun boleh tercabut, tu masa sedar.. takut tetiba jer perasan dah hilang kat telinga




Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:10 PM | Show all posts
smurfetz replied at 17-9-2019 02:46 PM
Pernah beli.. end up tak pakai walau design cantik, snowflakes.. iols suka

Alamak jadi mcm tu ke? Risau pulak kalau tetiba jatuh tanpa kita sedar. Telinga I ni pun takde la nipis sgt, boleh tahan gebu jgk kalau besi tu pendek mudah tertanggal mcm x best pulak ye nak pakai..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2019 09:37 AM | Show all posts
kalau gelang pandora tu cam hitam jadi dia sebab terperap
tak berusik, ada cara tak nak bersihkan selain pergi kedai pandora?
mekasih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081602s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list