Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11697
View
101
Reply

[Tempatan] Menteri ayam, sayur & ikan akan letak jawatan?

[Copy link]

Author: najib888    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-1-2014 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
YB DATO' SRI HASAN BIN MALEK yang telah menyatakan hasrat untuk meletakkan jawatan beliau selaku Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan.

Menurut sumber terdekat keluarga D.S. Hassan Malek perletakkan secara sukarela ini ekoran kerelaan beliau yang telah melihat menjadi Liabiliti kepada kepimpinan YAB Perdana Menteri dalam mentadbir Negara. Satu pengumuman akan di buat oleh D.S. Hassan Malek waktu terdekat ini.

Tahniah D.S. Hassan Malek, Ini yang wajar di puji kerana Menteri yang gagal melaksanakan tugas dan memberikan kesan negatif kepada YAB PM harus berundur secara sukarela demi memastikan persepsi negatif yang wujud tidak berterusan menjadikan YAB PM mangsa keadaan kemarahan rakyat. Tindakan D.S. Hassan Malek wajar di jadikan contoh kepada mana mana individu yang memegang jawatan di dalam kabinet, pegawai kerajaan, agensi mahupun parti.

Sumber: http://alamijiwaparadox.blogspot ... ak-jawatan.html?m=1
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-1-2014 11:47 AM | Show all posts
yang tak perform tau plak nk turun...yang paling atas tu tak reti2 lagi ke turun........ke syok sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 11:47 AM | Show all posts
So bila najib nak letak jawatan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Seriously...?siannn
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 11:50 AM | Show all posts
rehat, boleh sambung tengok Maharaja Lawak setiap minggu
kan Datuk?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 11:57 AM | Show all posts
depa serba slh la tu...dok naik harga jeh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 11:58 AM | Show all posts
vespa_oren posted on 10-1-2014 09:47 AM
So bila najib nak letak jawatan?

bole je....janji sorg pon x pangkah kaler biru
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 11:59 AM | Show all posts

inilah yang terjadi kalau lulusan malay studies UM yang jadi menteri

hasan malek cakap

letrik naik gunalah lilin
gula naik, makanlah garam
ayam naik, makanlah daging
tol naik, gunalah laluan motorsikal
aduan tak ada, tanda rakyat suka barang naik





http://youtu.be/JeaClSiRtH0
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:02 PM | Show all posts
Si Bodoh yang mahu sedar dirinya bodoh ... tahniah la ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:07 PM | Show all posts
semoga jadik contoh pada munturi2 yg lain..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:07 PM | Show all posts
akhirnyer.... saper yg ganti mesti la seorg yg terer dlm memberi statement..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:19 PM | Show all posts
yeay saya sokong
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Rege ikan sayur akan turun bersama ker
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Menteri Maharaja Lawak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:22 PM | Show all posts
die tak tahan kene troll kot.

menteri2 yg wat statement bodoh lain tu bile nak turun???
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:22 PM | Show all posts
mudah-mudahan menteri baru lebih cerdik dan sokong kepentingan rakyat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:24 PM | Show all posts
Lawak gile video tu.
Br aku tau, dia la yg berjoget.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:27 PM | Show all posts
elok la ko letak jawatan pun....next!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:29 PM | Show all posts
Tak sanggup hari2 kono kutuk dek waris nan Sembilan agak eh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:32 PM | Show all posts
Terima kasih Datuk kerana membuat satu keputusan yang sangat bijak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list