Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
119037
View
2016
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2014 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nape ntah menyampah dgn bhsa gabung negatip positip ni... contoh...

kiyut teruk
cantik teruk


ntah apa2 lg kata pujian ditambah pkataan TERUK kt blkg...


hish.. so annoying..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2014 03:27 PM | Show all posts

harap janji nak banjer ku shopping next week ditepati.....bukan dicapati...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2014 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Emo tul aku petang ni
Last week tak dtg seminggu pasal sedara meninggal
hari ni tak dtg keje pasal nenek masuk hospital
ade je alasan keluarga la ada hal la
Kalau dtg keje lewat sikit pun takpe
ini terus taknak dtg
kalau ko jaga nenek ko kat hospital maybe la nak bertunggu tangga kat sana
Serius la aku takleh hadam dgn perangai budak2 skang
hari tu lagi syok..tak dtg sbb terlajak tido
apa punya bangang la
ko dah tau nak kerja..takkanlah nak terlajak tido plak

fedup tau takk feduppp aku melayan kerenah budak2 ni..kerja malas gaya nak lebih sembang kencang pung pang pung pang
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2014 11:37 PM | Show all posts
malas nye nak pegi keje esok..minggu lepas punye hal nak meletup
dah kepala hotak ni..ari2 hadap masalah je..
iolss dah trauma bunyi telepon opis...
customer asyik duk tanya "bila..bila?!"
tanya supplier..transport punye hal..
haiyya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2014 01:47 PM | Show all posts
Demam lagi....
adoi, nak makan tak selera...
nasib badan....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa sedih dengan nasib diri..tak larat nak meratap hiba..aku tak pernah bertuah dalam apa2 pun..kerja..cinta..hidup..semuanya melukakan...tak tahu sampai bila....hanya mampu berdoa semoga Allah kurniakan sedikit sinar;'(
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
hepi laa... hubby belanja seluar bru n sandals baru... hahaha... siap nk blikan hp baru... tp i xmo...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
td hujan.. tp ttap cuaca panas gak.. rindunya hujan yg lebat dan dingin...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 09:34 AM | Show all posts
apesal tak da yang menyabung nih.............................
aiseh......
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 09:35 AM | Show all posts
sejak kebelakangan ni celcom dok promote mcm2... buat semak inbox hp je.............
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
menipu letew..mls nk gaduh je..kalo x dah lama tnya tnya smpai kentui...xsuka penipu
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 11:02 PM | Show all posts
Kadangkala apabila suka pada seseorang.. xperlukan sebab..
Ya..sy suka awak tanpa sebab..
Last edited by miss_kikilala on 23-2-2014 11:11 PM

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 11:30 PM | Show all posts
panas nye malam ni. cemane nak tido
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2014 10:39 AM | Show all posts
ngantoks yahamatttt.... menum 2 kali kopi dari pgi tadik tak hilang2..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2014 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah buat keputusan
Marah dgn diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2014 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nk bina hidup,dah ada org mintak guna nama utk wat personal loan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2014 11:46 PM | Show all posts
confusenya. its too good to be true. tak tau la nak ke tanak. nak mintak advice pun tak tau kat sape (
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2014 09:00 AM | Show all posts
sidih.. dan ngatok..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2014 10:39 AM | Show all posts
bosan...tgk data sheet..lagi rasa mcm bosan..tambah malas plak..
check email..byk benda plak kena entertain, unimportant meeting iols decline aja..bila la nak dpt assistant neh wahai boss?


Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2014 12:56 PM | Show all posts

hmmm takyah lah kot beli handbag baru...beg yg beli end last year pun tak pakai lagi....

beli kasut jer lah....
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2014 04:53 PM | Show all posts
ohh aku sungguh ngantuk dipetang hari dah nak asar ni...
uwarggghhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2014 12:08 PM | Show all posts
aku lagik..
yer aku sedih ni hari...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2014 12:06 PM | Show all posts
gedik depan mata biasanya xde maksud apa2..
kdg nak release tension..nak hepi2 lupa sekejap realiti kat luar..
kalau nak buat benda x elok xkan nak tunjuk depan2 org kannn...
mesti dah disorokkan sehabis baik..
terpulanglah pd yg memandang n menilai..
kalau dah pikiran negatif..maka negatiflah jadinya..
kalau amik positif..positif lah..
jgn gedik belakang2 dahlah..
yg ni lagi jauh bahaya.
berpura2 baik tunjuk santun bagai..anti maksiat anti segala sana sini konon...
depan public pakai topeng lain tu mcm mna ye..
bukanke hipokrit namanya mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2014 12:07 PM | Show all posts
macamlah tau hati org lain mcm mna..
wateverrr
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2014 12:17 PM | Show all posts
menyesal aku pernah percayakan dia..sbb tu aku anti berkawan rapat dgn pompuan..
biasa aku yg akan kene balik..tapi aku salahkan diri aku sbb xpernah amik pengajaran..
hmmmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061508s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list