Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11320
View
327
Reply

luahan perasaan(gembira, sedih, marah, meluat)

[Copy link]

Author: noor2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-8-2017 09:49 PM | Show all posts
Wishing them the best for another final 45 mins
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 07:30 PM | Show all posts
stressss!
at dis hour ada dkt ofc lg.
mencikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 07:31 PM | Show all posts
plis la bosss, i nak balik
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
X da mood hari ni first day keje
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 12:04 AM | Show all posts
Mendatar!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2017 11:49 PM | Show all posts
stress benorr
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2017 11:50 PM | Show all posts
nak lelap pun tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2017 11:50 PM | Show all posts
asek mikior jer
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2017 11:50 PM | Show all posts
bedal cekelat pun tak ilang stress jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2017 11:51 PM | Show all posts
rasa nak hempuk
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 08:42 AM | Show all posts
rasa nak meluat tapi iols ni jenis yang suka fikir banyak. terpaksa la control meluat tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 05:06 PM | Show all posts
rasa nak renti kije je... huhuhu..  tapi apakan daya dengan keadaan ekonomi gini ni huhuhu....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 05:08 PM | Show all posts
tgh gawat ni.. keta lop wat sakit ... hmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2018 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Pekerja : saya nak pinjam.rm1000
Aku: untuk apa awak nak pinjam?
Pekerja: anak saya minta dibelikan baju sukan.
Aku:. Rm1000 saya tak.dapat bagi tapi rm300 -500 boleh
Pekerja: tak.apa lah bos. .kalau macam tu saya tunggu hari gaji.

Susah juga ...tapi aku kena tahu masalah hidup pekerja juga..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2018 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Stress dengan diri sendiri jer hari ni. Tu saya lari sekejap naik atas. Kalau tak, makin stress. Tak pandai nak cakap macam mana. I have to keep going, tapi.............
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2018 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerja sekarang dah nk habis. ...aku takut pekerja aku lari ja sebab kerja yg tgh tunggu ni lambat start. ...berapa lama aku nk tunggu. ...lagi satu kerja kat Johor. ..adehhh bercinta nya aku kerja jauh2 ni....
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
saya agak blur hari ni..esok pun maybe
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Stress lah dgn laki. Skrg dh tangkap cintan dgn skandal dia. Bila dia dh permain hati girl tu, katanya girl tu bdk baik dan ank org susah. Skrg laki dirundung rasa bersalah dan berdosa sbb permainkan hati girl tu. Bila aku as wife nk undur diri, dia xnk pulak. Dia pilih aku. Tp bila dgn aku, dia rsa bersalah dan sebagainya pulak dkt girl tu. Mereka mesra kemain mcm laki bini, yg aku bini jeruk rasa. Haishhh pening apa nk buat ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2018 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah. ..aku baru menengking sorang mamat di bahagian servis center ni.....yela dia duk bagi satu ayat yang buat aku melenting. .ha....macam peluru aku serang. ...tapi dia pandai buat ayat yg bagi aku cool balik. ..hehe
..so last aku minta maaf dan dia kata tak apa cik noor. ...saya faham dan sambung lagi ayat yang buat hati aku sejuk terus. ..

Aku faham engkau jalankan tugas. ..tapi aku siap sebut moga syarikat korang melingkup satu hati nanti sebelum aku sejuk tu...adehh. .dia boleh jawab..saya faham. ..saya faham. ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts


cairrrr.bukan main seksi lagi awek ni.mana nak cari cover set ni?nak salinlah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076969s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list