Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
35534
View
2780
Reply

BorAK SmBil MengaIT @ SKAC

 Close [Copy link]

Author: genchi       Show all posts   Read mode

Post time 9-9-2014 01:36 PM | Show all posts
anniez08 posted on 9-9-2014 01:35 PM
tula.. tp cam xde yg salah kan akak ana?..
tp kdg2 cari ni yg prob..

CARI ni kena tukat server br
yg sekrg ni asyik wat problem jer
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:37 PM | Show all posts
anniez08 posted on 8-9-2014 03:53 PM
n masuk ni akak ana..
cam bebudak je suka kan air...
comey arr.. kan bebudak tecit suka main air..
hahahaha tuelah N
ms tgk concert group dia tu kitaorg geleng pala jer
sbb dia bebetul main air
memula dia main air yg pancutan air
pastu kena splash plk dgn budak2 back up dancer dia
mmg cam bebdk jer dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:38 PM | Show all posts
anniez08 posted on 8-9-2014 03:53 PM
n masuk ni akak ana..
waalaikumussalam akak ana..

tengah mkn ke tu?..

n pown nk hout da ni.. da dkt kul 2 da
hr ni akak x kuar lunch lg

rs cam mls nak turun time ramai org ni

so wat melo dulu sambil makan maruku
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:39 PM | Show all posts
fatehana posted on 9-9-2014 01:21 PM
cik tembam pun sekrg klu nak tido akan suh akak mutekan sore kat tv
sbb dia baca ayat qursi jugak ...

n tau cane rasa nya akak ana..
dulu sblm n kena benda2 ni.. n cam susah sikit nk percaya tau..
tp bila n da terkena ni.. n tau mcm mana situasi nya..
sbnrnya org yg x kena.. dorg mmg x tau apa masalah kita..
kdg2 mcm org ingat kita ni mengada2 je kan?..
tp bila benda tu dtg kat kita.. ada waktu.. susah nk kontrol diri..
tu yg n rasa skang ni tau.. mula2 dulu masa mula2 n kena
n mmg btl2 down.. sb n xtau nk buat apa.. fikiran kita di kontrol nya
mata dan minda.. cuma skang ni.. n da bleh lawan skit perasaan tu..
tp mmg ustaz yg rawat n suh n hari2 baca ayat kursi..
mama suh n buat mcm zikir.. jgn lepas dari ayat kursi..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:39 PM | Show all posts
anniez08 posted on 8-9-2014 03:53 PM
n masuk ni akak ana..
agaknya nk mengasah gigi kowt dak2 tecit ni.
tuelah baby2 ni semua nak asah gigi

tp cam abudin dulu x mcm tu

dia selalu kena gigit ms kat Taska

cam cik tembam lak dia x geget org lain

yg dia geget klu x ayah dia then abudin yg kena
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:40 PM | Show all posts
fatehana posted on 9-9-2014 01:22 PM
yup semua org baru tu yg akak mls nak singgah sana
kenangan tu yg kita selalu kenangkan N

kenangan tu mmg xleh di lupakan.. kan akak ana?..
x boleh di cari ganti lagi.. xpe la.. tp kenangan tu la
yg memberi kita rasa kan?..


Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:41 PM | Show all posts
nk reply tucen jap...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:43 PM | Show all posts
kucingkarate posted on 8-9-2014 04:22 PM
kait dr umah lama

yup, who are you mmg best
yup, who are you mmg best
seram & hero dia mmg bodoh2 skit tp comey
love story jugak sbb dia junior nakkan senior (ketua jabatan dia)
mcm best je la tucen..
tp sebelum n ada lappy ni..
n mmg xleh nk tgok..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:43 PM | Show all posts
anniez08 posted on 9-9-2014 01:39 PM
n tau cane rasa nya akak ana..
dulu sblm n kena benda2 ni.. n cam susah sikit nk percaya tau..
t ...

tuelah N klu org x lalui then dia xkan taw apa yg org yg kena tu lalui
cik tembam klu dia xleh nak control diri dia mmg menakutkan
dia smp cam tercungap2 ms tgh marah
dgn muka dia yg garang sgt tu
kita yg pegang dia pun leh rs cam meremang bulu roma
sbb tu akak suh dia baca ayat qursi ms nak tido dan nak kuar rumah dan msk rumah
tp cam ustaz harun din kata makin kuat cik tembam lawan
makin kuat setan tu nak kuasai cik tembam
tp syg mmg susah nak take over sbb cik tembam jns susah nak tinggal solat
then bab mengaji pun dia jns xkan tinggal kecuali dia letih sgt
bila dia cam nak marah akan nampak dia resah gelisah
tawlah dia tgh lawan dgn benda tu dlm bdn dia

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:45 PM | Show all posts
anniez08 posted on 9-9-2014 01:40 PM
kenangan tu mmg xleh di lupakan.. kan akak ana?..
x boleh di cari ganti lagi.. xpe la.. tp kenang ...

xper N
yg penting n masih ada akak dan kucen lg
insyaAllah satu hr nnt bila kita bersbr akan ada ganjarannya

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:46 PM | Show all posts
kucingkarate posted on 8-9-2014 04:22 PM
kait dr umah lama

yup, who are you mmg best
sana mudah skit nk dpt barang2 mcm tu
sini susah sbb pc fair pun harga x mahal sgt
tp seb baik abg kucen ni ada contact ngan kedai2 yg dia kenal
jd dia akan tau mana okey & mana x okey

N, klu ngadap PC lama2, kepala pun penin & mata pun berair je 'kan?
tp klu dh keje ari2 ngan PC, nk wat mcm mana. nk muntah ke, berpusing ke, kena redah je.....
abg tucen mmg tau sal komputer ke?..
okay la.. kalo dia kenal dgn kedai2 yg jua komputer..
cam n mmg x kenal sesape.. tatau la nk beli kowt2 kdg
bleh kena tipu gak.. tetambah pmpuan kan?..

mmg.. n pown camtu.. kalo ngadap pc lama2 mmg mata n pedih gak..
tu la.. mcm n kata.. n kalo seharian tu asyik berforum je..
n mmg rasa nk muntah tau tucen.. mata pown berpinau je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:46 PM | Show all posts
N take ur time dulu
akak nak rehatkan minda jap
sbb td cam stress jer wat doc kes kat ipoh ni
rs membaar hati ni
nasib x terbakar opis akak
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:48 PM | Show all posts
kucingkarate posted on 8-9-2014 04:43 PM
N, pak we kt atas tu klu x silap warga amerika, BI mmg cair habis
kucen suka tgk dia dlm we got mar ...

n tgk program tu.. n ingatkan mula2 dulu dorg kawen btl2 taw..
upernya cuma ntuk program tu je..
ensem kowt...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:50 PM | Show all posts
fatehana posted on 9-9-2014 01:46 PM
N take ur time dulu
akak nak rehatkan minda jap
sbb td cam stress jer wat doc kes kat ipoh ni

wokey akak ana.. n pown skang ni susah skit nk reply notice ni..
sb n kan xde lappy.. tp n akan reply gak sedaya upaya..
kedits maaa.. hehe..

akak ana jgn la stress sgt.. nantik sakit pale..
n x tahan bila sakit pale tu tau akak ana..
n da rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:52 PM | Show all posts
kucingkarate posted on 8-9-2014 05:32 PM
mmg tips tu asyik kuar, N
stress jugak
porem mintak N balik dulu rehat2. esok baru sambung....haha ...

arini pown ada gak tucen..
tp x seteruk smlm.. mmg susah nk reply.. dan xbleh reply..

rini tucen keje ke?..
masih demam lagik?..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:57 PM | Show all posts
fatehana posted on 9-9-2014 01:23 PM
taw xper

akak msh vogu dan gojes taw

wahaha.. n mesti la ada..
gojes dari annia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:59 PM | Show all posts
fatehana posted on 9-9-2014 01:24 PM
xper pelan2 dulu kat sini
nnt bila dah reda rs dihati
leh kuar dr kubu ni

tu la.. n pown rasa cam da mls nk mcm dulu2 da..
selow2 cukup la.. sb bkn sumer org menghargai persahabatan
kan akak ana..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 01:59 PM | Show all posts
fatehana posted on 9-9-2014 01:25 PM
nnt akak ckp kat annia mcmnie

"macit n dah expired taw bila annia dah meningkat remaja" {:1_563 ...

blom lagikk.. masih bergetah lagik taw.. tambah dgn susu getah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 02:00 PM | Show all posts
fatehana posted on 9-9-2014 01:26 PM
kat tempat akak ni SPA dia bukak bila public holiday N
ms tuelah diaorg nak wat duit benornya
...

iye la.. masa keje kdg susah nk gi buat sumer tu kan?..
tp bayaran x double kan?..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 02:02 PM | Show all posts
fatehana posted on 9-9-2014 01:27 PM
hr jumaat ni akak nak gie Ipoh lg
akak naik ETS balik nnt tawakal aje nak naik bas

penat nya.. masih blom settle lagik eh?..
ambil masa bape lama nk siapkan satu2 kes tu akak ana?..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085489s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list