Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123
Return to list New
4604
View
68
Reply

Siape pernah stalk post orang tertentu di facebook?

[Copy link]

Author: belilies       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-2-2015 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
planetplutop replied at 1-2-2015 01:43 PM
Saya! Tapi lama lama rasa mcm why kena stalk? Merendahkan self esteem sendiri je/menyebabkan diri se ...

Bagus tu planetplutop. Jika mbawa kpd perkara negatif bg planetplutop, maka haruslah dhentikan utk kbaikan planetplutop.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2015 01:10 PM | Show all posts
stakat nie kawan2 FB aku semuanyer bersikap dewasa....takde post hal umahtangga melebih2, takde post caci maki org, kalu yg post makanan ker travel photos ker, kalu suka aku like, tak suka aku ignore....aku lebih suka fikir positive pasal org dari fikir hal negative pasal org...no one is perfect in this world including me.

tujuan aku berfb adalah nak keep in touch ngan kawan2 lama, takde masa aku nak carik kesilapan dan kelemahan org...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2015 02:17 PM | Show all posts
midori888 replied at 3-2-2015 05:10 AM
stakat nie kawan2 FB aku semuanyer bersikap dewasa....takde post hal umahtangga melebih2, takde post ...

betul tu. itulah tujuan asal nak berfb, to keep in touch with old friends n family.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Naurah_rik replied at 5-1-2015 12:48 PM
yang hari-hari update fall in love with husband/wife/bf/gf bla bla bla.. spesis ni pun berbulu jug ...

Ha... yg ni pun aku nyampah. Aku terus remove makhluk tu. Tak kuasa aku nak nengok status yg memualkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2015 02:32 PM | Show all posts
stalk posting yang menarik

macam william cheah, joe najib..

lepas tu tgk org bergasak kt ruangan komen. lol.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Harusla..im a very good stalker
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn kantoi..so far tak pernah lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2017 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
xoxopac08 replied at 6-2-2015 02:29 PM
Ha... yg ni pun aku nyampah. Aku terus remove makhluk tu. Tak kuasa aku nak nengok status yg memua ...

Paling sengal bila lovey dovey post kat fb, skali puji puja laki. Pastu something went wrong, situ jugak nak bambu laki, sampaikan heols tanya, why do u need to post it here, for the world to see?

Malu uolss bila laki dh tego gitchew. Ingatkan nak insof... buaaat lagi ye.

Itulah hiburan org peel camni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2017 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
harithzakuan replied at 18-4-2017 08:27 AM
Jgn kantoi..so far tak pernah lg

Senyum sinis je kalu baca status derang. Blom lg yg xsedar diri nak motivate org sedangkan sendrik senget benget.

Last yr kutuk dato vida xsedar diri jd model produk vida, thn ni ambik dato vida jd idola - sbb buat biz.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 05:03 PM | Show all posts
pernah nak stalk member..tp xleh sbb dah kena block..masalahnya dia hutang duit ngn aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2017 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kukukakikakakmu replied at 18-4-2017 05:03 PM
pernah nak stalk member..tp xleh sbb dah kena block..masalahnya dia hutang duit ngn aku

Mohon jangan putus asa. Sila buat xtra account utk stalk heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 10:55 AM | Show all posts
belilies replied at 18-4-2017 11:00 PM
Mohon jangan putus asa. Sila buat xtra account utk stalk heshe.

dah try sis..xboleh jugak, pkai account member pun xleh, xtau dia set private ker atau dia block suma member2 yg aku kenal.sekarang dh kawin dh ada anak..tngok rasa sakit hati
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
penah.... tp dlu laa..time inecent gitteww..stalk sorg 2 jer...pastue x pnh dh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2017 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kukukakikakakmu replied at 20-4-2017 10:55 AM
dah try sis..xboleh jugak, pkai account member pun xleh, xtau dia set private ker atau dia block s ...

Heshe sedar diri bhutang tew yg segan silu blok org.

Tp sedap ke makan hasil org xberkat?

Siap beranak pinak ke dh bhutang?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2017 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cheergirlz replied at 20-4-2017 12:35 PM
penah.... tp dlu laa..time inecent gitteww..stalk sorg 2 jer...pastue x pnh dh..

Nape stalk org, secret admirer ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 20-4-2017 02:03 PM
Nape stalk org, secret admirer ke?

hihihihi...alaa kaka sudah gerharu cendana pula...l      
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 03:34 PM | Show all posts
i jenis tak stalk..and jenis lantak ko la labu nak mereput ke nak pengsan ke...do i care..my life bz with my own business,my kerja,etc...

Tp i baik je kalo org minta tolong...but something happened in my life...org yg i syg,suke kat org lain..so i stalk that girl dalam FB and insta..

Sudah nya i jadi low esteem..bila tgk die dah kurus etc...i stress...camno eh nk buat.?i told myself dah dah le tgk insta die...tp gatal pulak my hand nih gi tgk...

Lepas tu mcm nk hantuk kepala kat dinding..org tu gembira2 aje...iols mcm psikopat...sedih aja...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
wandacoffee replied at 20-4-2017 03:34 PM
i jenis tak stalk..and jenis lantak ko la labu nak mereput ke nak pengsan ke...do i care..my life bz ...

Yg ni better stop stalk. Kalo affect ur self esteem, try keep urself occupied with hobi lain. Stalk retis ke, gbr baby comel or cute kitties or even better, stalk actor western.

Iols jenis hiburkan diri sendiri ngan org yg suka buat pangai pelik, mcm yg iols kata tu, eg kutuk org blh tp sendrik xblh, gado ngan laki bila masa lain puja laki baik, aritu tunjuk kt fb laki beli keta (1st), tuptup esok lusa mengadu kata laki tak bagi drv kete tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:39 PM | Show all posts
belilies replied at 20-4-2017 05:09 PM
Yg ni better stop stalk. Kalo affect ur self esteem, try keep urself occupied with hobi lain. Stal ...

tu la probnye ...i tak suke stalk artis,or babes...ada pon i bace forum je...byk lagi masa terluang haa...sejenis penyakit juga ni...move off name die..bukan move on
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064239s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list