Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76898
View
1406
Reply

~~AS ROMA~~

[Copy link]

Author: rhoyo       Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2004 02:59 AM | Show all posts
[quote]Originally posted by Andrea_Pirlo at 10-2-2004 02:26:
roma bolos 9 ajer...
aku harap si trap fikirkan kembali 1st keeper azzurri...

italian keeerp rulesss!!!

Pasal bolos kurang  sebab utama aku rasa defenders dia bagus ......gandingan samuel dng chivu power and mildfield dia rajin macam dacout dng ermeson. tapi memang keeper dia pun ok ..Si  penozoli main under 21 lagi aku dah agak dia memang boleh cabar bufon dng tudor ....lebih kurang macam peruzi masa muda la

[ Last edited by chowski on 10-2-2004 at 03:03 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2004 05:39 PM | Show all posts
aku setuju dgn choski..

pelizolli tu ok gak tapi dia dibantu oleh DC yg hebat2.. chivu-samuel-zebina.. DMC dia pulak Emerson tu memang hardworking..

kat juve aku rasa memang terpaksa depend kat buffon sorg je.. letak la sapa pun keeper kalo defend hampeh tak guna jugak..

cam real madrid pun bolos 20 lebih. valencia baru belas2..

tapi aku pun setuju kalo dia dapat call-up
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2004 05:40 PM | Show all posts
cabar bufon dng tudor ....lebih


Toldo kot.. :stp:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2004 06:18 PM | Show all posts
Igor Tudor <-- Defender ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2004 06:25 PM | Show all posts
Originally posted by Nesta13 at 10-2-2004 05:39 PM:
aku setuju dgn choski..

pelizolli tu ok gak tapi dia dibantu oleh DC yg hebat2.. chivu-samuel-zebina.. DMC dia pulak Emerson tu memang hardworking..

kat juve aku rasa memang terpaksa depend ...



mlm tu kan trez miss penalti kick

pelizzolli save ke dia sepak lencong keluar???
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2004 12:46 AM | Show all posts
Originally posted by Nesta13 at 10-2-2004 17:40:
Toldo kot.. :stp:


Sorry tersilap taip
Tengah dok tension kat Montero ni..ambil rasuah pa mamat ni ?...dua kali dia lepas bola kat cassano ...sial betul nf:nf:nf:

[ Last edited by chowski on 11-2-2004 at 12:48 AM ]
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 12-2-2004 12:13 AM | Show all posts
Originally posted by montoya at 10-2-2004 06:25 PM:
mlm tu kan trez miss penalti kick

pelizzolli save ke dia sepak lencong keluar???




dia sepak tepat kat pelizzoli...
kan?





\__________

_____________________________________/
--♥ ♥ TRAP!!!!..don't leave MY NAMe for AZzurri squad!!!..

[ Last edited by Andrea_Pirlo on 12-2-2004 at 12:15 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2004 02:13 AM | Show all posts
Originally posted by chowski at 11-2-2004 12:46 AM:
Sorry tersilap taip
Tengah dok tension kat Montero ni..ambil rasuah pa mamat ni ?...dua kali dia lepas bola kat cassano ...sial betul nf:nf:nf:

[ Last edited by chowski on 11-2-2004 at 12: ...


Berapi sungguh ko ye.. dah tiba masa nya Juve cari la defend2 baru..

p/s aku nak canangkan kat Milan beli defend center Tunisia yg muda tu baru 20 tapi main macam dah umur 30.. main relak je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2004 03:26 AM | Show all posts
[quote]Originally posted by Andrea_Pirlo at 12-2-2004 00:13:
dia sepak tepat kat pelizzoli...
kan?


Ye betul .......!!
Trezequet tak boleh sepak penalti ..mesti tak masuk ..kasi le micoli ambil baru gol ....!!

Setiap kali dia ambil penalti 90% terus kat keeper nf:nf:
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2004 03:27 AM | Show all posts
Originally posted by Nesta13 at 12-2-2004 02:13:
Berapi sungguh ko ye.. dah tiba masa nya Juve cari la defend2 baru..

p/s aku nak canangkan kat Milan beli defend center Tunisia yg muda tu baru 20 tapi main macam dah umur 30.. main relak ...


Dia main kelab mana woi ...?
Nanti aku suruh moggi usha mamt ni untuk ganti si mangkun hayung ( montero )

[ Last edited by chowski on 12-2-2004 at 03:29 AM ]
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 12-2-2004 06:57 AM | Show all posts
aku nak *&()^%$####@@ jer kat stadiumolypico, nieeeeeeeeee!!!!!

ada badi ker?...juve ke 0-4, milan kena 0-4..CCcccesssssss!!*&&6%$###@
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2004 05:46 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 12-2-2004 03:27 AM:
Dia main kelab mana woi ...?
Nanti aku suruh moggi usha mamt ni untuk ganti si mangkun hayung ( montero )


nama dia Karim Hagui jersey no 3.. kelab ntah hapa ntah.. kelab tunisia kot.. masa lawan nigeria tu aku suka style main defensive.. masa shootout tu dia amek last decissive penalty pun cool je..

kapten dia khaled badra pun ok gak tapi dah tua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2004 01:50 PM | Show all posts



Totti akan buat double nanti hari ahad ni ... mungkin hatrick ... totti kebanggaan roma dan italy !!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2004 12:24 AM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 13-2-2004 01:50 PM:



Totti akan buat double nanti hari ahad ni ... mungkin hatrick ... totti kebanggaan roma dan italy !!!


bila masa pulak rhoyo sesat ke roma?:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2004 02:28 AM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 13-2-2004 13:50:



Totti akan buat double nanti hari ahad ni ... mungkin hatrick ... totti kebanggaan roma dan italy !!!

Kau minat kat totti ...aduih aku sikit pun tak minat ......aku rasa cassano main lebih baik dari dia ........sikit-sikit tutup muka belakon cisss ..buang karan betul
Reply

Use magic Report

Andrea_Pirlo This user has been deleted
Post time 15-2-2004 03:46 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 2004-2-14 02:28 AM:
Kau minat kat totti ...aduih aku sikit pun tak minat ......aku rasa cassano main lebih baik dari dia ........sikit-sikit tutup muka belakon cisss ..buang karan betul




sjk ada cassano, nie..montella dah kurg main kapaltebang dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2004 04:55 PM | Show all posts
Originally posted by Andrea_Pirlo at 15-2-2004 03:46 PM:
sjk ada cassano, nie..montella dah kurg main kapaltebang dia


hahahaha  ada satu macam dia celeberate tapi ok la... tak jelik di mata aku mcm bila totti score.

cassano.... future big star...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2004 01:47 PM | Show all posts
Ancona Calcio - Kosong
AS Roma - Kosong

Macam tak der power dah Roma setelah mengorengkan juve dalam perlawanan liga dulu .... Ancona calcio yang tak famous pun tak boleh kasi sayur....

Milan pun sama ....

Lecce pun dorang tak boleh kasi sayur... terikat dengan 1-1 ...

Tapi still Milan leading scudetto ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2004 02:09 PM | Show all posts
ok janji tak kalah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2004 05:51 PM | Show all posts
Roma, runaway winners over Juventus last week, failed to make any inroads on the league leaders after bottom of the table Ancona, helped by some crucial saves from their keeper Mancon, held them to a 0-0 draw.

Hebat juga keeper Ancona ni ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.984598s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list