Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
34548
View
221
Reply

Korang Main COC Tak? Sudah Townhall Berapa?

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 5-11-2015 03:21 PM | Show all posts

babe.. jom join clan alien jom..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 03:41 PM | Show all posts
Vellfire replied at 5-11-2015 03:14 PM
haha babe aktif tak?
kang aku sorang2 segan pulak

sekarang ni mcm bz sikit.. masuk untuk serang bila war je..
kat clan babe dorang bising kat watsap..
kat coc ada masa je
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 03:42 PM | Show all posts
aLieNzDaToR replied at 5-11-2015 03:21 PM
babe.. jom join clan alien jom..

boleh juga nanti jalan-jalan..
group sekarang pun active war..
tak sempat bernapas
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 04:56 PM | Show all posts
aLieNzDaToR replied at 5-11-2015 03:20 PM
terima je. Selalu kalau dapat 1 bintang, orang lain akan topupkan star. pastu sebelum etek, kalau  ...

oklah aku nak join

@prettyuglybabe   aku join clain alien dulu yer
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 08:53 AM | Show all posts
Vellfire replied at 5-11-2015 04:56 PM
oklah aku nak join

@prettyuglybabe   aku join clain alien dulu yer

thanks vell..

babe kalau nak join atau jalan2 ke clan alien, inform ye. nnti alien PM nama clan
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2015 03:48 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 5-11-2015 03:42 PM
boleh juga nanti jalan-jalan..
group sekarang pun active war..
tak sempat bernapas

babe senyap jer? coc ape citer?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2015 04:35 PM | Show all posts
aLieNzDaToR replied at 6-11-2015 08:53 AM
thanks vell..

babe kalau nak join atau jalan2 ke clan alien, inform ye. nnti alien PM nama clan ...

ok.. nak kuar pun tak sempat..war manjang tak putus..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2015 04:36 PM | Show all posts
Vellfire replied at 12-11-2015 03:48 PM
babe senyap jer? coc ape citer?

gigih mengumpul untuk upgrade..
akaun lagi satu baru abis upgrade th8..
tapi tak cukup pekerja la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 07:59 AM | Show all posts
Edited by Vellfire at 13-11-2015 09:52 AM
prettyuglybabe replied at 12-11-2015 04:36 PM
gigih mengumpul untuk upgrade..
akaun lagi satu baru abis upgrade th8..
tapi tak cukup pekerja l ...

vell dah ada archer queen smlm
nak upgrade semua aduhhh tapi tu lah rasa makin susah skrg ni
sebab semua benda dah mahal...



Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 09:30 AM | Show all posts
Vellfire replied at 13-11-2015 07:59 AM
vell dah ada archer queen smlm
nak upgrade semua aduhhh tapi tu lah rasa makin susah skrg ni
seb ...

kan.. nak kumpul duit punya la..
group babe tak ramai..
tak sampai 20 kot..
ala-ala cukup untuk war je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2015 04:22 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 13-11-2015 09:30 AM
kan.. nak kumpul duit punya la..
group babe tak ramai..
tak sampai 20 kot..

slmt ptg babe
tadi tengok kpg mcm ready nak war jer ni

babe ada baca news kat situ tak

Shield - flexible and fair defense
* Town Hall destruction no longer grants a Shield.. bring your Town Hall inside!

Richer raiding - loot and trophies
* Town Halls now hold lots of available loot.  destroy them in battle for a big payout!
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 10:05 AM | Show all posts
Vellfire replied at 11-12-2015 04:22 PM
slmt ptg babe
tadi tengok kpg mcm ready nak war jer ni

tak baca.. patut la 10 kali kena serang tapi shield none..
haram jadah tul.. habis loot macam tu je..
babe dah pindah th masuk pagar..
tapi masuk ala kadar je la..
tak sempat nak roboh satu kampung buat kampung baru..
dah serupa macam war pulak nak kena protect th kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 10:20 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-12-2015 10:05 AM
tak baca.. patut la 10 kali kena serang tapi shield none..
haram jadah tul.. habis loot macam tu  ...

smlm ada skodeng kpg babe.. th dah masuk kat dalam
oklah tu... now nak etek kena 30% ke atas baru dpt shield


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 10:29 AM | Show all posts
Vellfire replied at 15-12-2015 10:20 AM
smlm ada skodeng kpg babe.. th dah masuk kat dalam
oklah tu... now nak etek kena 30% ke atas baru ...

ha'ah.. dah 10 kali kena attack baru kelam kabut nak bawak th masuk dalam
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 10:48 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-12-2015 10:29 AM
ha'ah.. dah 10 kali kena attack baru kelam kabut nak bawak th masuk dalam

now nak layan benda alah ni tak leh berjam2
bila kpg penat terus kena kick
tapi bagus gak... takderlah nak merompak jer kejanya

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 11:04 AM | Show all posts
Vellfire replied at 15-12-2015 10:48 AM
now nak layan benda alah ni tak leh berjam2
bila kpg penat terus kena kick
tapi bagus gak...  ...

hari tu babe dapat msg tak leh masuk pasal apa ntah..
tak aktif kot macam tu and dia akan activate kan balik dalam sekian masa..
menggelabah jap sebab klu 1 akaun tu tak leh bukak, cam mana nak bukak kampung lain..
nasib baik tak lama lepas tu dah boleh bukak
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 01:57 PM | Show all posts
Edited by Vellfire at 15-12-2015 01:59 PM
prettyuglybabe replied at 15-12-2015 11:04 AM
hari tu babe dapat msg tak leh masuk pasal apa ntah..
tak aktif kot macam tu and dia akan activat ...

mesej mcm ni ke babe?
suruh babe ilek lah tu... dlm 15minit boleh masuk balik



ptg semalam vell tak leh masuk dpt mesej ni.. dah mcm2lah coc ni

*Break extended
Your personal break has been extended because you didn't get a Shield the last time you went break.

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 02:31 PM | Show all posts
Vellfire replied at 15-12-2015 01:57 PM
mesej mcm ni ke babe?
suruh babe ilek lah tu... dlm 15minit boleh masuk balik

bukan.. lain.. tak ingat pulak nak screen cap..
panik sangat teringat akaun2 lain
yang ingat ada perkataan your account will be reactivate soon...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 04:22 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-12-2015 02:31 PM
bukan.. lain.. tak ingat pulak nak screen cap..
panik sangat teringat akaun2 lain
yan ...

erkkk mau tak risau... dahler pernat2 duk besarkan kpg

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2016 04:00 PM | Show all posts
clan MalayCrew....leader fenso
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2016 08:33 AM | Show all posts
Hafiz_19 replied at 24-10-2016 04:00 PM
clan MalayCrew....leader fenso

dah TH berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 10:52 AM | Show all posts
burberry, pandora, panthers jerseys, michael kors outlet online, mcm backpack outlet, michael jordan, azcardinals jerseys, swarovski, oakley vault, nike free run, north face, kate spade outlet online, cheap nba jerseys, air max, hilfiger online shop, tory burch, oakley, nike air max, nike air max, nike huarache, oakley sunglasses outlet, prada outlet, oakley outlet, plein shoes, coach outlet store online, moncler mens jackets, fidget spinner outlet, timberland boots, cheap nfl jerseys, patriots jerseys, indoor soccer shoes, louboutin, mcm backpack, san antonio spurs jerseys, long champ, barbour jackets outlet, giuseppe zanotti sneakers, bottega veneta, coach factory outlet, texans jerseys, ray-ban sunglasses, barbour jackets, woolrich outlet, roshe run, new balance outlet, zapatillas nike, coach factory, cheap ray ban, heat jerseys, nike shoes, ralph lauren outlet online, roshe run, ralph lauren polos, prada sunglasses, replica watches, vikings jerseys, air max, oakley sunglasses outlet, ferragamo shoes, ferragamo, orlando magic jersey, coach outlet online, air yeezy shoes, new balance, versace outlet online, ray ban outlet, ralph lauren, long champ, birkenstock shoes, timberland shoes, indiana pacers jersey, north face outlet, tommy hilfiger, jimmy choo shoes, calvin klein underwear, coach outlet canada, browns jerseys, coach outlet online, reebok shoes outlet, ralph lauren factory store, polo ralph lauren, nike free 5.0, adidas superstar, michael kors, longchamp taschen, hollister kids, utah jazz jersey, nike free 5.0, lakers jerseys, thomas sabo uk, toronto raptors jersey, juicy couture outlet, ray ban occhiali, nike schoenen, north face backpacks, watches canada, bears jerseys, the north face, instyler ionic styler, coach factory, dansko outlet, ralph lauren, michael kors outlet online, reloj, red bottoms, louboutin shoes, cheap oakley, hogan outlet, oakley canada, ralph lauren outlet, red bottom shoes, mcm bags, kate spade outlet online, nike outlet, raiders jerseys, nike shop, ralph lauren outlet, katespade, lacoste shoes, ralph lauren polos, north face, jaguars jerseys, michael kors outlet online sale, burberry outlet, nike air max, charlotte hornets jerseys, bengals jerseys, givenchy outlet, polo ralph, thomas sabo jewellery, los angeles clippers jersey, polo ralph lauren outlet, handbags outlet, falcons jerseys, burberry outlet, eagles jerseys, lions jerseys, puma outlet, burberry outlet online, denver nuggets jerseys, roshe run, nike free 5.0, northface, nike air max, golden state warriors jersey, fivefingers, ray bans, barbour outlet, dallas mavericks jerseys, lunette ray ban, cowboys jerseys, nike air jordan, rayban, atlanta hawks jerseys, purses and handbags, longchamp handbags, coach purses outlet online, philipp plein outlet, moncler mens jackets, the north face, nba jerseys, thomas sabo, adidas superstar, hugo boss shop, nike air max, timberland femme, guciheaven shoes, jordans, dre beats, boots on sale, jets jerseys, polo ralph lauren outlet online, air max schoenen, jerseys from china, fossil uhren, mcm backpack, under armour shoes, iphone case, bills jerseys, true religion, phoenix suns jersey, dsquared2 sale, sacramento kings jersey, new balance canada, swarovski jewelry, prada shoes, michael kors bags, adidas canada, redskins jerseys, abercrombie, pandora, hollister kids, burberry online shop, michael kors outlet, mbt shoes outlet, lunette ray ban, coach outlet online, nike roshe, tommy hilfiger online, nike air max shoes, jordan release dates 2015, beats by dre, seahawks jerseys, fendi handbags, polo ralph, nike shoes, christian louboutin shoes, hermes belt, free running, www.tommyhilfiger.nl, ray bans, tracksuits store, houston rockets jerseys, true religion jeans women, pandora bracelet, armani outlet, burberry outlet, nike.se, ray ban zonnebril, salomon schuhe, nike mercurial vapor, salvatore ferragamo, adidas online, michael kors, swarovski online, vans shoes, gafas oakley, colts jerseys, new orleans pelicans jersey, moncler outlet online, hoodies, nike shoes, nike tn, versace outlet online, montre homme, cheap basketball shoes, air max 2015, dolphins jerseys, asics outlet, converse sneakers, montblanc, barbour factory, asics, converse shoes, katespade, vans outlet, tommy hilfiger outlet, ray ban wayfarer, jordan retro, pandora canada, tommy hilfiger, jerseys from china, michael kors uk, glasses online, bcbg max azria, mizuno running, levis jeans, dsquared2, converse chucks, swarovski australia, marc by marc jacobs, stone island polos, swarovski crystal, michael kors, brooklyn nets jerseys, broncos jerseys, glasses frames, hermes, steelers jerseys, knockoff handbags, replica watches, rayban, nfl jerseys, ralph lauren, ravens jerseys, mont blanc, longchamp outlet
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069419s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list