Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7084
View
10
Reply

working in Australia

[Copy link]

Author:    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2015 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
hi, kawan..
i m jimmy. i m Australia now.our farm need many worker to pick orange apple, peach. ..and packing now. siapa ada interested boleh sms awak punya hand phone number kasih saya. saya boleh call you and tell you anything you want to know.
terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2015 07:57 PM | Show all posts
beware scammer agency pekerjaan australia banyak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2015 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
saya bukan agency..no need bayar fee untuk saya..saya ialah contactor, mau cari orang keeja sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 10:09 AM | Show all posts
posted on 22-7-2015 08:05 PM
saya bukan agency..no need bayar fee untuk saya..saya ialah contactor, mau cari orang keeja sahaja

ladang tu di mana?

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2016 04:24 PM | Show all posts
Mr. Jimmy give me some evidence that you are a registered contractor in Australia,  otherwise we will assume that you are just another scam.

Porumer semua...hati2 uouls.....jgn jati mcm SITI yg tertipu di OZ....cuba pergi bod CI sana..ada cerita tentang penipuan agensi pekerjaan di oz
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2016 04:55 PM | Show all posts
Scam nie...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2016 01:36 PM | Show all posts
TT bagi ABN number nak check
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Scam:
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Are you scammer. Wheres your proof as per request
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 11:38 AM | Show all posts
Korang kalau nak keje kat Oz ni korang dtg sendiri la xyah nak pakai agent2 bagai. risiko tanggung sendiri sbb xde visa kerja diberikan utk pekerja ladang. depa yg dok gebang dlm fb tu semua tengah apply visa perlindungan dan atas visa jambatan (bridging visa). kalau rasa nak keje sgt, tolong jgn guna ejen, boleh pergi redah sendiri. nak keje kat ladang, mana2 tpt ada. asal berani je.

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 11:26 AM | Show all posts
Sounds mcm scammer jer...Cos i pernah try and usually diorang tak akan advertise mcm ni...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062051s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list