CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 11390|Reply: 36

Dating Dengan Wanita Chubby, Apa Kata Anda?

[Copy link]
Post time 17-8-2015 04:11 PM | Show all posts |Read mode
Oleh Adib Za

Sebagai lelaki, wanita yang sering dijadikan selalunya wanita yang cantik, berpenampilan menarik dan manis di pandang.


Gadis yang berisi pula sering dipinggirkan dan tidak menjadi pilihan, padahal mereka ini mempunyai keistimewaan yang mungkin ramai lelaki tidak ketahui.


1.Personaliti yang ceria
Gadis jenis berisi memang diakui ceria orangnya, manja, comel dan membuatkan orang sekeliling berasa selesa dengan mereka.



(SUmber foto:wsj)



2. Soal makan? Tiada masalah!
Berbeza dengan wanita cantik yang sangat cerewet hal makanan, jika anda gemar mencuba pelbagai menu, gadis berisi tidak memberi sebarang masalah! Mereka terimanya dengan hati gembira!


3. Mereka lebih setia
Sama ada mereka berubah hati atau digoda oleh lelaki lain, itu bukan masalahnya. Gadis berisi seorang yang setia dan baik hati!Dia akan menjaga anda sebaik mungkin!




(Sumber foto:linked)



Dan pelbagai lagi kelebihan gadis yang berisi. Seperti wanita yang langsing, mereka ini juga boleh membahagiakan anda. Setuju? - CARI Infonet
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2015 04:20 PM | Show all posts
chubby ok..abg john mmg suka dgn org yg chubby..tapi bkn gemok ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 04:40 PM | Show all posts
Ramai aje orang lelaki yang suka wanita yang berisi.
Pepatah (arab ke?): tak akan ada buah yang gugur tanpa ada orang yang memungutnya (ie, apa apa pun, tentu ada yang suka)
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 04:57 PM | Show all posts
emm...nk komen ikhlas ke..
ok pd sy...sory to say - NO
dulu pernah reject 2 org sebab faktor badan..
dua2 pun anak org kaya...in fact sorang tu anak tan sri lagi...
baik memang baik....tapi dah hati tak cinta nak wat camner....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 05:08 PM | Show all posts
klu aku laki pn aku xnk pompuan gemok..berisi ckit blh la..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jer lelaki yg suka wanita chubby. Ramai jer wanita chubby yg comel dan cantik sebenarnya. Cuma masyarakat dah selalu di brainwash "slim is beautiful" melalui media etc.
Pilihan masing2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-8-2015 06:28 PM | Show all posts
Tak kira laki ke pompuan chubby ni bau kepam
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2015 08:04 AM | Show all posts
tagas replied at 17-8-2015 06:28 PM
Tak kira laki ke pompuan chubby ni bau kepam

Tk semua org macam tu! Yg penting tau jaga kebersihan diri..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2015 08:44 AM | Show all posts
suke yg chubby mcm fiya iskandar.. bukan gemok ok... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2015 12:58 PM | Show all posts
chubby bole jadi kurus..kurus pun bole jadi chubby..
Kalau pandai groom yg chubby jd solid..yg chubby td akan sangat lawa okeh..
(berckp base on pengalaman)..

Tp kalau pangai hazab..mmg lari selaju2nya lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2015 04:04 PM | Show all posts
tagas replied at 17-8-2015 06:28 PM
Tak kira laki ke pompuan chubby ni bau kepam

huhu yeke

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2015 04:45 PM | Show all posts
comel apa chubby..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2015 04:51 PM | Show all posts
classmate i gemuk berlipat..tapi dapat laki handsome KPOP..

see..tak semua lelaki tak nak pompuan chubby...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2015 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ppuan chubby nmpk comel, mnja..cute.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2015 11:17 AM | Show all posts
chubby/ gemuk / obesiti adalah lambang pemalas. kl jg diri pun malas, apatah lg nak jg rumahtangga. jgn duk sembang kata tubuh badan tu adalah ciptaan tuhan, kl rupa ya, kurniaan tuhan tp gemuk/chubby/ obesiti adalah salah sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2015 02:28 PM | Show all posts
ramai je lelaki ensem dpt pompuan chubby....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2015 05:22 PM | Show all posts
banyak je tngok laki kurus gf/wife nye chubby... ok je.. nampak loving je deme tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2015 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ogata replied at 18-8-2015 04:51 PM
classmate i gemuk berlipat..tapi dapat laki handsome KPOP..

see..tak semua lelaki tak nak pompuan ...

Sampai bila laki tu boleh setia dgn kawan u tu? Kesimpulannya org gemok patut sedar yg dia tak bertanggungjawab pd diri dan tubuh bdnnya. First and foremost bila gemok byk penyakit datang dan kedua adalah perihal penampilan dan untuk keyakinan diri. i will say no to date org gemok. Sayangi diri dan cubalah turunkn berat bdn.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2015 12:32 PM | Show all posts
yg cakap no to ppuan gemuk tu mayb korang jmpa ppuan gemok yg x tau jg diri.. yg selekeh..yg xtahu fesyen.. yg x upto date.. yg cikai.. aku ada kwn gemuk.. tp.. dia mmg fashionista.. dia sangat bersih..  dia ada segalanya.. n so far.. Alhamdulillah.. xder penyakit lg.. so terpulang.. kalo dia selesa dgn bdn cmm tu,siapa kita nk judge hal org..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2015 10:54 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 6-9-2015 10:07 PM
Sampai bila laki tu boleh setia dgn kawan u tu? Kesimpulannya org gemok patut sedar yg dia tak ber ...

yang tu biar dia sendiri fikir la..dia kaya you....tu yang emmanjang dapat bf (hubby) handsome..

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 05:46 PM GMT+8 , Processed in 0.542294 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list