Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3558
View
11
Reply

Alcatel OneTouch Flash 2

[Copy link]

Author: wadieq       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-9-2015 02:31 PM | Show all posts |Read mode
Edited by wadieq at 21-10-2015 11:36 AM

Phone ni akan start jual minggu depan. Amanz pun dah banyak post pasal phone ni











https://amanz.my/201595022/
https://amanz.my/201595575/
https://amanz.my/201597281/
https://amanz.my/201597290/

Harga RM549. Berbaloi tak beli ? > http://www.lazada.com.my/alcatel-flash-2/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2015 02:33 PM | Show all posts
Alcatel dah start masuk balik ke market malaysia.. tengok diorang punya marketing dalam Lazada sangat agresive.. sekarang aku pakai xiaomi mi3.. battery dah tak brapa tahan.. plan nak try model ni.. sapa dah beli ?

ni link lazada tu.. ok tak spec dengan pricenya ?

http://www.lazada.com.my/alcatel ... -slate-1420028.html
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 12:16 PM | Show all posts
wadieq replied at 18-9-2015 02:33 PM
Alcatel dah start masuk balik ke market malaysia.. tengok diorang punya marketing dalam Lazada sanga ...

kalau nak beli make sure pakai voucher bro.. dapat diskaun sikit
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
wadieq replied at 18-9-2015 06:33 AM
Alcatel dah start masuk balik ke market malaysia.. tengok diorang punya marketing dalam Lazada sanga ...

Last year aku ada beli alcatel one touch hero. menyesal gila. Dah la takleh nak update android version (jgn cerita nak custom rom bagai, aku tak reti). Still pakai jellybean & tak akan terima apa2 update. Stylus pun tak responsive. Aksesori pun susah gila nak cari dlm market, kalo ada pun mahal. Bateri so-so jah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2015 10:55 AM | Show all posts
Themilo replied at 21-9-2015 09:37 PM
Last year aku ada beli alcatel one touch hero. menyesal gila. Dah la takleh nak update android ver ...

yang ni beza bro, built solid, battery tahan, screen mmg sangat responsive, camera cun

Flash Plus kuar dengan android 4.4.4 upgradable to 5.1

bakal kelauar flash 2 pula memang datang siap2 dengan 5.1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2015 11:34 AM | Show all posts
Phone ni akan start jual minggu depan. Amanz pun dah banyak post pasal phone ni











https://amanz.my/201595022/
https://amanz.my/201595575/
https://amanz.my/201597281/
https://amanz.my/201597290/

Aku dah beli Alcatel Flash Plus hari tu. Puas hati pakai, harga pun murah tapi dah sold out. Model Flash 2 ni bakal ganti Flash Plus. Nak tanya pendapat kawan-kawan sikit.

Harga RM549. Berbaloi tak beli ? > http://www.lazada.com.my/alcatel-flash-2/

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2015 04:19 PM | Show all posts


mcm mana nk dpt voucher tu yee


regards
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-10-2015 10:50 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2015 12:17 PM | Show all posts
nmpak ok je

kalau pernah pakai alcatel tahu la kot berbaloi ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2015 10:38 PM | Show all posts
mcm best je alcatel ni. honestly aku da bosan pakai samsung sbb rmi sgt org pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2015 11:09 PM | Show all posts
br lps order kat lazada once dpt voucher diskaun RM 40. tunggu smpi nanti lg 2-4 hari. after 1 week pakai aku bg full review
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2015 06:29 PM | Show all posts
da slmt smpi. overall puas ati kualiti vs harga. harga 500 lbh x yah la nak harap hp mcm note 6 kan.

ok aku x nak cerita kelebihan aku nak cerita kekurangan hp ni:

1. takde glonass. sgt rugi kat situ.

2. kebod takde yg style lama yg mcm keypad hp lama tu 3X4. keybod dia yg oem just qwerty keybod je.

3. aku rs battery mcm cepat sgt abes kalo asyik main jerk.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098296s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list