Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
28061
View
322
Reply

Eli celaru ni sis!

[Copy link]

Author: ellejo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-11-2015 01:08 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:35 PM
dulu xksah, mati pun xpe. aku xksah.
namun bila dah suka, aku jd geram pula tgk dia pgang henfon. ...

pegang apa lagi sis geram?
makin banyak baca reply sis, makin kronik pulak rasa permasalahan titew
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cpixie replied at 25-11-2015 01:04 PM
"aku secara vokalnya menyuarakan yg aku ada simpan cita2 nak berlakikan gay sbb atas byk sebab".

...

dulu masa bercita2 sbgitu x expect pula akan suka.
kerna aku jenis susah didekati lelaki dan tak pernah la suka. mana2 lelaki yg ajak kluar utk date pelbagai. aku babikan aje laki tersbut.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cpixie replied at 25-11-2015 01:08 PM
pegang apa lagi sis geram?
makin banyak baca reply sis, makin kronik pulak rasa permasalahan tit ...

stakat ni tu jela.
takde pula dia pegang benda lain yg buat aku geram.

chuols double meaning ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:14 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:11 PM
dulu masa bercita2 sbgitu x expect pula akan suka.
kerna aku jenis susah didekati lelaki dan tak  ...

oh begitu kisahnya. baru ni sis terbuka hati nurani untuk dekati insan sebegini?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:15 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:12 PM
stakat ni tu jela.
takde pula dia pegang benda lain yg buat aku geram.

bukan double meaning, ai cuma nak tau kalau2 sis ni kuat cemburu orangnya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 01:35 AM
sis patut tanya beliau top atau bottom.....kelak nanti dgn sis beliau jadi suami...dengan jantan l ...

ha sis. pagi tadi wassaplah tanya lu top ka bottom der. heshe jwb flexi.
tidak ada pula dalam skema jawapan yg sis bg.

flexi tu apa sis? tengah2 ke sis? mana ada main tengah2?????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
cpixie replied at 25-11-2015 01:15 PM
bukan double meaning, ai cuma nak tau kalau2 sis ni kuat cemburu orangnya.

errr ntahlah. ni first time. xpastilah jeles ke atau mmg mnyampah org pgang henfon berjahit kat tgn tanpa sebab
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:32 PM | Show all posts
Patot ar kat ci selalu moyan pasai ' x kesah berlakikan gay '
Rupanya tengah angau

I've been there before. Sebelum tido, scroll2 pix heshe.
Madly insane towards him. He's majestic

Tanya jela ' ko suka aku x? '
Kalo x tanya, sampai bila nak diri diselubungi misteri?

Cam kes aku, sampai sekarang main tarik tali.
Both thinkin & stalk each other..

Sampai sekarang, feel torture when memories flies.

Sapa suruh gedik x tanya atau luah perasaan.
Side laki konpem2 ar xnak luah. Nama pon ego. Huh.

Dah ot lak. K baiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:40 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:16 PM
ha sis. pagi tadi wassaplah tanya lu top ka bottom der. heshe jwb flexi.
tidak ada pula dalam ske ...

flexi tu bukan dua2 pun boleh?haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:43 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:39 PM
yeke sis? tapi aku xnakla berputus asa terus2 break up sis tanpa mengetahui isi hati dia.
Cuba si ...

since korang macam open boleh cakap apa2 kan, pe kata berterus terang kat dia?
That now, you see him as a man, a potential lover bukan takat kawan je dah.
Suh dia berterus terang kat ko,dia serius ke nak kawen, dan nak berubah ke setakat kaverina?
Minta dia jwb dgn pikirkan ko sbg kawan dia,bukan utk selamatkan diri dia. (maksud aku,bukan pk nk tipu ko dgn jwb dia suka ko sbb nk kawen utk cover)
Kalau mmg dia takkan berubah,baik berenti couple sebelum kau betul2 jatuh cinta dan live in denial.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:49 PM | Show all posts
aku takut dia nak kawin dengan ko semata nak tutup hubungan songsang dia jah..

akhirnya nanti ko jugak merana sebab dia langsung tak sentuh ko.. sibuk duk sentuh layan jejanz yang lain..

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:16 PM
ha sis. pagi tadi wassaplah tanya lu top ka bottom der. heshe jwb flexi.
tidak ada pula dalam ske ...

Flexi tu dua2 boleh ... Biasa nya ummah flexi suka jadi bottom darpd top sis.  Bertabahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:59 PM
cemana nak test tu? kene pgang ke?

Ye lah                  
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 02:55 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:16 PM
ha sis. pagi tadi wassaplah tanya lu top ka bottom der. heshe jwb flexi.
tidak ada pula dalam ske ...

flexi tu menusuk boleh, ditusuk pun boleh..
abis la elle..
lepas lawin kena beli timun or terung banyak-banyak..
kalau nak save, beli dildo saiz negro jah..
sambil dia tusuk elle, elle tusuk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:00 PM | Show all posts
u yakin  u boleh terima dia  evenafter dh kawen ?
takut nanti lepas kawen n he g dating , u gigit bucu bantal
hati x boleh diduga .. it's high risk gamble ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:01 PM | Show all posts
uols iols nak tanya
heshe solat tak? mcmana hubungan heshe dgn family?

iols ada sorg kwn gay, dia kahwin baru2 ni
sbb dia cintakan awek dia (janda anak 1)
dan dia kata dia nak protect janda tu sbb wife dia baik orgnya
dia kata skrg dia masih bernapsu dgn jantan, tapi heshe menchannelkan nafsu itu pada bininya
iol tanya (sbb weols rapat spesis cerita semua benda gitu)
adakah heshe gembira
heshe ckp heshe nak anak, dan heshe gembira dgn perkahwinan tu
walaupun jiwa meronta2 gitu
dan mata masih meliar2 tgk jantan tp setakat tgk je (dia kata)

dia decide utk kawin sbb 1) nak anak, 2) nak protect wife + anak tiri (mmg nampak dia syg sgt anak tiri dia) dan 3) utk senangkan hati mak dia yg risau
dia dh janji dgn iol dia akan cuba sedaya upaya utk jauh dr aktiviti xnormal lg

oh dan wife heshe xtau yg heshe dulu rogayahs
heshe agak lembut2 sikit tp xlah pondan
kalau tgk sekali mmg org xtau heshe rogayah bottom pun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:02 PM | Show all posts
oh iol tanya pasal solat dan family sbb biasanya laki yg agak terjaga solat dan hubungan dgn keluarga ni lebih realistik dan tahu menjaga tingkah laku
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:38 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 25-11-2015 03:01 PM
uols iols nak tanya
heshe solat tak? mcmana hubungan heshe dgn family?

Alhamdulillah! Nafsu songsang tu mungkin ujian dia, semoga mujahadah dia tu dpt ganjaran syurga nanti.
Kagum dgn org yg usaha lawan nafsu ni. Tak kira nafsu apa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:46 PM | Show all posts
Star_el replied at 25-11-2015 03:38 PM
Alhamdulillah! Nafsu songsang tu mungkin ujian dia, semoga mujahadah dia tu dpt ganjaran syurga na ...

sbb umur dh meningkat jugak uols
pandangan tentang hidup pun berubah
dulu nak seronok2 je katanya
skrg baru sedar hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:48 PM | Show all posts
chazey replied at 25-11-2015 12:47 AM
Dah dia layan suwit2 begitu teruskan aja sis. Esok2 dah menikah, kalau tak ngam uol berpisah je.

tgelak...senang je ckp.....hihih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bunga_lestari replied at 25-11-2015 01:49 PM
aku takut dia nak kawin dengan ko semata nak tutup hubungan songsang dia jah..

akhirnya nanti ko  ...

itu mmg agenda dia yg diketahui umum sis. namun kalo skadar bgitu xusahla lebih2 kan sis bg harapan, buat aku suka pula kan sis

celaru ni nak buat kputusan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 02:01 PM
Flexi tu dua2 boleh ... Biasa nya ummah flexi suka jadi bottom darpd top sis.  Bertabahlah.

yg benar ke ni sis? ummah flexi ni golongan terpencil kah? gelinya aku multi tasking btul heshe ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
abangbikerz replied at 25-11-2015 02:07 PM
Ye lah

boleh ke pgang sesuka ati bang? abang kasila tunjuk ajar teknik pegang senyap2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-11-2015 02:55 PM
flexi tu menusuk boleh, ditusuk pun boleh..
abis la elle..
lepas lawin kena beli timun or terun ...

kiranya sis kalo heshe sangap aku tusuk dia la pulak kan sis? makanya dia takkan carik laki lain la? boleh ke sis?

dominatrix sgt
but solution is a solution kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2015 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 25-11-2015 03:00 PM
u yakin  u boleh terima dia  evenafter dh kawen ?
takut nanti lepas kawen n he g dating , u gigit  ...

kalo bgitu xmaula kawen
bikin stress dan darah tinggi je nanti sis.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083616s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list