Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
29319
View
322
Reply

Eli celaru ni sis!

[Copy link]

Author: ellejo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-11-2015 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 25-11-2015 10:32 PM
Tengok saja FD. Yang buat onar kat bini di sana semua stok straight.

Walau ada forumner perna ...

nafkah batin tu dildo je la sis gamaknya.

skarang sedang risik dgn teman.biar teman tlg korekkan dr mulut dia sndiri.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 09:07 AM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:48 PM
wah sampainya hati sis rasa masalah ni kelakar, terguris hati ini. serious la sis bantulah rakan s ...

maafkan sis buat tt trguris hati   (   )


betuikan dulu niat nak kawen
nk stretkan gay tu kerana Allah ....
hati manusia sntiasa berbolak balik..
doa je la moga2 hati dia beralih pada tt...

Aamiin..tilljannah..


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 09:15 AM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 10:53 PM
sis kejamnya sis gelakkan org dalam kekeliruan. sampai hati sis. moga tidak mendapat cash.

ish..ish,,tergelak je..

ok lah..in serious note, i x prefer  u pilih lelaki tu. u kena fikir kesan2 nya di masa depan.jgn sebab perasaan , logik akal x ikut.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
awanjingga replied at 26-11-2015 09:07 AM
maafkan sis buat tt trguris hati   (   )



tidokla niat aku nak straightkan dia. buat hal memasing kekdahnya namun itu dulu sis.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_0684 replied at 26-11-2015 09:15 AM
ish..ish,,tergelak je..

ok lah..in serious note, i x prefer  u pilih lelaki tu. u kena fikir  ...

kalo tidak gay tapi dia berduit sis.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 26-11-2015 10:05 AM
kalo tidak gay tapi dia berduit sis.

Tambah aku sokong ko, go for him! Dildo2 pun yang penting kehidupan dunia selesa sis.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 26-11-2015 10:29 AM
ellejo replied at 26-11-2015 10:05 AM
kalo tidak gay tapi dia berduit sis.


Satu saja la sis,

Aku percaya teori gayness disebabkan oleh genetik.

Aku ada close relative yang mengiyakan teori ini. Aku tak tau la the late father gay ka tidak, namun dia memang lembut. End up 2 out of three of his sons ghey tegar sis. Eldest son tak gay, (aku assume, sebab dia kawen beranak pinak, er...) tapi lembut jua. Second son gay bottom ex MAS steward siap kena AIDS. Third son drag queen habis. Dan dia ada 3 orang anak pompuan. Sorang itu katanya penah berlesbo dulu tapi sekarang ni dah menikoh.

Kalau aku, itu ja la yang aku risau kalau kawen gay.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 10:33 AM | Show all posts
awanjingga replied at 26-11-2015 09:07 AM
maafkan sis buat tt trguris hati   (   )

you cannot turn gay people straight
tu semua angan2 dalam novel cinta je uols
but what you can do is to help them cope with it
easier said than done sis

untuk sis sis yang belom menikah di sini
mohon jgn berangan nak mengubah orang (gay ke straight, jahat ke baik)
hanya orang itu je yang dpt merubah diri dia sendiri - dengan sokongan orang2 yg tersayang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku reckon tt ni hadap jantan celup lubang kunyit masuk ke dia..hmm...ko hengat kawen ni sbb nk dicelup je ker?ko nak ke dia celup ko lepas tu celup jantan lain kat luar end up ko kena std atau lebih teruk lg kena hiv.ko hengat jantan gay ni suka pakai kondom ke kalau celup jantan lain....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 26-11-2015 10:33 AM
you cannot turn gay people straight
tu semua angan2 dalam novel cinta je uols
but what you can d ...

ini yg benar sis. menda alah tu xboleh diubah. tapi we can make people love us kan...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 26-11-2015 10:24 AM
Satu saja la sis,

Aku percaya teori gayness disebabkan oleh genetik.

ntahla sis.
kalo sex dan anak jd pengukur relationship, mmg xdpat la sis.

mungkin ini dugaan hidop iols. nak pada org yg not meant for us
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 01:16 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 26-11-2015 12:43 PM
Aku reckon tt ni hadap jantan celup lubang kunyit masuk ke dia..hmm...ko hengat kawen ni sbb nk dice ...

you gay?
patutlah...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 26-11-2015 12:43 PM
Aku reckon tt ni hadap jantan celup lubang kunyit masuk ke dia..hmm...ko hengat kawen ni sbb nk dice ...

masa dulu pikir xhadap pun nak ngesek dgn dia sis sbb ada dildo dgn strap on je.
skarang hadap la nak kene celup sbb dah suka.
namun fikir2, tidaklah sis.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 26-11-2015 12:43 PM
Aku reckon tt ni hadap jantan celup lubang kunyit masuk ke dia..hmm...ko hengat kawen ni sbb nk dice ...

HIV dan std lelaki straight tukar2 pasangan perempuan boleh dapat sis.

sama je potensi nya sis.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 26-11-2015 01:27 PM
HIV dan std lelaki straight tukar2 pasangan perempuan boleh dapat sis.

sama je potensi nya sis.

Mmglah tp laki biasa ko hadap ke nk kawen kalau ko tau dia suka tukar2 pompuan?lainlah kalau jenis asal blaki..im just giving my opinion here.kalau semua ko nk pangkah ada baiknya ko tutup je thred sbb obvious sgt ko bukan mintak nasihat pon.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 26-11-2015 01:16 PM
you gay?
patutlah...

Hmm..say watever u like.rasa sentap kalu brush it off jah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 02:33 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 26-11-2015 02:30 PM
Hmm..say watever u like.rasa sentap kalu brush it off jah.

nampaknya you sgt faham psikologi lelaki gay
baguslah begitu come in terms dgn keadaan sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 26-11-2015 02:33 PM
nampaknya you sgt faham psikologi lelaki gay
baguslah begitu come in terms dgn keadaan sndiri

Sama mcm u sis..byk betul gay friends u kan.siap pelvagaincontoh lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 02:53 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 26-11-2015 02:35 PM
Sama mcm u sis..byk betul gay friends u kan.siap pelvagaincontoh lagi...

what to do uols. mmg banyak pulak golongan ni menghampiri iols
mungkin sebab iols ni tak judgmental kot?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 26-11-2015 02:29 PM
Mmglah tp laki biasa ko hadap ke nk kawen kalau ko tau dia suka tukar2 pompuan?lainlah kalau jenis ...

laaa mana aku pangkah. siapa2 yg bagi cdgn aku ucap thank u sis. yg aku boleh jwb, aku jwb.

Cuba stay positif sis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ellejo at 26-11-2015 03:47 PM
mokcikKSKB replied at 26-11-2015 02:29 PM
Mmglah tp laki biasa ko hadap ke nk kawen kalau ko tau dia suka tukar2 pompuan?lainlah kalau jenis ...


sblum chuols mengamuk dgn lebih dalam. Cuba baca dulu btul2.
1. kenapa aku ada niat nak kawen dgn gay pada mulanya sis. sbb sex kah? tidak bukan sis? kalo skadar sex hadap celop, baik ngesek je dgn mat saleh company iols ni ujung2 dapat 7 inci

2. kan iols dah awal2 petik "sis faham x masalah ni sis?". nak bg opinion kasilah sis. forum ni free sis. tapi bila dibalas dgn jujur mengatakan dulu xhadap nak ngesek skarang nak ngesek terus kata bgini susah la sis.

3. komen2 atas aku siap Tanya cemana nak detect penis tegang, cemana nak construct ayat.
sis ada opinion on how to tell a gay guy that we like him, bantulah sis.
if sis xsetuju aku dgn dia, ye segala pandangan akan dipertimbang kerana ini mrlibatkan hati dan perasaan sis
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2015 04:01 PM | Show all posts
As Salam...

   solat la istikharah minta petunjuk..mana tau..mmg dia jodoh ko..dan ko dpt kembalikan dia ke jalan yg benar....mmg besar risiko...tapi...mungkin berbaloi....tp siapkan mind ko kalo apa2 berlaku....apa2 tetap ada risiko...cuma cara kita menilai dan kemampuan kita utk menanggungnya...jika mampu teruskan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2015 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
akula203 replied at 26-11-2015 04:01 PM
As Salam...

   solat la istikharah minta petunjuk..mana tau..mmg dia jodoh ko..dan ko dpt kembali ...

solat istikharah ye? thanks sis.seumur hdup xpnah buat lg solat tu. petanda aku ni xmemikirkan agama dlm membuat kputusan dulu.

moga2 tuhan kurniakan sgala apa yg diinginkan, sgala apa yg diperlukan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2015 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 01:33 AM
matlamat kawin tu apa ...? zuriat kan ..? akak percaya heshe mampu membuntingkan tt , persis DTL,  ...

Sapa lak dtl ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2015 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa elok ko kapel kawen ngan mat saleh je. Since dah terbukti ko ni berperasaan, why not go for the real deal? Normal marriage i.e kawen suka sama suka straight n straight pun byk dugaannya..tambah kawen mamat bi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053151s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list