Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25668
View
267
Reply

[MNET] I Can See Your Voice (Korean Reality Show)

[Copy link]

Author: rayhan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2017 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 25-3-2017 02:19 AM
done epi 3...
koyote dtg.. so memang best la..


Mamat signal tu mmg charming...

Ms dlm perasan dia ni tp xde la rs dia cute..

Dlm ni dia cute...bile dia senyum ada rupa park bogum..

Tp mcm over sgt je audience dgn juri2 pompuan ni..iols rs before ni lg ramai mamat yg handsome n smart lg dr mamat ni..maybe sbb mamat ni asyik duk tersenyum2 bile org puji dia kot...

Sblm ni kan sume peserta kena wat muka seposen xde feeling..nk gelak pun kena tahan..tp season kali ni mcm x strict camtu kot ek...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 04:37 PM | Show all posts
wonto replied at 26-3-2017 06:29 PM
Ko dh tgk yg got7 pnya?
Sedap tul sora mamat yg nyanyi lgu elephant tu..
Perghh..

yg maner ....??

aku dh keliru .....byk sgt tgk show
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:03 PM | Show all posts
inaniloquent replied at 31-3-2017 04:37 PM
yg maner ....??

aku dh keliru .....byk sgt tgk show

yg guestnya got7
ada sorg tu nyanyi lgu elephant
x jelas pn sbutnnya..tp sedap la sora dia

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 31-3-2017 06:03 PM
yg guestnya got7
ada sorg tu nyanyi lgu elephant
x jelas pn sbutnnya..tp sedap la sora dia

mamat busker india tu kan..

masa part lips sync iols dah agak dia pandai nyanyi..

sedap giler sora, iols siap menitik air mata.. feeling, tambah bila keluar sub dia kerja utk org disable..

sunyi sepi pas dia nyanyi.. semua org sebak..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 08:41 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 31-3-2017 07:50 PM
mamat busker india tu kan..

masa part lips sync iols dah agak dia pandai nyanyi..

a'ah..mmg feeling la
1st time kn juri smua diam n cameraman pn fokus kt singer ja
klu x sblm2 ni aasyik fokus diorg ja
wlu x jelas sgt sbutan tp mmg rs dia pnya feeling tu

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 08:08 AM | Show all posts
wonto replied at 31-3-2017 08:41 PM
a'ah..mmg feeling la
1st time kn juri smua diam n cameraman pn fokus kt singer ja
klu x sblm2 ni ...

aha..sebutan tak jelas...
sib baik feeling dia sampai...

minah dream girls memang hebat.. tp kalau dorg terpilih ke final camne la nak nyanyi lagu korea coz dorg tak reti bahasa korea tak mcm foreigner sebelum ni..

mamat got2 rupanya new idol y akan debut tak lama lagi.. padan la gaya mcm idol dah..

mamat dj tu tak sangka dia y reka lagu disko tu.. selalu gak dengar coz dlm variety selalu main lagu dia..

nway epi kali ni tambah fun coz ada sang min..rindu dgn komen2 dia..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:49 AM | Show all posts
wonto replied at 31-3-2017 06:03 PM
yg guestnya got7
ada sorg tu nyanyi lgu elephant
x jelas pn sbutnnya..tp sedap la sora dia

ohhh ....busker india tu
bkn jelas pong dia nyanyi ....
tp sore dia mmg nmpk "man" lar
lee sang min pong terkejut gak

aku br tgk singing battle epi 21 ....
lawak gak lee sang min ...
tu ;ast episode chief kim jd MC singing battle
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 1-4-2017 09:49 AM
ohhh ....busker india tu
bkn jelas pong dia nyanyi ....
tp sore dia mmg nmpk "man" lar
...

Mmg x jelas pn
Ktanya lagu tu sbutan irish ka apa ntah
Ahjussi LSM tu aku tgk mcm muka pelakon HK dlu2..
Ntah idup lg x ke x pelakon tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 1-4-2017 08:08 AM
aha..sebutan tak jelas...
sib baik feeling dia sampai...


Ooo...lagu ba sae tu lgu dia eh?
Dkt RM suka sgt la bukak lgu tu
Nyanyi mcm org penat

Negro mst power..kcuali yg ms ngn haha ja
Igtkn LSM dh x ada..bkn dia ada VS br jg ka?
Tp mmg dia pndai plih singer
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 1-4-2017 10:37 AM
Ooo...lagu ba sae tu lgu dia eh?
Dkt RM suka sgt la bukak lgu tu
Nyanyi mcm org penat  

lagu ba sae lagu dia.. tu pasal tetiba LSM dok jerit kata lagu ba sae mamat tu reka masa turn mamat tu nyanyi.. mungkin sbb pakai suit si mula2 dia x cam..

LSM masa intro dia kena perli pasal utamakan schedule lain dari icsyv.. rasanya ramai dok tertanya2 dia xda masa epi lepas2..

harap dorg panggil dingding balik.. iols pun suka dgn komen dia..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 1-4-2017 01:14 PM
lagu ba sae lagu dia.. tu pasal tetiba LSM dok jerit kata lagu ba sae mamat tu reka masa turn mama ...

Oo..hihihi
Sbuk LSM skrg ni
Dingding yg pkai spek tu kn?
Trgt ms ep JJY tu,suka dia ms LSB tgk dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 1-4-2017 05:35 PM
Oo..hihihi
Sbuk LSM skrg ni
Dingding yg pkai spek tu kn?

LSM femes semenjak join knowing bro..

dingding y pakai spek..
ingat epi mamat scary,lupa nama dia.. y jaesuk takut dlm RM..

dia asyik salah panggil nama dingding.. last2 dia sebut tingting.. haha..

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 1-4-2017 06:18 PM
LSM femes semenjak join knowing bro..

dingding y pakai spek..

A'ah..KB
Tgk komen best..syik tgk x KB tu?

Choi min soo kn
Muka dindin nk dkt sama plak ngn ahli block b
Yg pkai spek tu..terlupa plak nma
Dia pn pnh dtg icsyv
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2017 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 1-4-2017 08:03 PM
A'ah..KB
Tgk komen best..syik tgk x KB tu?


tak tgk.. cuma ada beberapa epi ja.. guest y iols suka..

tak leh tahan tgk KB coz semua mulut jenis cabul sampai tahap rasa annoying.. walaupun heecul lawak giler..

aku pun salah sebut nama dia dindin.. haha..
tgk dia dlm IC hiphop history, semua hiphop artis diam..x byk ckp.. dia sorg ja mulut becok.. haha..

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2017 08:14 PM | Show all posts
wonto replied at 1-4-2017 10:35 AM
Mmg x jelas pn
Ktanya lagu tu sbutan irish ka apa ntah
Ahjussi LSM tu aku tgk mcm muka pelakon H ...

ade iras org HK ker ...??

dia ni xde lar kondem org sgt cm juri len

even dlm singing battle pong nmpk soft je

tp juri kali ni cm xbest je aku tgk .....nk2 yg pompuan

yg got7 tu aku tgk cm kerek sgt ....cm xmesra alam

kesian dak 2 org tu ....




Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 01:14 PM | Show all posts
inaniloquent replied at 2-4-2017 08:14 PM
ade iras org HK ker ...??

dia ni xde lar kondem org sgt cm juri len

juri2 kali ni sangat2 x best

juri pompuan kat belakang tu mcm x wujud ... x havoc mcm season yang lepas2
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 14-4-2017 02:29 AM

done epi roy kim


serius best gilerrrrrrr.... !!

spoiler

================

mamat australia memang lawak.. sedas dia usik roy kim.. sbb roy kim mak dia selamanya x leh mai korea.. haha..

siap marah kt audience sbb tgk surprise sungguh2.. dia appear dlm 3 sec pun ada org cam.. haha..

mamat arkitek suara memang iras roy kim.sedap giler..

paling x sangka kak minah betul dtg... memang muka nak sama.. aku mula2 tertarik dgn spek mata dia.. bagus minah siap dtg support kak dia.. leetuk dok 1 apartment pun x cam kak minah ker.. haha..

minah pansoori memang berhantu persembahan dia...

lakonan terbaik jatuh kat bodyguard.. sampai hujung still in character.. roy kim terpedaya.. hahaha... y lawak tone deaf pulak y guide singer menyanyi.. haha.. roy kim lupa lirik n confuse.. haha..

x sabar next epi tony n kangta.. sure lawak gila..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 05:14 PM | Show all posts


sangmin season ni mcm tak menjadi jer tekaan dia..
byk kelauttt..roy kim plk semua dia ikut fans punya pilihan

ada mamat autralia gi komen kt kshowonline psl xperience dia join show ni..
asal ada foreigner join, mesti diorg letak satu identiti tu jadi pelakon yg pernah muncul kt surprise..

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 06:04 PM | Show all posts
clara_nur replied at 14-4-2017 05:14 PM
sangmin season ni mcm tak menjadi jer tekaan dia..
byk kelauttt..roy kim plk semua dia ikut fan ...

ok dah ushar komen mamat australia..
sian dia sembang 20 minit..tp ciput jer part dia..
rasanya normal kalau recording sampai 4 jam..
abnormal submit pun mcm tu gak la.. berjam jam..



sangmin byk tekaan tak mengena.. muka konfident siap boleh tau story latar belakang penyanyi tu.. haha..
tp end up salah jugak..

geram gak aku dgn roy kim ni.. mcm tak da pendapat sendiri.. dok ikut org ja.. huhu..

mamat grove tu serius aku ingatkan dia pekak tone.. sebabnya selalunya 3 pandai nyanyi setiap epi.. tp epi kali ni 4 org pandai nyanyi..


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Season 4 pun best.. dorg letak watak pengganti..kira salah seorang deaf tone.. jong kook awal2 dh outkn yg boleh mnyanyi.. ..
Ep 2..guest haha n skull..pun sma yg sarjan hensem tu out no 1.. yg lawak negro tu..beria sgn swag ..skali x pndai nyanyi..haha xkeh trima knyataan klau pgganti negro tu yg suara yg sebenar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101255s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list