Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24986
View
267
Reply

[MNET] I Can See Your Voice (Korean Reality Show)

[Copy link]

Author: rayhan       Show all posts   Read mode

Post time 2-4-2017 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 1-4-2017 08:03 PM
A'ah..KB
Tgk komen best..syik tgk x KB tu?


tak tgk.. cuma ada beberapa epi ja.. guest y iols suka..

tak leh tahan tgk KB coz semua mulut jenis cabul sampai tahap rasa annoying.. walaupun heecul lawak giler..

aku pun salah sebut nama dia dindin.. haha..
tgk dia dlm IC hiphop history, semua hiphop artis diam..x byk ckp.. dia sorg ja mulut becok.. haha..

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2017 08:14 PM | Show all posts
wonto replied at 1-4-2017 10:35 AM
Mmg x jelas pn
Ktanya lagu tu sbutan irish ka apa ntah
Ahjussi LSM tu aku tgk mcm muka pelakon H ...

ade iras org HK ker ...??

dia ni xde lar kondem org sgt cm juri len

even dlm singing battle pong nmpk soft je

tp juri kali ni cm xbest je aku tgk .....nk2 yg pompuan

yg got7 tu aku tgk cm kerek sgt ....cm xmesra alam

kesian dak 2 org tu ....




Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 01:14 PM | Show all posts
inaniloquent replied at 2-4-2017 08:14 PM
ade iras org HK ker ...??

dia ni xde lar kondem org sgt cm juri len

juri2 kali ni sangat2 x best

juri pompuan kat belakang tu mcm x wujud ... x havoc mcm season yang lepas2
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 14-4-2017 02:29 AM

done epi roy kim


serius best gilerrrrrrr.... !!

spoiler

================

mamat australia memang lawak.. sedas dia usik roy kim.. sbb roy kim mak dia selamanya x leh mai korea.. haha..

siap marah kt audience sbb tgk surprise sungguh2.. dia appear dlm 3 sec pun ada org cam.. haha..

mamat arkitek suara memang iras roy kim.sedap giler..

paling x sangka kak minah betul dtg... memang muka nak sama.. aku mula2 tertarik dgn spek mata dia.. bagus minah siap dtg support kak dia.. leetuk dok 1 apartment pun x cam kak minah ker.. haha..

minah pansoori memang berhantu persembahan dia...

lakonan terbaik jatuh kat bodyguard.. sampai hujung still in character.. roy kim terpedaya.. hahaha... y lawak tone deaf pulak y guide singer menyanyi.. haha.. roy kim lupa lirik n confuse.. haha..

x sabar next epi tony n kangta.. sure lawak gila..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 05:14 PM | Show all posts


sangmin season ni mcm tak menjadi jer tekaan dia..
byk kelauttt..roy kim plk semua dia ikut fans punya pilihan

ada mamat autralia gi komen kt kshowonline psl xperience dia join show ni..
asal ada foreigner join, mesti diorg letak satu identiti tu jadi pelakon yg pernah muncul kt surprise..

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 06:04 PM | Show all posts
clara_nur replied at 14-4-2017 05:14 PM
sangmin season ni mcm tak menjadi jer tekaan dia..
byk kelauttt..roy kim plk semua dia ikut fan ...

ok dah ushar komen mamat australia..
sian dia sembang 20 minit..tp ciput jer part dia..
rasanya normal kalau recording sampai 4 jam..
abnormal submit pun mcm tu gak la.. berjam jam..



sangmin byk tekaan tak mengena.. muka konfident siap boleh tau story latar belakang penyanyi tu.. haha..
tp end up salah jugak..

geram gak aku dgn roy kim ni.. mcm tak da pendapat sendiri.. dok ikut org ja.. huhu..

mamat grove tu serius aku ingatkan dia pekak tone.. sebabnya selalunya 3 pandai nyanyi setiap epi.. tp epi kali ni 4 org pandai nyanyi..


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Season 4 pun best.. dorg letak watak pengganti..kira salah seorang deaf tone.. jong kook awal2 dh outkn yg boleh mnyanyi.. ..
Ep 2..guest haha n skull..pun sma yg sarjan hensem tu out no 1.. yg lawak negro tu..beria sgn swag ..skali x pndai nyanyi..haha xkeh trima knyataan klau pgganti negro tu yg suara yg sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:13 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 21-4-2017 03:15 PM

done epi 7 dgn hot..
mcm biasa lawak n fun...

spoiler.


=======================================================

hot perintis lips sync.. yakin je tony y dorg pakar lip sync.. haha..
tony memang lawak.. tgk miss korea terus ckp manager nak bagi kontrak..

lawak bila mamat komposer tu ckp dia ada kasi lagu kt suju.. tp lagu tu hanya tuk org y terer nyanyi.. padan la leetuk n kwn dia tak kenal coz dorg tak nyanyi lagu tu..
mamat nyanyi micheal bulton serius sedap giler suara dia.. sama lak tu.. aku pun tak sangka dia terer nyanyi...

little kangta muka sebijikkkkkkkk... suara pun nak sama... cuma pendek sikit ja dari kangta..
kalu la dorg terpilih kt final mesti best duet...  sib baik umo 24 thn kalau muda lagi mesti konfom org kata anak kangta..
tony jeles dia pun nak minta production crew cari little tony.. haha..

kangta ckp dia tak dapat terima org adore hot coz dorg dah 21 tahun debut sedangkan ramai lagi idol muda2.. sebab tu awal2 buang 2 org y kata suka hot..

masa leetuk terpilih utk defend miss korea, semua mc tak puas hati.. berebut2..tony pun interframe sekali.. dorg tak kisah kalau miss korea terkeluar coz leh tgk belly dance...


naul tu masa awal2 semua org kata dia skill singer.. syg last minit tersingkir..

y kenit duo tu memang comel.. badan kecik ja tp hobi kuat mkn.. masa lip sync aku dah dpt rasa y dorg bukan skill singer coz nampak awkward..

terkejut aku masa salah sorg nyanyi suara sedap.. rupanya sorg lagi tak sedap.. terpedaya aku jab.. haha..

bila dok tayang klip2 lama hot terasa nostalgia sgt.. minta2 sechskies pulak akan dijemput..

next week suju.. yeah... ada heecul mesti meriah..




Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-4-2017 03:13 PM
done epi 7 dgn hot..
mcm biasa lawak n fun...


Little kangta nak debut da bulan may ni sekali ngan got2 masa got7 dtg and ade lg dua tiga org  

This season yg dpt teka hanya got7 ngan lynn je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:23 PM | Show all posts
kaeda replied at 21-4-2017 08:56 PM
Little kangta nak debut da bulan may ni sekali ngan got2 masa got7 dtg and ade lg dua tiga org  :l ...

itu la dgr cete dia nak debut..
umo 24 baru debut kira lambat la jugak...

pas epi suju ada lagi kan??
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-4-2017 09:23 PM
itu la dgr cete dia nak debut..
umo 24 baru debut kira lambat la jugak...


Ha,lambat la bg dorg yg nak jd idol sbb da ade persepsi yg debut awal tu baek..

Maksud lepas suju tu ape syik?

Maaf lambat tangkap  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 21-4-2017 09:40 PM
Ha,lambat la bg dorg yg nak jd idol sbb da ade persepsi yg debut awal tu baek..

Maksud lepas su ...

epi suju bukan epi last kan..

tp season kali ni mcm ramai teka silap.. little kangta aku dah agak sora dia sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-4-2017 10:52 PM
epi suju bukan epi last kan..

tp season kali ni mcm ramai teka silap.. little kangta aku dah a ...

Ha,bukan last..ade lg,maybe dlm 4 or lebih sikit je..tak kan sampai 16 epi mcm tu la..season sebelum ni pun tak sampai 16 epi,mcm s3 ade 12 epi je..

Season 4 ni mmg ramai tak dpt teka,rekod betol season ni..just dua guest dpt sepanjang 8 epi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 10:18 PM | Show all posts
I iols baru tgk sampai epi 4 yg dak GOT7

Hensem2 dorang ... Tertiba lak suka tgk GOT7.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 21-4-2017 11:38 PM
Ha,bukan last..ade lg,maybe dlm 4 or lebih sikit je..tak kan sampai 16 epi mcm tu la..season sebel ...

epi 8 dah ada sub...

cepat lak sub kali ni.. fans suju kot sub..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 02:40 PM | Show all posts

season ni diorg extend 7 epi dr format asal..
so maksudnya total epi season kali ni 19 epi..
alang2 tu, apasal tak buat terus 20 epi kannnn..

mentang2 KJK jadi host season ni,
byk plk group idol first generation jd guest..
turbo..koyote..h.o.t...
so im not surprised kalo pasni turn Sech skies plk..
sbb diorg pon nk bt comeback xlama lagi..



Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 24-4-2017 12:52 PM
epi 8 dah ada sub...

cepat lak sub kali ni.. fans suju kot sub..

Aku tgk pun da ade da,suju ramai subbers..jeles jgak ni since banyak lg tak sub icsyv ni..

Malam kang baru layan,aku da tgk spoiler dekat youtube..

Ade sorg mamat nyanyi lagu miroctic tu suara mcm dean..tersuka plak  
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 24-4-2017 02:40 PM
season ni diorg extend 7 epi dr format asal..
so maksudnya total epi season kali ni 19 epi..
ala ...

Ade 19 ramai lg la guest yg best keluar..jongkook pun ramai celeb friends..

Kata nya ade petition nak mnet bawak exo bts..

Yg sechkies tu just pray la dorg dtg sbb condition mnet ngan YG tak baek buat masa ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 24-4-2017 02:40 PM
season ni diorg extend 7 epi dr format asal..
so maksudnya total epi season kali ni 19 epi..
ala ...

bagus la kalu extend.. lompat bintang... !

rancangan kegemaran iols.. rasanya rating naik kot.. hehe..

kalau sechskies pun join iols org paling bahagia di dunia.. dorg relese album baru jumaat ni..

masa hot jadi guest pun dah havoc.. apatah lagi dorg..

lagipun kalau guest idol 1st n 2nd gen, dorg selalunya lawak..mc pun tak malu usik pasal umo sebaya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 10:03 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 24-4-2017 07:42 PM
bagus la kalu extend.. lompat bintang... !

rancangan kegemaran iols.. rasanya rating naik kot.. ...

Sbb rancangan ni x pesal2 iols jadi fans JB got7 hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081728s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list