CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Dating Dengan Wanita Chubby, Apa Kata Anda?

17-8-2015 04:11 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 15197| Komen: 36

Description: Sebagai lelaki, wanita yang sering dijadikan selalunya wanita yang cantik, berpenampilan menarik dan manis di pandang.
Oleh Adib Za

Sebagai lelaki, wanita yang sering diidamkan selalunya wanita yang cantik, berpenampilan menarik dan manis di pandang.

Gadis yang berisi pula sering dipinggirkan dan tidak menjadi pilihan, padahal mereka ini mempunyai keistimewaan yang mungkin ramai lelaki tidak ketahui.

1.Personaliti yang ceria
Gadis jenis berisi memang diakui ceria orangnya, manja, comel dan membuatkan orang sekeliling berasa selesa dengan mereka.

(SUmber foto:wsj)


2. Soal makan? Tiada masalah!
Berbeza dengan wanita cantik yang sangat cerewet hal makanan, jika anda gemar mencuba pelbagai menu, gadis berisi tidak memberi sebarang masalah! Mereka terimanya dengan hati gembira!


3. Mereka lebih setia
Sama ada mereka berubah hati atau digoda oleh lelaki lain, itu bukan masalahnya. Gadis berisi seorang yang setia dan baik hati!Dia akan menjaga anda sebaik mungkin!

(Sumber foto:linked)


Dan pelbagai lagi kelebihan gadis yang berisi. Seperti wanita yang langsing, mereka ini juga boleh membahagiakan anda. Setuju? - CARI Infonet

11

Bagus
20

Marah
13

Terkejut
6

Sedih
10

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote JohnPuteh 17-8-2015 04:20 PM
chubby ok..abg john mmg suka dgn org yg chubby..tapi bkn gemok ye
Quote ipes2 17-8-2015 04:40 PM
Ramai aje orang lelaki yang suka wanita yang berisi.
Pepatah (arab ke?): tak akan ada buah yang gugur tanpa ada orang yang memungutnya (ie, apa apa pun, tentu ada yang suka)
Quote zulka 17-8-2015 04:57 PM
emm...nk komen ikhlas ke..
ok pd sy...sory to say - NO
dulu pernah reject 2 org sebab faktor badan..
dua2 pun anak org kaya...in fact sorang tu anak tan sri lagi...
baik memang baik....tapi dah hati tak cinta nak wat camner....
Quote kelip2_07 17-8-2015 05:08 PM
klu aku laki pn aku xnk pompuan gemok..berisi ckit blh la..
Quote intriQue 17-8-2015 06:05 PM
Ada jer lelaki yg suka wanita chubby. Ramai jer wanita chubby yg comel dan cantik sebenarnya. Cuma masyarakat dah selalu di brainwash "slim is beautiful" melalui media etc.
Pilihan masing2
Quote tagas 17-8-2015 06:28 PM
Tak kira laki ke pompuan chubby ni bau kepam
Quote BlueRose99 18-8-2015 08:04 AM
tagas replied at 17-8-2015 06:28 PM
Tak kira laki ke pompuan chubby ni bau kepam

Tk semua org macam tu! Yg penting tau jaga kebersihan diri..

Quote Damon_Salvatore 18-8-2015 08:44 AM
suke yg chubby mcm fiya iskandar.. bukan gemok ok... hahaha...
Quote tanak-balik 18-8-2015 12:58 PM
chubby bole jadi kurus..kurus pun bole jadi chubby..
Kalau pandai groom yg chubby jd solid..yg chubby td akan sangat lawa okeh..
(berckp base on pengalaman)..

Tp kalau pangai hazab..mmg lari selaju2nya lahh..
Quote seramado 18-8-2015 04:04 PM
tagas replied at 17-8-2015 06:28 PM
Tak kira laki ke pompuan chubby ni bau kepam

huhu yeke

Quote ragarotan 18-8-2015 04:45 PM
comel apa chubby..hehehe
Quote ogata 18-8-2015 04:51 PM
classmate i gemuk berlipat..tapi dapat laki handsome KPOP..

see..tak semua lelaki tak nak pompuan chubby...
Quote retnoel 18-8-2015 09:29 PM
Ppuan chubby nmpk comel, mnja..cute.....
Quote nikaido 19-8-2015 11:17 AM
chubby/ gemuk / obesiti adalah lambang pemalas. kl jg diri pun malas, apatah lg nak jg rumahtangga. jgn duk sembang kata tubuh badan tu adalah ciptaan tuhan, kl rupa ya, kurniaan tuhan tp gemuk/chubby/ obesiti adalah salah sendiri
Quote salimrock 19-8-2015 02:28 PM
ramai je lelaki ensem dpt pompuan chubby....
Quote needa 19-8-2015 05:22 PM
banyak je tngok laki kurus gf/wife nye chubby... ok je.. nampak loving je deme tu.
Quote melinda_kerr 6-9-2015 10:07 PM
ogata replied at 18-8-2015 04:51 PM
classmate i gemuk berlipat..tapi dapat laki handsome KPOP..

see..tak semua lelaki tak nak pompuan ...

Sampai bila laki tu boleh setia dgn kawan u tu? Kesimpulannya org gemok patut sedar yg dia tak bertanggungjawab pd diri dan tubuh bdnnya. First and foremost bila gemok byk penyakit datang dan kedua adalah perihal penampilan dan untuk keyakinan diri. i will say no to date org gemok. Sayangi diri dan cubalah turunkn berat bdn.
Quote Thuglife 7-9-2015 12:32 PM
yg cakap no to ppuan gemuk tu mayb korang jmpa ppuan gemok yg x tau jg diri.. yg selekeh..yg xtahu fesyen.. yg x upto date.. yg cikai.. aku ada kwn gemuk.. tp.. dia mmg fashionista.. dia sangat bersih..  dia ada segalanya.. n so far.. Alhamdulillah.. xder penyakit lg.. so terpulang.. kalo dia selesa dgn bdn cmm tu,siapa kita nk judge hal org..
Quote ogata 9-9-2015 10:54 AM
melinda_kerr replied at 6-9-2015 10:07 PM
Sampai bila laki tu boleh setia dgn kawan u tu? Kesimpulannya org gemok patut sedar yg dia tak ber ...

yang tu biar dia sendiri fikir la..dia kaya you....tu yang emmanjang dapat bf (hubby) handsome..

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 10:20 PM GMT+8 , Processed in 0.064284 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top