CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Penyanyi Dangdut, Ayu Ting Ting Nikah Dengan Kolonel Tentera

14-2-2024 10:56 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 5895| Komen: 17

Description: PENYANYI dangdut Ayu Ting Ting yang selamat bergelar tunang kepada lelaki berpangkat kolonel tentera, Muhammad Fardana mengakui pertemuan pertama mereka diatur keluarga.


PENYANYI dangdut Ayu Ting Ting yang selamat bergelar tunang kepada lelaki berpangkat kolonel tentera, Muhammad Fardana mengakui pertemuan pertama mereka diatur keluarga.

Ibu tunggal anak satu yang memilih untuk merahsiakan tarikh pernikahan itu mengakui menerima cadangan berkenalan dengan lelaki itu pada awal tahun ini.

Akuinya, dalam tempoh singkat mereka dapat berasakan keserasian sehingga sepakat mengikat pertunangan dalam tempoh sebulan selepas pertemuan itu.


Identiti bakal suaminya juga tidak didedahkan, namun daripada carian Muhammad Fardana masih bujang dan pernah belajar di sebuah universiti ketenteraan di Jepun.

Semasa lamaran, Fardana membawa bersama 14 kotak hadiah pada majlis tersebut.

Sumber : Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AkokKocik 14-2-2024 11:44 AM
Bak kata samsul debat, org skrg majlis tunang dh mcm majlis kawen.
Quote Carcosa 14-2-2024 12:07 PM
Walaupun haremmm aku tak kenal, Ayu TingTing ke, Ayu TingTong ke, mak tetap nak ucapkan taniaa, sbb dua2 muka helok.
Quote mamajawie 14-2-2024 12:07 PM
bagus la da kawen kalau tak memang x habis2 indon ngefan ayu n andi arsil tu
Quote lilacomot 14-2-2024 12:55 PM
lagu ayu ni yg aku penah dgr lgu yg pelat tu je la..

dia ni buat muka jugak ke..mcm laen je gmbo dulu
Quote SalenaGomez 14-2-2024 06:10 PM
Kat indon skrg ni diorg suka kawen style malaysia kan. Tgk ayu ting ting ni pon pakai songket baju kurung, yg lelaki ala2 baju melayu bersampin. Slalu kalau kat sana kawen, mmg sarat laa … SG pernah baca kat insta skrg ni kat sana diorg suka style kawen malaysia. Simple je
Quote borrow 15-2-2024 12:55 PM
Tunang & nikoh beza lah. Tp baru sebulan kenal ek, cepatnya.
Quote awannano93 15-2-2024 08:20 PM
Dua2 pun herlok. Nampak sesuai sgt
Quote A-Are 16-2-2024 09:53 AM
SalenaGomez replied at 14-2-2024 06:10 PM
Kat indon skrg ni diorg suka kawen style malaysia kan. Tgk ayu ting ting ni pon pakai songket baju k ...

dorang terlebih ngata kita dulu2...sekarang BBNU & org muda2 dia da byk explore budaya luar & now dia plak tiru kita..suka lagu kita....maling makan tuan
Quote Yoonggi 16-2-2024 10:50 AM
cantik plak ayu ni kt gmba tu. aku x kenal dia ni pun, tp ada baca kt bod gossip la dia ni yg digossip dgn andi kan
Quote I.K.A888990 16-2-2024 11:16 AM
knp muka dah mcm si menantu abby aslam tu je aku tgk

tahniah tahniah wpun tak kenal
Quote bintangct 18-2-2024 01:23 AM
SalenaGomez: Kat indon skrg ni diorg suka k ...


baru nk ckp nape mcm org msia je ni
xde penuh bunga kat rmbt plak
Quote SalenaGomez 20-2-2024 02:10 PM
bintangct replied at 18-2-2024 01:23 AM
baru nk ckp nape mcm org msia je ni
xde penuh bunga kat rmbt plak

Kan…indon kalau kawen normally mmg nampak sarat. Dari lelaki sampai pengantin perempuan. SG ada tgk youtuber indon attend kenduri melayu malaysia. Dia terkejut beza sgt dgn indon. Nampak simple,  meriah dan nampak intimate kenduri utk family pengantin, saudara mara dan kawan2 ..
Kalau kat indon, tetamu tempah baju utk kenduri. Kalau kat malaysia pakai baju kurung raya dan yg lelaki kemeja dan seluar biasa
Quote KiddInc 20-2-2024 02:11 PM
sama herloks...sama padan...bagai pinang dibelah 2...gittew
Quote SalenaGomez 20-2-2024 02:12 PM
A-Are replied at 16-2-2024 09:53 AM
dorang terlebih ngata kita dulu2...sekarang BBNU & org muda2 dia da byk explore budaya luar & now d ...

Betul2, diharap dgn internet ni diorg lebih berfikiran terbuka dan kurang meng claim
Quote Farnor 20-2-2024 08:27 PM
A-Are replied at 16-2-2024 09:53 AM
dorang terlebih ngata kita dulu2...sekarang BBNU & org muda2 dia da byk explore budaya luar & now d ...

kalau chuols perasaan juga..segala perkataan n ayat dr bahasa malaysia guwe tengok dalam konten youtuber sesetengah pun dah mcm style malaysia..
Quote A-Are 21-2-2024 08:02 AM
SalenaGomez replied at 20-2-2024 02:12 PM
Betul2, diharap dgn internet ni diorg lebih berfikiran terbuka dan kurang meng claim

yer...kalau dulu teruk netizen indo mengata kita maling...dorang ni bab budaya boleh hilang waras selalunya...sakit hati kalo baca commnt dekat youtube dulu2...penat nk educate bangsa gini, explain pon xkan nk dgr kata...last2 bia la dia sedar sndri
Quote A-Are 21-2-2024 08:03 AM
Farnor replied at 20-2-2024 08:27 PM
kalau chuols perasaan juga..segala perkataan n ayat dr bahasa malaysia guwe tengok dala ...

tu slh satu sebab nya dorang mcm sengaja nk dpt views dr kita...atau mungkin sbb terlebih tengok upin ipin

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 10:57 PM GMT+8 , Processed in 0.066494 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top