CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Cik B Belanja Bodyguard Aiskrim - "Keras Jadi Bodyguard Cik B, Muka Kena Serius Tahan Gelak"

25-2-2024 10:00 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11444| Komen: 22

Description: Sebuah klip video yang tular di platform X apabila Cik B iaitu anak perempuan kepada usahawan terkenal, Dato’ Seri Vida, yang telah membelanjakan ke semua pengawal keselamatannya aiskrim.


Sebuah klip video yang tular di platform X apabila Cik B iaitu anak perempuan kepada usahawan terkenal, Dato’ Seri Vida, yang telah membelanjakan ke semua pengawal keselamatannya aiskrim.

“Okay kita nak belanja, kita punya MJ Global Bodyguard aiskrim…” – Cik B

Namun, aksi pengawal keselamatannya yang telah memberikan aiskrim-aiskrim tersebut kepada orang lain telah meraih perhatian ramai, Setelah aiskrim terakhir diberikan, Cik B seperti hairan dengan seorang pengawal keselamatan di sebelahnya yang tidak mengambil askrim untuk dirinya dahulu. Dalam pada itu, Cik B turut berasa pelik apabila masih ada pengawal keselamatannya yang tidak mendapat aiskrim walaupun sudah banyak yang dibeli.

“Tak makan ke? kenapa dia bagi dekat orang lain, ingatkan kita nak makan sama-sama…” – Cik B

“Kita tak boleh makan…” – Bodyguard


Dalam masa yang sama, Cik B turut terhibur dengan gelagat para pengawal keselamatannya yang sedang memberikan setiap aiskrim yang dibelinya kepada orang ramai.

Sumber: Tiktok/Sinetronmalaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 24-2-2024 02:01 PM
X. masalahnye skrg, korang nk bukak bape byk thread untuk makhluk bukan retis ni?
Tau la dah hujung bulan n kuota post x cukup.
Quote LadyCarefree 24-2-2024 03:54 PM
Demi konten. Adakah Hasmiza nak buka biznes bodigad pulak?
Quote lavendernovella 25-2-2024 02:55 PM
Tertanya2 , famili dia biz apa sebenarnya.  Kaya giler..  
Quote gideoncross 25-2-2024 10:17 PM
lavendernovella replied at 25-2-2024 02:55 PM
Tertanya2 , famili dia biz apa sebenarnya.  Kaya giler..

Tngok gaya mcm Influencer
Quote hashashes 25-2-2024 10:21 PM
Dah mcm psy korea tu plak aku tgk cik b ni
Quote amyfaha 26-2-2024 12:07 AM
Linda rafah ke diana rafah yg bininya si zamarul hisyam tu. Sheols suke ye guna khidmat bodyguard n feeling2 beyonce gitewww.. geli, iols who are yussss kan ajerrrr perempuan gila gitu. Takde sape nk serbu engkoooo lerrrr. Acah minah kayeeee dan berpengaruh. Geli geleman
Quote dio5774 26-2-2024 09:25 AM
muka garang gila yang bodyguard perempuan tu.tapi bila dia senyum cakap "kami tak boleh makan..terima kasih" comel pulak
Quote KamikuP 26-2-2024 11:58 AM
PERlu ke bodigad bagai ni?
Quote bawaku_terbang 26-2-2024 12:04 PM
ntah ntah cik b review je kampeni bodigad ni
Quote afie_m 26-2-2024 12:36 PM
kaya betul Dato' vida, setiap kali keluar ada bodyguard
Quote tobobon 26-2-2024 12:50 PM
nasib wartawan cari ni tak tulis tajuk...

Cik B belanja aiskrim kat bodyguard helokkkkkkkkkkkk...opsss
Quote wannoorazlina 26-2-2024 01:23 PM
cik b dah macam bulldozer pulak pakai tebal2 gitu, jalan sado2 gitu
Quote NazRysha 26-2-2024 01:57 PM
dah la gemok hitam pulak tu
sesuai la jadi anak vida bibir tebal
Quote adeqbun 26-2-2024 02:30 PM
wannoorazlina replied at 26-2-2024 01:23 PM
cik b dah macam bulldozer pulak pakai tebal2 gitu, jalan sado2 gitu

Mcm gaya pelakon korea train to busan yg sado2 tu kan..
Quote wannoorazlina 26-2-2024 03:00 PM
adeqbun replied at 26-2-2024 02:30 PM
Mcm gaya pelakon korea train to busan yg sado2 tu kan..

haa betoi.. rimas pulak nengok baju berlapis-lapis tebal
Quote adeqbun 26-2-2024 03:58 PM
wannoorazlina replied at 26-2-2024 03:00 PM
haa betoi.. rimas pulak nengok baju berlapis-lapis tebal

die nak buktikan ape eh..nak style mak die la kot sarat bkn main nak pakai berlapis2 tunjuk baju kemain mahal...
Quote Yoonggi 26-2-2024 04:04 PM
nmpk dap lak aiskrim dia beli tu
Quote buragazz 26-2-2024 04:21 PM
Nasib eskem mahal.. base on suasana kedai la aku tak tau ler mahal ke idok
Quote NazRysha 26-2-2024 04:33 PM
bibir vida tu sebiji bontot monyet

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:27 AM GMT+8 , Processed in 0.050552 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top