CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pegawai Kastam cedera tertembak diri sendiri

11-6-2024 10:02 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3949| Komen: 5

Description: SEBERANG PERAI – Seorang pegawai Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) Pulau Pinang dilaporkan cedera selepas dipercayai tertembak diri sendiri ketika menyertai latihan menembak di sini, pagi tadi.

SEBERANG PERAI – Seorang pegawai Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) Pulau Pinang dilaporkan cedera selepas dipercayai tertembak diri sendiri ketika menyertai latihan menembak di sini, pagi tadi.

Dalam kejadian yang dipercayai berlaku kira-kira 9 pagi itu, mangsa yang cedera dikejarkan ke Hospital Seberang Jaya (HSJ) untuk rawatan lanjut.

Sementara itu, Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Hamzah Ahmad ketika dihubungi mengesahkan ada menerima laporan berhubung kejadian tersebut.

Tambahnya, polis sedang menjalankan siasatan lanjut berhubung insiden terbabit dan akan mengeluarkan kenyataan selepas siasatan selesai dijalankan. 

Sumber -KOSMO! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 12-6-2024 08:07 AM
bukan selalu ada sop keselamatan ke kalau training bersenjata?
Quote grouper 12-6-2024 08:26 AM
X pernah dengar lagi kes kastam p tembak penyeludup walaupun diorg ada pistol..
Quote bulan_gerhana 12-6-2024 08:31 AM
ni jabatan create in house training rasanya... org gomen kan wajib kene pi kursus bape hari setahun kan... sooo ade jabatan mmg create latihan menembak... iols dulu buat kursus utk pegawai PBT pun ade modul latihan menembak.. M16 ke.. pistol ke... bukan sbb derang mmg kene pegang senjata api.. tapi sbb nak merasa pegang dan tau cam ne nak tembak je... tapi utk beruniform ni kot sekaranga de penambahan  x sure.. cuma.. setiap lorong kene ade trainer dia.. ni kes trainer lepa le ni... sop ke laut..ni sume mengabihkan bullet dan duit gomen jee
Quote supernaturalee 12-6-2024 11:44 AM
tertembak celah mana?
celah bedah????????????


Quote Decaffeinated 12-6-2024 06:58 PM
Masa latihan eh? OK lah boleh percara 'ter'tembak. Lagi pun akak kaki kata 'ter' tak apa.

Lihat semua komen(5)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:28 AM GMT+8 , Processed in 0.037352 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top