Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Gara-Gara Didakwa Lakukan Buli Siber, Peminat Hilang Hormat Pada Caprice

12-6-2018 04:40 PM|Oleh: Amirah| Komen: 69

Semua tahu, Caprice adalah seorang selebriti yang begitu lantang menyuarakan sebarang isu dan pendapat.

Sampai ada yang menjadikannya idola dan memuji kata-kata dan hujahnya.

Namun tak semua setuju dengan apa yang dikatakan penyanyi rap isu, lebih-lebih lagi bila isu dia tidak keluar mengundi.


Kata mereka Caprice hanya omong kosong di media sosial.

Mungkin kerana terkesan dengan kata-kata itu, Caprice ada membalas kata-kata netizen dengan cara yang agak kasar.

Apa yang menjadi perhatian adalah cara Caprice itu boleh dianggap sebagai buli siber, sedangkan sebelum itu dia terlibat dengan selebriti lain dalam kempen menangani masalah buli siber dan penyebaran berita palsu.


Disebabkan isu ini ramai yang mula hiilang hormat padanya. Baca sahaja komen di atas dah tau ramai yang tidak berapa gemar dengan caranya.

Apa pun mungkin Caprice ada alasan yang tersendiri dan boleh berubah demi kebaikan semua. Kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
9
Terkejut
10
Sedih
9
Lawak
6
Bosan
12
Komen: 69
Komen

Previous : Didakwa Berkhalwat, Polis Serbu Rumah Fatin Afeefa

Next       : "Raya Pakai Baju Yang Sedia Ada," -Sarah Dan Shuib Tak Mahu Anak Boros

Komen Terbaru

Quote kambinggila 24-8-2018 09:09 PM
mamat ni sapa siak?

Lain-lain Komen

Quote famri7 12-6-2018 04:42 PM
Heshe kan cornball..bajet trendy cool ala2 nigga rapper tapi ujung2 muka mcm indon konstruksion..
Quote friedfishsoup 12-6-2018 04:43 PM
Si topinasi lagi. Attention seeker at its best
Quote Carlalisk 12-6-2018 04:47 PM
BOooooooooooo
Quote salmon-suki 12-6-2018 04:52 PM
Ape kepentingan dia ni senarnye?
Quote munchkin 12-6-2018 04:53 PM
Mamt ni makan nasik daun pisang pun pakai suit. Panas gila kot.
Quote she 12-6-2018 05:10 PM
Udah2 ler tu caprice...dengan ego tinggi melangit...kije membuli je

Quote samasam90 12-6-2018 05:14 PM
spesies laki retis meratib aset so bolehlah cyber bully sesambil part time buat kempen anti bully
Quote prettyuglybabe 12-6-2018 05:21 PM
atas dasar apa dia ni jadi selebriti?
penyanyi ke pelakon?
Quote giyomi 12-6-2018 05:49 PM
apa keje dia sekarang ni, dl dia pyanyi ker...ooo ok.
Quote fliphair8 12-6-2018 05:54 PM
Fefeeling yuppie tapi muka cam freddie kruger!
Quote misswa 12-6-2018 05:57 PM
Tanpa sedar now diri sendiri dh jadi cyberbully. Shame on you. Boo
Quote pakis_hutan 12-6-2018 06:09 PM
Yg acah2 islamic. Post dia balik2 la pasal nak kawin,nak kawin,nak kawin.
Quote inspektoremos21 12-6-2018 06:12 PM
Dari dulu memang tak suka caprice ni. Acah2 kendrick lamar/eminem sangat. Engko tu membesar kejap je dkt US tu. Itu pun dah fe-feeling mcm asal org sana. Koserrr
Quote airmineral 12-6-2018 06:25 PM
inspektoremos21 replied at 12-6-2018 06:12 PM
Dari dulu memang tak suka caprice ni. Acah2 kendrick lamar/eminem sangat. Engko tu membesar kejap je ...

Gaya mcm culture shock xabes2.
Quote mariane 12-6-2018 06:40 PM
Sampah sangat caprice nie, acah2. Ape kepentingan entah.
Quote PandaSaka 12-6-2018 07:19 PM
Tak pernah suka heols. Poyo
Quote doubleA 12-6-2018 07:29 PM
Memang kaki buli, sanggup dia stalk balik acc pengkomen tu utk dijadikan bahan buli balik. Teruk tol peel
Quote makneng 12-6-2018 07:35 PM
Caprut eh caprice ni nak ada benang tingkek2 ke kat porom.com ni? Bajet tuhan socmedia, walhal tahi socmedia. Perangai x matang tp ajet2 bagus. Pirah mabuk tertonggeng!
Quote miu84 12-6-2018 07:46 PM
Fefeeling terlebih je budak caprice ni. Padehal kosong, macam tin!

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128993s Gzip On
To Top