Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Selepas Emma, Shikin Maembong Pula Tampil Tidak Berhijab

7-10-2019 10:45 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 26

Tak akan sudah mengenai kisah hidup mengenai keluarga Maembong ini. Saban minggu pasti ada sahaja cerita mengenai keluarga ini dilaporkan portal media. Kontroversi kalah adik-beradik Kardashian!

Seperti semua ketahui, adik-beradik Maembong yang paling popular iaitu Emma telah pun mengumumkan bahawa dia tidak lagi berhijab sejak Februari lalu. Jadinya, dalam keluarga tersebut, hanya tinggal kakak mereka iaitu Shikin yang masih berhijab.

Walau bagaimanapun, sejak kebelakangan ini netizen perasan yang Shikin Maembong semakin rajin memuat naik gambarnya tidak berhijab dilaman Instagram. 

Dia juga tidak segan untuk menayang rambutnya yang telah diwarnakan 'blonde' itu.




Nampak gayanya, Shikin Maembong telah mengikut jejak langkah adiknya iaitu Emma untuk tampil 'free hair'. Walaupun tiada kenyataan rasmi daripada tuan punya badan, ternyata bekas isteri Chef Riz lebih senang dengan penampilan barunya itu.

Ada segelintir netizen memerli adik-beradik Maembong ini yang senang sahaja mahu membuka ataupun memakai hijab. Tapi, ada juga netizen yang tidak mengendahkan perlakuan mereka ini.


Kredit foto: Twitter

Pandai buat, pandailah tanggung akibatnya, kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 26
Komen

Previous : Youtuber Indonesia 'Claim', The Beatles Diinspirasikan Daripada Band Indonesia

Next       : Tiba-tiba Maya Karin Petik Nama Nik Nazmi, Ada Apa-apa Ke?

Komen Terbaru

Quote Sachacha 4-12-2019 07:36 PM
Nerakazens sungguh yg mengomen ngomen kat ig  tu

Lain-lain Komen

Quote Mleeen82 7-10-2019 10:55 AM
Netizen punye komen pun...
siap berajak p Neraka…
Quote nazzse 7-10-2019 10:56 AM
hasil plagat wartawan Cari!
Quote belilies 7-10-2019 11:07 AM
Mengalahkan tuhan ngata orang pegi neraka.
Quote sesukaje 7-10-2019 11:10 AM
                  
Quote matjerk 7-10-2019 11:11 AM
Neelofa bila lagi
Quote tapirbiru 7-10-2019 11:20 AM
mcm mona fendi kacuk mak lampir je
Quote Kurex 7-10-2019 11:24 AM
takde sumbangan dalam industri pun...
Quote Lelli 7-10-2019 11:24 AM
......Nextttt
Quote sleepandream 7-10-2019 12:37 PM
emma maembong tu teruk2 kena kecam pun job sheols lebat jeh ada jah muka keluar tv...
lagi dikecam lagi popular yach... kowserrrr
Quote mizruncing 7-10-2019 12:55 PM
mmg dh lama perasan. tp who r yusss. tak pyh nk up sgt kisah dorg ni. adik beradik gila glamour
Quote nanies 7-10-2019 01:30 PM
apa sumbangan nya minah ni?
Quote Perawankota 7-10-2019 02:18 PM
sleepandream replied at 7-10-2019 12:37 PM
emma maembong tu teruk2 kena kecam pun job sheols lebat jeh ada jah muka keluar tv...
lagi dikecam  ...

Maybe dia ngam dgn directors n production crew.. so senanglah nak dpt job... plus keje x byk kerenah...
Quote selipar_hijau 7-10-2019 02:32 PM
Teruknya mulut org2 melayu
Quote Boomibulat 7-10-2019 02:41 PM
Brape umur dia ni..mcm dh tua je
Quote clarizsa 7-10-2019 02:47 PM
Wah nice hair
Lebih cantik cmni
I mmg dh agak lambat laun dia pun x tahan berkepam sejak tgk dia gayakan tudung style rambut dandan tu

Good one shikin
I suka tengok

Cantik sungguh
Quote cikatilia 7-10-2019 02:53 PM
muka dia agak tua yach
Quote kodoksilver 7-10-2019 04:04 PM
nak expect apa dr diorang ni??
Quote clarizsa 7-10-2019 04:07 PM
Oh harap ceponen takde mengagagau lah suruh anak jantan dia tuntut hak jagaaan anaak dgn shikin ni atas alasan agaama
Quote dewi_rina 7-10-2019 04:53 PM
Dia ni acah lepas bukak tudung kaler rambut mcm tu terus org ingat minah salleh ke
Tolong lah, tak lawa langsung
Muka pun nampak kertu

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115307s Gzip On
To Top