Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Eloknya! Miera Lieyana Kongsi Gambar Bercuti, Makin Hot Dan Jelita Nampaknya

16-10-2019 11:31 AM|intan| Komen: 90

Lama menyepi di dunia hiburan, pelakon Miera Leyana baru-baru ini telah berkongsi beberapa keping foto beliau bercuti di luar negara.

Pernah terpalit kontroversi kerana menggayakan busana mencolok mata ketika menghadiri sebuah majlis, Miera nampaknya masih bertahan di dunia seni walaupun suam-suam kuku.



Nampaknya pelakon yang pernah membintangi filem Lebuhraya ke Neraka serta telemovie Memori Cinta Suraya ini nampaknya semakin cantik dan 'hot'. Rata-rata peminat memuji kecantikan Miera kerana gayanya yang kelihatan matang walaupun hanya berusia 26 tahun.


Wah, semakin jelita nampaknya. Pakai produk apa tu Miera? Kongsila sikit. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 90
Komen

Previous : 'Jangan Salah Guna Nama Aafiyah!'- Siti Nurhaliza Kesal Akaun Palsu Berniaga Atas Nama Anak

Next       : "Ya Saya Salah, Tapi Saya Edit Bukan Sebab Nak Besarkan Pungkoq" - Masya Masyitah

Komen Terbaru

Quote slavehunter 23-10-2019 01:59 PM
meow_tompok replied at 22-10-2019 04:22 PM
wow... berlakon ni just hobby je kot
cantikla dia ni, putih gebu gebas pakai sexy pun tak sakit  ...

Berlakon just nak glamour2 jer.....

Lain-lain Komen

Quote Sazida 16-10-2019 11:35 AM
Berapa tinggi dia ni? Tgk kaki mcm tinggi 170 keatas
Quote chicozinn 16-10-2019 11:45 AM
dia buat idung ke?
Quote rainbowrainz 16-10-2019 11:46 AM
Macam ni cantik ke???choooyyyy
Quote minahmanja 16-10-2019 11:47 AM
so apa kerja dia sekarang..?
Quote helicornia 16-10-2019 11:49 AM
gigi dh repair ke?
Quote tupperwarepink 16-10-2019 12:00 PM
ni artikel berbayar ke apa?
seriuslahhh
Quote nia_salina 16-10-2019 12:07 PM
Dia ni dulu bercinta dgn anak najib kan
Quote mieymiey 16-10-2019 12:07 PM
Siapa bf sheols sekarang?
Quote Boomibulat 16-10-2019 12:08 PM
Sendu2 pun mampu jln sana sini..
Quote RatuDunia94 16-10-2019 12:09 PM
Sbb sheols dh kurus.. sebelum ni berisi..
Quote nazzse 16-10-2019 12:09 PM
rupa gini pun cantik..hurmmmm
Quote hotmak 16-10-2019 12:10 PM
lah baru 26 ke, sebab rasa mcm dah lama je dia dlm industri
Quote yuhuu 16-10-2019 12:12 PM
Apa kerja sheols sekarang? Sheols ada degree ka tak?
Quote aleesyasofia 16-10-2019 12:13 PM
sheolss dh xbrlakon ke?? sheolss brlakon ok jer.. rugilah kalau xde cite baru..
Quote Eric.n9 16-10-2019 12:18 PM
aleesyasofia replied at 16-10-2019 12:13 PM
sheolss dh xbrlakon ke?? sheolss brlakon ok jer.. rugilah kalau xde cite baru..

Aku suka dia ni berlakon watak jahat je, watak baik mcm tak sesuai kot
Quote RVP20 16-10-2019 12:22 PM
Anak orka. Bapa pun Dato Sri maybe jugak dah naik Tan Sri now

So tak payah lah susah payah nak berlakon

Kerja dengan company bapa pun boleh
Quote cikatilia 16-10-2019 12:23 PM
tiba2 ada yg kata sempurna
sebelum ni apa?
kurang mcm2 ka
Quote prettyuglybabe 16-10-2019 12:23 PM
Boomibulat replied at 16-10-2019 12:08 PM
Sendu2 pun mampu jln sana sini..

dia ni memang anak orka kan?
tak heran la takde job pun mampu jalan sakan..
Quote kiyudi 16-10-2019 12:29 PM
soalan netters bikin aku gelak....

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095838s Gzip On
To Top