Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Meet My Legacy, Aslan" - Comel Anak Pertama Kaka Azraff

19-10-2019 09:10 AM| Komen: 62

Tahniah diucapkan kepada penyanyi Kaka Azraff dan suami Adam Azriff atas kelahiran anak sulung mereka pada 11 Oktober lalu. Suami kepada Kaka telah berkongsi semua post di Instagram yang menampilkan wajah anak mereka dan menamakannya Aslan bin Adam.

Gambar tersebut disertakan kapsyen Adam yang mendoakan anaknya membesar dengan hebat dan taat pada perintah Allah.

Foto IG

Penyanyi yang popular dengan lagu Bukan Hal Aku bersalin dengan lancar pada jam 2.14 petang, pada Jumaat.

Mereka meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan beliau dan bayinya sepanjang kehamilan anak pertama ini.


Sudah tentu, ruangan komennya dipenuhi dengan ucapan tahniah daripada rakan artis dan peminat. Kaka dan Adam mendirikan rumah tangga pada 14 Disember selepas majlis merisik yang diadakan pada 27 November lalu. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 62
Komen

Previous : Jasmine Suraya Dikecam Berlakon Video Lucah Watak Cikgu

Next       : "Artis Memberontak Sebenarnya Tak Salah, Tapi Kenalah Mental Kuat Juga"- Scha Alyahya

Komen Terbaru

Quote belilies 27-10-2019 08:41 PM
Mindset iols dah tersemat nama aslan tu untuk kucen kesayangan ngektsai. So, iols terketawa sabila baca kaka bagi anak dia nama aslan. Sorry, kaka.... Congrats on your newborn. Tapi nama kaka ni pun lain maksudnya utk kaum kami, "kurap". Sorry again, kaka.

Lain-lain Komen

Quote thetimes 19-10-2019 09:15 AM
Comelnya...best sangat bau baby.
{:childlike
To Kaka,selamat berpantang.
Quote Asdan 19-10-2019 09:17 AM

tanya sikit, nama mana lebih sedap, Aslan atau Asdan ?
Quote Kurex 19-10-2019 10:00 AM
Handsome suami dia.. Harap kaka ni rajin bertuku, berpantang bersenam supaya kurus sediakala
Quote whadda 19-10-2019 10:12 AM
senang.. pendek je nama.. tak yah nak bertiga empat perkataan.. nama panjang2 pon hujung2 panggil as.. lan..
Quote LadyCarefree 19-10-2019 10:37 AM
Legasi daheck
Quote Matakilat 19-10-2019 10:47 AM
LadyCarefree: Legasi daheck

Berangan kan...
Quote gummiebear 19-10-2019 11:13 AM
Simple jah nama. Selamat berpantang Kaka
Quote royaldanish 19-10-2019 11:25 AM
LadyCarefree replied at 19-10-2019 02:37 AM
Legasi daheck

Legasi sambung bisnes cili ella heheh
Quote Carlalisk 19-10-2019 11:36 AM
Asdan replied at 19-10-2019 09:17 AM
tanya sikit, nama mana lebih sedap, Aslan atau Asdan ?

Jgn la aslan nty i teringat lion cerita narnia. Hehehe
Quote armin 19-10-2019 12:17 PM
Ni ke laki kwn yg dia sailang tu? Ke org lain?
Quote hiswife 19-10-2019 12:22 PM
Tahniah kaka n husband
Quote hiswife 19-10-2019 12:22 PM
Theyols laki bini minat Narnia kah?
Quote kechikchomel 19-10-2019 02:21 PM
Anak jihan pun aslan kan? Ke camne ntah eja
Quote doubleA 19-10-2019 02:37 PM
kechikchomel replied at 19-10-2019 02:21 PM
Anak jihan pun aslan kan? Ke camne ntah eja

Tak silap nama ungku aslan juga. Apa makna nama aslan ni eh?
Quote kechikchomel 19-10-2019 02:45 PM
doubleA replied at 19-10-2019 02:37 PM
Tak silap nama ungku aslan juga. Apa makna nama aslan ni eh?

Setau iolss Aslan tu nama Turkish yg bermaksud singa. Kalau tengok citer Narnia, ada watak singa tu nama Aslan.
Quote doubleA 19-10-2019 03:17 PM
kechikchomel replied at 19-10-2019 02:45 PM
Setau iolss Aslan tu nama Turkish yg bermaksud singa. Kalau tengok citer Narnia, ada watak singa t ...

Ooo patut kaka dok sebut baby lion. Bahasa turki la ni, sebab kalau in arabic singa tu hamzah kan
Quote kechikchomel 19-10-2019 03:25 PM
doubleA replied at 19-10-2019 03:17 PM
Ooo patut kaka dok sebut baby lion. Bahasa turki la ni, sebab kalau in arabic singa tu hamzah kan

Kalau tak silap la, Hamzah dalam Bahasa Arab - strong/brave
Kalau Saidina Hamzah tu gelaran dia 'Asadullah' yg bermaksud singa Allah.

iolss pun tak sure sgt. Maybe ada forumer lain yg boleh terangkan

Quote jjzzz 19-10-2019 03:49 PM
aslan dlm cite narnia tu kacak wlupun seekor singa.
Quote Anamia 19-10-2019 03:58 PM
doubleA replied at 19-10-2019 02:37 PM
Tak silap nama ungku aslan juga. Apa makna nama aslan ni eh?

Bukan ungku arsalan meh anak jihan tu?

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127616s Gzip On
To Top