Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lelaki Terperangkap Dalam Kedai Gara-gara Terlena Di Kerusi Urut

25-10-2019 10:41 AM|jarijemari| Komen: 15

Foto sekadar hiasan

Bila badan letih seharian bekerja mahupun penuh dengan aktiviti, pastinya dapat berehat di kerusi urut agak melegakan. 

Mungkin disebabkan itu, kerusi urut sering dilihat ada di dalam pusat membeli-belah. Penat berjalan, boleh rehat seketika sambil berurut. 

Selesa dan menyegarkan bila dapat berurut di kerusi yang disediakan ini. Lepas puas berehat bolehlah sambung membeli-belah.


Foto sekadar hiasan

Namun, berbeza pula situasinya dengan seorang lelaki ini yang terlena di atas kerusi urut sehinggakan tidak menyedari kedai sudah ditutup. 

Keadaan itu menyebabkan lelaki tersebut meminta bantuan melalui Twitter dengan memberitahu situasinya. 




Menerusi Twitternya, lelaki itu menunjukkan gambar keadaan pusat membeli-belah yang sudah ditutup pintu dan semua lampunya.


Gambar yang dimuat naik lelaki ini melalui laman Twitter miliknya


Bagaimanapun, tidak lama kemudian dia menulis dirinya telah selamat keluar dari kedai tersebut selepas membunyikan penggera sebagai isyarat kepada polis. Pihak polis kemudiannya memaklumkan kepada pengurus kedai tersebut mengenai kejadian ini dan mengesahkan lelaki itu bukan pencuri.


Siapa sangka sedap sangat berehat, sampai terperangkap dalam kedai. Alahai, kesian! - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
8
Bosan
5
Komen: 15
Komen

Previous : "Antara Atlet Terkaya Dunia Tapi Tetap Solat" - Khabib Nurmagomedov Jadi Imam, Buat Netizen Tersentuh!

Next       : Sampai Pelancong Tabur Duit, 'Duta Jalanan Malaysia' Semakin Dikenali Dunia

Komen Terbaru

Quote Foxey 29-10-2019 02:28 PM
Takde guard ke yang round mall tu? Takut juga kalau terperangkap sorang2 dalam tu, nak2 lagi kalau lampu semua bertutup

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-10-2019 10:47 AM
Mesti gelabah gila kan...
Quote kakyungpilah85 25-10-2019 11:49 AM
bila jadi macam ni rasa macam nak beli sebiji kerusi urut...kalau dok kat mall mesti rase nak tido lepas kena urut dek kerusi ni
Quote Artemesiaa 25-10-2019 12:43 PM
Eloklah dia beli sebuah letak kat rumah kalau terlena pun dah tentu dalam rumah sendiri
Quote grizz 25-10-2019 01:30 PM
pencuri bleh tiru la taktik cmni..
Quote arm_band 25-10-2019 02:08 PM
hahahahahhh layanzzzz sangat
Quote sarah82 25-10-2019 02:09 PM
Gelap mcm tu.. Mau aku meroyan.. Aku takuttt
Quote Hizert 25-10-2019 03:37 PM
Pehh, testimoni tros ni.
Quote Supersirap 25-10-2019 05:52 PM
Terlalu penat sehingga terlena
Quote Perawankota 25-10-2019 07:37 PM
Ramai jer aku jumpa yg byr utk setengah terus.. X smpi setengah jam, Masing2 dh berdengkur atas. Mesin urut
Quote URUHA 25-10-2019 08:04 PM
Dalam mintak tolong dgn member pun leh gelak lagi mamat ni Syok sgt lettew kena urut sampai kedai tutup pun x sedar
Quote trisnalovezul 26-10-2019 02:53 PM
lucu kamu ini mas
Quote skullcandy 28-10-2019 04:49 PM
lawak la pulak
Quote Mary_jane 28-10-2019 06:29 PM
Tapi mesin urut kat mall tu look oily kat head rest.
Quote Orix 28-10-2019 11:03 PM
cm best jah kalo trap dlm mall.... trigt cite baby genius yg dia main sorg2 dalam mall yg dh ttup tu... beshnyerrrrrrr
Quote Foxey 29-10-2019 02:28 PM
Takde guard ke yang round mall tu? Takut juga kalau terperangkap sorang2 dalam tu, nak2 lagi kalau lampu semua bertutup

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.629877s Gzip On
To Top