Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Fesyen 90-an Artis Wanita Cun di EH 20, Tapi Artis Lelaki Ada Yang Bling-Bling, Dah Kenapa?"

6-11-2019 12:40 PM|Shimmer Shine| Komen: 42



Kalau bab fesyen, memang selebriti kita tak kalah bergaya. Ini dibuktikan dengan sentuhan era 90-an pada malam EH20!

Bertemakan 90-an crazy, sexy, cool, masing-masing melaram dengan pelbagai idea. Ada yang tampil dengan legging, denim, mini skirt, ala-ala elegan dengan mini dress dan pelbagai lagi. Tetapi ada juga tampil dalam persalinan 'bling-bling yang agak overrated.

Jom, saksikan persalinan artis sekalian. Agak-agak siapa yang paling menepati tema?

Ig
Ig
Ig
Ig
Nampak gaya, penampilan 90-an artis wanita kita hampir sama dan bergaya. Tapi bagi lelaki, bling-bling tu, di mana crazy, sexy and cool nya? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 42
Komen

Previous : 'Mungkin Belum Rezeki' - Fauziah Gambus Keguguran Di Usia Kandungan 8 Minggu

Next       : "Pakai Kopiah Tapi Kesian Tak Ada Adab, Angkuh" - Tiz Zaqyah 'Angin' Dengan Siapa?

Komen Terbaru

Quote electricopop 7-11-2019 04:18 PM
Biasa je semua...

Lain-lain Komen

Quote whadda 6-11-2019 01:42 PM
ade je si han byul
Quote Kurex 6-11-2019 01:45 PM
sapik kail.. tolong bela misai balik.. tolong..
Quote Melorqe 6-11-2019 02:09 PM
tetamu jemputan saja  la kut
Quote tootii 6-11-2019 02:16 PM
si sapek ni skrg nmpk  mukanya melebor balik
Quote September14 6-11-2019 02:21 PM
Mcm semua perasan cantik je tgk gaya pose tu
Quote anony-mous 6-11-2019 02:48 PM
tootii replied at 6-11-2019 02:16 PM
si sapek ni skrg nmpk  mukanya melebor balik

Dah kembali ke x hensem. Masa Nur paling hensem
Quote tupaiterbang 6-11-2019 02:50 PM
Takde ke imej rock macam wings & search zaman 90an?
Quote kecikgurl 6-11-2019 02:50 PM
gambar sbelah gambar nazim tu sape?
Quote tootii 6-11-2019 03:00 PM
anony-mous replied at 6-11-2019 02:48 PM
Dah kembali ke x hensem. Masa Nur paling hensem

masa dia belakon dgn zahira dlm tiada cinta spt mu tu paling ensem la bagi aku ..

masa tu rasa nak picit2 je pipi dia .. cute sgt
Quote rotiban 6-11-2019 03:08 PM
Edited by rotiban at 6-11-2019 03:09 PM

kelakar baca review tok pitput kat ig story dia pasal pesen retis2 ni malam tadi
takde sape yg nak tepek sini ke?
hauk sgt pesen sekor2

Quote kucingitam 6-11-2019 03:09 PM
apsal takde macam fesyen 90an je..

fesyen 90an ala2 nana nurgaya, feminin,
Quote friedfishsoup 6-11-2019 03:10 PM
rotiban replied at 6-11-2019 03:08 PM
kelakar baca review tok pitput kat ig story dia pasal pesen retis2 ni malam tadi
takde sape yg nak  ...

Tepek la I tak follow pit put
Quote Themilo 6-11-2019 04:22 PM
kecikgurl replied at 6-11-2019 06:50 AM
gambar sbelah gambar nazim tu sape?

han byul. juara big stage second season. meletop2 lagunya kat radio sekarang chuols
Quote kecikgurl 6-11-2019 04:26 PM
Themilo replied at 6-11-2019 04:22 PM
han byul. juara big stage second season. meletop2 lagunya kat radio sekarang chuols

gamba yg kt atas la chuols...yg pakai suar pendek tu sbelah nazim tu..hanbyul sbelah sapik kebelakang skit tu ai kenal jah
Quote q@2a 6-11-2019 04:28 PM
Kembarkah si nazim dgn Han byul tu?
Quote Themilo 6-11-2019 04:34 PM
kecikgurl replied at 6-11-2019 08:26 AM
gamba yg kt atas la chuols...yg pakai suar pendek tu sbelah nazim tu..hanbyul sbelah sapik kebelak ...

allahu.. fesyen mcm tak pakai seluar jaaahhh...
Quote fish 6-11-2019 04:41 PM
fesyen ok laa
tp mekap semua zaman skrg punya, glass skin effect semua
cuba mekap 90an jg, jenis tempek foundation, boh bedak dah
Quote minguk 6-11-2019 04:49 PM
rotiban replied at 6-11-2019 03:08 PM
kelakar baca review tok pitput kat ig story dia pasal pesen retis2 ni malam tadi
takde sape yg nak  ...

hhaha sama la i pun baca juga.. lepastu ada nampak acik gundu juget, siapa tu?

Quote Cari-Azza 6-11-2019 05:25 PM
fish replied at 6-11-2019 04:41 PM
fesyen ok laa
tp mekap semua zaman skrg punya, glass skin effect semua
cuba mekap 90an jg, jenis t ...

Wah! Ni mak love sangat. Atau inspired Cindy Crawford ala2 peel gitue

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101830s Gzip On
To Top