Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dia Buat Susu Pisang Pula..." Neelofa Diusik Macam Nak Buka Kedai Runcit..

15-11-2019 03:26 PM|Shimmer Shine| Komen: 259


Mungkin tiada apa yang boleh menghalang usahawan selebriti ini meneruskan empayar bisnesnya.

Setelah sukses dengan hijab, produk kosmetik, baju smart kasual dan terbaharu Neelofa menceburi bidang perniagaan makanan. Lebih menarik, produknya antara yang 'trending' saat ini iaitu susu pisang.

Twitter

Mengambil sempena namanya sendiri tetapi dengan ejaan berbeza, Nilofa hadir memberi pilihan produk lokal kepada rakyat Malaysia (susu pisang yang ada di pasaran kini berasal dari Korea).

Twitter

Jadi, memang tepat lah produknya hadir di kala kegilaan pengguna terhadap minuman susu pisang ini.

Rata-rata warganet teruja untuk turut sama menjadi pengedar produk ini sementara yang lain pula sanggup membeli walaupun belum tahu lagi harga dan rasanya bagaimana.



Rakan artis, Awal Ashaari turut dengan nada bergurau mengusik Neelofa lyang tidak pernah kering idea.

Ig

Walaupun belum berada di pasaran secara rasmi, nampaknya strategi pemasaran Nilofa berjaya di mata peminatnya. Dan ianya menjadi bahan jenaka oleh mereka. Kira berjaya lah kan?

Ig

Wah! Neelofa maju setapak lagi dan tidak mustahil akan hadir dengan produk pelbagai lagi. Tahniah! - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 256
Komen

Previous : "Ko Ni Buta Ke Apa?!" - Peminat Geram Rita Rudaini Disamakan Dengan Sajat, Eh?

Next       : "Be Strong Baba!" - Hanya Dibenarkan Melawat, Sharnaaz Ahmad Harap Anak Tidak Lupakannya..

Komen Terbaru

Quote immaryjane 22-11-2019 04:41 PM
prizadane replied at 22-11-2019 03:33 PM
I don't think she's leaving la. This is the only platform untuk dia sentiasa kekal relevan dia mat ...

Dah brand tudung dia yg sponsor. Haruslah sampai beranak pinak jd host situ.
Geng2  astro yg lain semua pndang dia sebelah mata je. Dia je rase kuat kt meletop tu, tu yg tk berani nk nk ke mana2 bertahun2 takat situ je lah.

Lain-lain Komen

Quote sonya21 15-11-2019 03:49 PM
sedap apa susu pisang ni...korea punya mahal yang amat
Quote kucingitam 15-11-2019 03:51 PM
aku selalu blend susu segar dgn pisang utk anak aku.. sama ke?
Quote NickiMinaj 15-11-2019 03:58 PM
pun bolehhhh mek lopa.
Quote mieymiey 15-11-2019 04:01 PM
Kalau sedap apa salahnya. Tapi confirm harga yahudi la kan? Dah nama pun produk retis.
Quote Boomibulat 15-11-2019 04:12 PM
Semoga dpt membekalkan 'pisang' utk nilopa selamanya..
Quote mongoose_kidz 15-11-2019 04:14 PM
susu hl blend ngan pisang...
sedap weh
Quote Kurex 15-11-2019 04:14 PM
jarga mesti harga zionis
Quote 800214 15-11-2019 04:19 PM
Teringat dulu masa preggy 1st baby. HL ada keluarkan susu pisang. Berkotak2 I minum. Lepas tu dah xde. Sdpnya..
Quote tupperwarepink 15-11-2019 04:26 PM
kucingitam replied at 15-11-2019 03:51 PM
aku selalu blend susu segar dgn pisang utk anak aku.. sama ke?

lagi sedap kot buat macam ni
Quote famri7 15-11-2019 04:33 PM
Best duit banyk ada idea bisnes terus jalanz..kudos to lojah.
Quote minahmanja 15-11-2019 04:54 PM
kucingitam replied at 15-11-2019 03:51 PM
aku selalu blend susu segar dgn pisang utk anak aku.. sama ke?

ni mcm smoothies kan u.. iols selalu buat for dinner fresh milk+pisang+buah naga.. sedapp & kenyang..
Quote MekConkey 15-11-2019 04:56 PM
Tak sabar nak rasa!!..mcm sedap je..tgok packaging pun dah tertarik..

Mek harap hajjah x jual mahal
Quote URUHA 15-11-2019 04:57 PM
Edited by URUHA at 15-11-2019 04:58 PM

Kalau teringin nau nak susu pisang beli brand Pokka ni je. Sedap gak rasa susu ni. Kt Mydin, Tesco, AEON & pasaraya lain pun ada jual. Yg penting harga x yahudi
Quote Bergosip 15-11-2019 05:00 PM
URUHA replied at 15-11-2019 04:57 PM
Kalau teringin nau nak susu pisang beli brand Pokka ni je. Sedap gak rasa susu ni. Kt Mydin, Tesco,  ...

Susu ni sedap
Quote URUHA 15-11-2019 05:03 PM
Bergosip replied at 15-11-2019 05:00 PM
Susu ni sedap

Memang sodap chuols Tapi meols lagi suka perisa honey dew, mango & strawberry. Feeling nau2
Quote gummiebear 15-11-2019 05:22 PM
URUHA replied at 15-11-2019 04:57 PM
Kalau teringin nau nak susu pisang beli brand Pokka ni je. Sedap gak rasa susu ni. Kt Mydin, Tesco,  ...

Susu ni cam manis sangat. Iols prefer yang meiji tu. Sedap amat
Quote solarlunar 15-11-2019 05:25 PM
URUHA replied at 15-11-2019 05:03 PM
Memang sodap chuols  Tapi meols lagi suka perisa honey dew, mango & strawberry. Feelin ...

Ada ke perisa strawberry??? Yg i tau banana honey dew mango and cookies and cream.

My feveret honey dew. Yg lain kureng skit.
Quote Rogue98 15-11-2019 05:28 PM
Kesiannye...processed milk not good lah. Doctor pun suruh avoid.
Quote URUHA 15-11-2019 05:36 PM
gummiebear replied at 15-11-2019 05:22 PM
Susu ni cam manis sangat. Iols prefer yang meiji tu. Sedap amat

Ye ke chuols? X pernah try g yg brand meiji tu. Chuols beli kt mana je?

Lihat semua komen(259)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.359083s Gzip On
To Top