Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8381
View
104
Reply

Jarang Bersama, Rumah Tangga Keith Foo Dah Berantakan?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-8-2017 10:49 AM | Show all posts |Read mode
Khabar angin bertiup kencang baru-baru ini tentang rumah tangga Keith Foo yang dibina sejak tiga tahun sudah berantakan.


Ada dakwaan kata mereka sudah jarang muat naik gambar bersama dan paling menguatkan spekulasi bila isterinya, Kim Raymond sudah tidak lagi mengikuti Instagram suaminya itu.


Baru-baru ini juga Keith Foo telah menerima rawatan di hospital kononnya sakit disebabkan masalah rumah tangga yang dihadapi.


Foto: IG Keith Foo


Tapi aktor drama Ariana Rose ini ada penjelasannya sendiri.


"Cerita kononnya rumah tangga kami bermasalah itu tidak benar sama sekali. Malah, kehidupan kami macam biasa saja.

"Baru-baru ini, memang saya dimasukkan ke hospital, tetapi disebabkan kecederaan dialami ketika bersenam. Kepala saya terhantuk pada objek keras. Jadi, dua malam juga saya terpaksa bermalam di hospital.

"Kami juga ketika ini sedang sibuk membuat persiapan untuk berpindah ke rumah baharu," katanya  kepada BH Online.


Foto: IG Keith Foo


Tambahnya, Kim yang sudah tidak mengikutinya lagi di laman sosial bukanlah perkara yang besar.


"Anak buahnya pun kerap bermain telefon bimbit isteri dan mungkin dia tersalah tekan hingga tidak lagi mengikuti saya di Instagram."


Foto: IG Keith Foo



Pandai-pandai sahaja tuduh mereka tak bahagia. Penjelasan pun dah diberi, jangan ada yang membuat fitnah lagi okay. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaver baik punya..baguslah.bini kau tu lawa high maintenance.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:12 AM | Show all posts
Isteri dia ni cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:19 AM | Show all posts
Alasan pindah rumah tu yang Fatin Afifah dengan ex laki dia pernah guna untuk cover kenapa diorang dah tak tinggal sebumbung. Tapi yang anak buah main hp, alasan terbaru i dengar.

Tapi, harap la gosip ni tak benar. Baru lagi diorang kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey: Alasan pindah rumah tu yang Fatin Afifah dengan ex laki dia pernah guna untuk cover kenapa diorang dah tak tinggal sebumbung. Tapi yang anak buah main ...

dlm kes dia ni tk tau la kan, tp anak buah aku mmg suka main henfon aku abis lari sume setting.ringtone fon sndri pn tk cam
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:23 AM | Show all posts
npk elok je KF dok rindu2 kt anak & bini kt IG
pak mentua KF pn rajin komen kt ig KF

baru je KF teman KR tgk klfw tp heols duduk kt luar x  masuk
sb ada fathia ke?

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau long shot, baby face sangat Kim ni. Anak orka kan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:28 AM | Show all posts
bru dpt bby kot..wife keith ni hot gilz ank org kaye jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:28 AM | Show all posts
mixed replied at 29-8-2017 11:23 AM
npk elok je KF dok rindu2 kt anak & bini kt IG
pak mentua KF pn rajin komen kt ig KF

errkk pnh cinlok dgn fatiya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:35 AM | Show all posts
cubaan utk glemer blk ke setelah flop? derang ni kapel lama..kawen pun lama before ada anak..kaya plk bkn pprt..xkan cerai kot?

rs cam just saja2 create gossip nk kekal dlm industry je..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisitu25 replied at 29-8-2017 03:35 AM
cubaan utk glemer blk ke setelah flop? derang ni kapel lama..kawen pun lama before ada anak..kaya pl ...

Punca gosip ni rasanya sbb ada satu instastory yg KF upload. Berbau2 ada pertengkaran antara mereka berdua.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Semuga derang aman2 je..sian kat baby..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 29-8-2017 11:23 AM
dlm kes dia ni tk tau la kan, tp anak buah aku mmg suka main henfon aku abis lari sume setting.ri ...

Jgnkan anak buah...  Aku sendiri x perasan apsal setting aku berubah...  Wallpaper pun dgn susun atur icon cacaa...  Musti terrrrrtekann tangan aku ni ntah bilanyaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:43 AM | Show all posts
semoga baik2 je KF ngn isteri....lawa nk mamppp la bini dia ni...ermmm..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:45 AM | Show all posts
helicornia replied at 29-8-2017 11:23 AM
dlm kes dia ni tk tau la kan, tp anak buah aku mmg suka main henfon aku abis lari sume setting.ri ...

Bertabahlah sis. Dah nama pun bebudak, karang kalau tak di bagi, mau nya dia melalak terpekik terlolong
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:45 AM | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 29-8-2017 11:38 AM
Punca gosip ni rasanya sbb ada satu instastory yg KF upload. Berbau2 ada pertengkaran antara merek ...

Bau pertengkaran yang macamana tu sis?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lawa pulak nampak yg gambar last tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah nama pun laki bini. Kadang2 bertengkar tu biasa la..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sampai ada penderaan tu, haa itu mmg la kena take action
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:03 PM | Show all posts
anak buah main fon sampai tertekan unfollow? pelik jugak alasan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:09 PM | Show all posts
aikkk baru dpt baby kan... semoga dpt duduk berbincang
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:15 PM | Show all posts
cantik wife dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmb aku anak main hp smpi ter 'check in' kt umh sendiri di fb...

Mse tgk tu...mmg terkjut..sbb mmb aku bkn jns mcm tu...x lme kemudian. .die bgth yg ank main hp...haha...

Mmg kdg2 bdk main tekan je..tu blm call org or wasap ntah ape2.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm nk jd kes hh n joy...
Isteri sy blok sy di instagram
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 12:31 PM | Show all posts
edisi bangkit dri kuburan ka ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068033s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list