CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Sibuk Betul Kalian Mengorek Sana Sini, Jangan Sampai Saya…” – Shakilla Khoriri Beri Respon Selepas Kisah Silam Dengan Suami ‘Dikorek’

26-2-2024 06:28 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 25126| Komen: 243

Description: Sebelum ini tular di Tiktok menunjukkan beberapa foto Shakilla Khoriri sedang menjalinkan hubungan dengan lelaki berstatus suami orang pada Julai tahun lepas. Rajin netizen korek!


Sebelum ini tular di Tiktok menunjukkan beberapa foto Shakilla Khoriri sedang menjalinkan hubungan dengan lelaki berstatus suami orang pada Julai tahun lepas. Rajin netizen korek!

Terbaru! Menerusi Tiktok, pelakon itu tampil bersuara mengenai perkara itu dan berkata dia tidak teragak-agak untuk mendedahkan kisah sebenar yang bakal melibatkan serta menjejaskan banyak pihak. Pergh! Lain macam..



Walau bagaimanapun, dia tidaklah mahu lakukan perkara itu dan meminta orang ramai untuk teruskan hidup masing-masing agar tiada masalah berlaku.

"Sibuk betul kalian mengorek sana sini kisah dalam kain orang. Yang tersembunyi di sebalik permasalahan pun ada. Jangan paksa saya untuk spill the tea. "


Shakilla Khoriri juga berkata sekiranya dia buka mulut akan ada banyak pihak yang hadapi masalah dan tersakiti.

"Yang tersakiti, yang menyakiti, yang difitnah dan memfitnah semua akan dapat masalah kelak. Baik diam."

Dasyat betul netizen! Benda lama pun ada yang ‘korek’ balik. Apapun, semoga Shakilla berbahagialah dengan suami tercinta, dahlah baru beberapa hari jer kahwin.

Kredit: Tiktok/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MyLadyMarmalade 26-2-2024 06:33 PM
Adakah fumakilla ni bercakap utk diri sendiri dihadapan cermin? Aneh ya..
Quote pocongkiutss 26-2-2024 06:33 PM
Hai vavi..dedahkan laa..biar lepas ni EX KO SI PIZI PULAK DEDAHKAN PERANGAI KO TU
Quote fofuler 26-2-2024 06:37 PM
Kes ni macam mengingatkan aku dekat along vs zila dulu hmmm
Quote sayangselamah 26-2-2024 07:08 PM
Mengorek apa pulak netizen pun.orang tu baru berapa hari kahwin
Quote aysia19 26-2-2024 07:12 PM
fofuler: Kes ni macam mengingatkan aku  ...
dia curang masa dgn piji ke?? Woww.. along tu pun masih belum kawin. Chill2 je single father.
Quote epal_putih 26-2-2024 07:18 PM
Kena korek
Siyan jeringgggg
Tak adil tidok...
Quote dua_chzy 26-2-2024 07:22 PM
Gitulah kalau dah sundal pestu merampas kan.

Hidop tak tenang. Pft.
Quote asfaz 26-2-2024 07:22 PM
Bak kata ex bini
77_2000_550.jpg
Quote dua_chzy 26-2-2024 07:22 PM
fofuler replied at 26-2-2024 10:37 AM
Kes ni macam mengingatkan aku dekat along vs zila dulu hmmm

Aiol respek Along yang persis trauma PTSD sampai sekarang tak kawin lagi.
Quote Manusiabesa 26-2-2024 07:24 PM
Pehal. Nk cakap bini fariz tu stat cheated dulu ke? Nk ckp piji yg stat cheated dulu ke? Dalam dunia ni kau sorg je la yg suci murni baik budi pekerti solehah luar dalam........ pooddah
Quote mehmet 26-2-2024 07:39 PM
Punah kola ini
Quote mehmet 26-2-2024 07:40 PM
Menantu Zaiton relax2. Happy dia. Bagus dia.
Quote asfaz 26-2-2024 07:44 PM
dua_chzy replied at 26-2-2024 07:22 PM
Aiol respek Along yang persis trauma PTSD sampai sekarang tak kawin lagi.

Zila tu betul2 kena cash kan. Mmg tak tggu lama. Dia  fitnah along ,teruk along kena kecam. Tibe2 eh kena tangkap basah . Perghhh malu.. dia kawin ke dgn jantan tu?
Quote makcun14 26-2-2024 08:07 PM
kalau betul tak bersalah, tak bina perkahwinan atas air mata perempuan lain tentu takde masa nak bukak phone karang esei kan, so now gigih la play victim ... sedih bukan hidup seorang penyondol?
pengantin baru lain time time ni la bermanja nak quality time gitewww
Quote penmerah 26-2-2024 08:15 PM
Padan muka
Rasain loh
Moga serabut otak laki bini nih tak tenang berhanimum
Quote Pujangga22 26-2-2024 08:15 PM
perangai berjangkit mcm si Miera Rosland tak mengaku menyondol...sikit2 ckp ada bukti...tapi xde pun
Quote sleepandream 26-2-2024 08:18 PM
1 benang bukak for each essay kee....
Quote Farnor 26-2-2024 08:20 PM
Ko sudah mula tersakiti hahaha
Quote JunkMail 26-2-2024 08:23 PM
Terpaling mangsa.... padahal

Lihat semua komen(243)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 08:43 AM GMT+8 , Processed in 0.090918 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top