CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Lisa Surihani Raih Pujian Netizen, Tetap Sopan & Jaga Adab Masa Buat Trend TikTok - " Lisa Buat Sopan Je"

26-2-2024 02:44 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 15807| Komen: 126

Description: Baru-baru ini tular video gerakan yang dibuat oleh seorang kanak-kanak perempuan dipercayai berasal daripada Afrika sehinggakan berjaya mencuit hati netizen di media sosial.


Baru-baru ini tular video gerakan yang dibuat oleh seorang kanak-kanak perempuan dipercayai berasal daripada Afrika sehinggakan berjaya mencuit hati netizen di media sosial.

Terbaharu, beberapa pelakon wanita popular seperti Datin Lisa Surihani, Bella Dally, Uyaina Arshad dan Afifah Nasir juga tidak ketinggalkan melakukan tarian tersebut.


Menerusi hantaran dimuat naik di TikTok, keempat pelakon jelita tersebut difahamkan melakukan tarian tersebut untuk mempromosikan busana dan tudung sempena lebaran keluaran jenama pakaian terkenal, Ariani.

Hantaran tersebut tentunya meraih perhatian wargamaya yang rata-ratanya terhibur melihat gaya tarian yang dilakukan mereka.

Menjengah ke ruangan komen, netizen memuji Lisa yang dilihat tetap sopan dan menjaga adab ketika melakukan tarian tersebut.



Sehingga artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih lebih 100,000 tontonan dan lebih 1,000 tanda suka.

Sumber: TikTok Ariani/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 26-2-2024 05:36 PM
Knp. Aku rasa ada vibe2 fake di sini
Quote dio5774 26-2-2024 05:45 PM
tak payah ikut trend tak ada fekdah la lisa..awak tak perlu buat macam ni pun ramai peminat
Quote jambatannetizen 26-2-2024 06:00 PM
Perawankota replied at 26-2-2024 05:36 PM
Knp. Aku rasa ada vibe2 fake di sini

kalau nak tengok the real her.. tengok time takde camera. rega shampoo set dia pun mahal RM312 normal price..
Quote timah03 26-2-2024 06:50 PM
Macam pregnant kan...
Quote sayangselamah 26-2-2024 07:14 PM
Berapa dah anak lisa..macam jarang cerita pasal anak dia
Quote katakauu 26-2-2024 07:22 PM
die makin tembam
speku pregn gak
Quote dua_chzy 26-2-2024 07:24 PM
Huk hala netizens ni pun. Samada:

1. Sikit2 terkagum.
2. Sikit2 terhina.

Begitulah netizens kita.
Quote LadyCarefree 27-2-2024 12:01 AM
jambatannetizen replied at 26-2-2024 05:00 PM
kalau nak tengok the real her.. tengok time takde camera. rega shampoo set dia pun mahal RM312 nor ...

Org beli produk si Ridz acahokumura yg ada kedai rambut pun iols heran (sbb ianya haruslah produk timbang kilo kan?) inikan pula beli produk acik lisurirumah.
Quote jambatannetizen 27-2-2024 01:11 AM
LadyCarefree replied at 27-2-2024 12:01 AM
Org beli produk si Ridz acahokumura yg ada kedai rambut pun iols heran (sbb ianya haruslah produk  ...

packaging suri tu pun nmpk pasar malam. . Tapi rega normal price
Quote sarah_ary2 27-2-2024 08:46 AM
Agak fake nampak di situ ya
Quote Cleocatra 27-2-2024 09:09 AM
Artis malaysia, kalau dah bertutup litup. Dia je la yang terpaling ke syurga. Terpaling muslimah. Sheol macam dibuat2. Ngaji qurran pun tepek kat ig biar orang tahu.. aduhai
Quote ezacbee 27-2-2024 11:10 AM
Edited by ezacbee at 27-2-2024 11:12 AM

Double posted

Quote ezacbee 27-2-2024 11:11 AM
Perawankota replied at 26-2-2024 05:36 PM
Knp. Aku rasa ada vibe2 fake di sini



Quote iraizz 27-2-2024 03:06 PM
Makin bulat dia ni... Jangan sampai jadi bagak macam tok ti
Quote tipah89 27-2-2024 03:18 PM
memang xminat dgn dia ni sbb masa jumpa kerek nak mampos. nasibla i oll sejenis jumpa retis tengok dari jauh je, tapi tu pun da dpt rasa aura fake n kerek dia ni sbb ada fan yg panggil dia tapi dia buat donno je.. even dia bertudung litup gini pun still xminat her n aura fake she oll ketara sgt
Quote ciwelireng 27-2-2024 05:19 PM
Quote DeLuna85 27-2-2024 07:15 PM
Lisa zaman muda laku keras. Tapi memang cantik giler kot. Walau lakonan kayu. Nak tgk juga sebab cantik.
Quote sukanyanyi 27-2-2024 07:22 PM
Ala.. rindu lisah yg setanbul aku datang tu.. nak wat camne, sume org ada zaman dia...
Quote cm_vungtau 27-2-2024 07:49 PM
Dah rupa setazah semak dia ni

Lihat semua komen(126)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:28 AM GMT+8 , Processed in 0.093563 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top