CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Saya Letakkan Kepercayaan Kepada Hafiz Tetapi Tetap Berhati-Hati, Kita Perempuan Kan, Mesti Ada Rasa Insecure’ – Syafiqah Aina

26-2-2024 02:41 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 3678| Komen: 18

Description: Usahawan dan pempengaruh media sosial, Syafiqah Aina menyatakan dia meletakkan sepenuh kepercayaan kepada suaminya, Hafiz Mahamad dalam rumah tangga yang dibina.


Usahawan dan pempengaruh media sosial, Syafiqah Aina menyatakan dia meletakkan sepenuh kepercayaan kepada suaminya, Hafiz Mahamad dalam rumah tangga yang dibina.

Ketika ditemui OhBulan!, Aina berkata dia yakin Hafiz yang juga merupakan seorang ‘influencer’ tidak akan berlaku curang dengan wanita lain.

Bagaimanapun, ibu kepada dua cahaya mata ini tetap menyimpan perasaan ‘insecure’ serta lebih berhati-hati menjaga keharmonian keluarga.



"Masa saya kenal dia, saya letakkan kepercayaan kepada dia tapi tetaplah berhati-hati… kita perempuan kan, mesti ada rasa insecure dan tak selamat kan."


"Tapi saya rasa, saya percaya yang dia.. Insya-Allah tak akan buat benda itu (curang). Kita sama-sama dalam perhubungan ini, sama-sama berusaha untuk tidak ke arah itu."

Sebelum ini, Hafiz memberitahu dia sentiasa mengingatkan Aina agar sentiasa memeriksa telefon bimbitnya bagi mengelakkan timbul isu ‘main kayu tiga.’

Menurut Hafiz, biarpun dia tidak melakukan perbuatan tersebut namun dia mahu isterinya tidak terlalu meletakkan kepercayaan yang tinggi terhadap dirinya.

Sebelum ini, netizen menasihati Hafiz agar tidak menduakan isterinya selepas kontroversi pempengaruh Aliff Teega yang mengakui sudah berkahwin dua.

Sumber : OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote TerataiMelur02 26-2-2024 03:33 PM
Hat ni nampak kaya raya jugak.
Bawa staff bercuti, lepas tu bagi bonus bagai, eh macam2 la
Quote Perawankota 26-2-2024 05:36 PM
Dorg ni mmg asal org kaya ke
Quote slyfynx 26-2-2024 05:40 PM
Sape dua2 ketul ni?
Yang laki x percaya die x curang ke ?
Yang kene bini cek kot2 die curang?
Quote dio5774 26-2-2024 05:47 PM
couple yang sama cantik sama padan tapi kalau mampu tak perlu curang...slowtalk je elok2 apa ada hal
Quote LadyCarefree 27-2-2024 12:05 AM
"kita perempuan kan, mesti ada rasa insecure dan tak selamat kan."

Speak for yourself. I perempuan tapi tak pun pernah rasa insecure atau tak selamat (dalam perhubungan).   Lagilah husband iols duk benua lain.  
Quote sayurmayur88 27-2-2024 07:22 AM
again, who are yous???
Quote doodlediddle 27-2-2024 08:34 AM
Eeeeeehhhhh nobody lah wants your husband. GELI!!!!
Perangai Dak kelas belakang, attention seeker!!!!
Quote Suchi 27-2-2024 10:05 AM
Curang tak semestinya kat henpon je
Guna excel pun boleh dik

Quote cik_ingeniare 27-2-2024 12:00 PM
orang kalau nak curang, macam macam idea dia boleh pakai noksss.. so apa apa pun, hati kita ni mudah berbolak-balik.. apa apa pun, banyakkan berdoa supaya diteguhkan hati, jodoh berpanjangan
Quote LadyWhistledown 27-2-2024 01:30 PM
artis ke ni?
Quote LaskarHijayu 27-2-2024 05:14 PM
Suchi replied at 27-2-2024 10:05 AM
Curang tak semestinya kat henpon je
Guna excel pun boleh dik

Kahh kahh kahhh... entahnya. Guna excel pon boleh.
Quote samshik 28-2-2024 04:44 AM
Terpaling moolia naw sejak azali
Quote belilies 28-2-2024 08:07 AM
DUA EKOR NI INFLUENCER KAN? Not retis?! Why masuk bod gosip???????
Quote lil_honey 28-2-2024 09:39 AM
kesian yang aina kena kes lancap tu. diorang ni takde la kacau orang teruk mana
just cringe je. tayah la sampai ko lancap pastu pancut kat gambar aina
Quote tulip-rain 28-2-2024 09:42 AM
Ni siape dua orang ni? Banyak pulak thread diorang bukak kat bod retis ni.
Quote syamzana 28-2-2024 10:39 AM
benda camni tak perlu heboh, cukup korang lakibini je yg tau. pasni tgk la, berduyun babi sondol mengintai.
tgk pic atas ni sejenis poyo 2ketul ni bergambo sakan menunjuk swee...jgn lupa kisah larva+bininya tup2 dpt adik baru
tak pernah amik iktibar dari kisah org lain influencer ni kan. bljr takat mana je derang ni sume.
Quote syabee 28-2-2024 10:52 AM
pegi la campak thread ni kat bod lain...dia bdk artis pun
Quote Manusiabesa 28-2-2024 10:55 AM
Ambik la sapa nk ambik laki hg... ku x heran.... takat muka mcm jalan tar federal highway, memanjang construction..... xheran.... alang2 sondol aku sondol pak arab dri uae la.. xpun turkish.... india belah kashmir pun ok.... pokoknya aku xlyn local... local2 ni muka taraf maid/ driver pak arab je.... klu negara omputeh laki hg tu taraf staf stesen minyak.... jgn perasan sgt ena... laki hg xda apa2 jika diletak di barisan jejaka2 dlm dunia... ur husband got last place. Ko tayang la seantero dunia pun.... xda pempuan nk sondol.... klu ada pun..just scammer yg nk duit laki hg... koser nk lyn laki lokal..muka jawa. Puki hg masam !!!!

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:05 AM GMT+8 , Processed in 0.051689 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top