Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Payah Sangat! Lando Keluarkan Tar Jenama Sendiri

28-3-2016 05:09 PM| Komen: 24



Artikel: Firdausz l Video: Firdausz  l Suntingan Visual: Firdausz

Oleh kerana 'berbulu' dengan sikap pihak berkuasa yang sering menunggu aduan dari rakyat untuk melakukan penyelenggaraan, akhirnya Lando bertindak mengeluarkan tar jenamanya sendiri.

Inisiatif ini hasil dengan kerjasama sebuah syarikat Road System Resources (RSR) yang juga merupakan pengeluar dan pembuat tar jalan.

Diberi nama Tar Brotherhood, tar ini bukanlah dicipta untuk dijual tetapi untuk diedarkan kepada semua anggota brotherhood di seluruh Malaysia secara percuma.

Menarik mengenai Tar Brotherhood ini, ia bukannya tar bagi penganti tar jalan sebenar, tetapi ianya adalah hanya tar sementara bagi menutup lubang jalan sebelum pihak berkuasa menyelenggara jalan tersebut.

Tar Broterhood ini juga diiktiraf kerana memiliki ciri 'cold mix' yang sememangnya diantara daripada jenis terbaik. -CARI Infonet.

Apa Reaksi Anda...

Bagus
12
Marah
13
Terkejut
15
Sedih
7
Lawak
9
Bosan
13
Komen: 24
Komen

Komen Terbaru

Quote manjalara_01 31-3-2016 07:49 PM
ALWAYSREDA replied at 31-3-2016 02:19 PM
Mesti ramai lagi yg lain buat lebih banyak dan lebih baik dari apa yg Si Lando ni buat kan.
TUTIP T ...

elok jgk cari gi terjah seleb lain...dgn keje2 kebajikan/aktivis mereka....
x perlu la asyik cover aktiviti abg lando je....

ape2 pun mmg i stuju...ape yg abg lando buat ni...mmbgs!...

Lain-lain Komen

Quote PE-DX03 28-3-2016 05:12 PM
sejak bila lando jual tar?

Quote CARI-SFG 28-3-2016 05:13 PM
PE-DX03 replied at 28-3-2016 05:12 PM
sejak bila lando jual tar?

sejak bile lando jual tar??

bace ke x tu??
Quote PE-DX03 28-3-2016 05:15 PM
CARI-SFG replied at 28-3-2016 05:13 PM
sejak bile lando jual tar??

bace ke x tu??

u didn't get my joke. pardon me  
Quote CARI-SFG 28-3-2016 05:18 PM
PE-DX03 replied at 28-3-2016 05:15 PM
u didn't get my joke. pardon me

oh it was a joke??

yaa really i didn't get u.. hehe
Quote PE-DX03 28-3-2016 05:20 PM
CARI-SFG replied at 28-3-2016 05:18 PM
oh it was a joke??

yaa really i didn't get u.. hehe

if only u star wars fanboy. no need further comment. end
Quote CARI-SFG 28-3-2016 05:24 PM
PE-DX03 replied at 28-3-2016 05:20 PM
if only u star wars fanboy. no need further comment. end

hahaha now i get u... how sad! me no stawos fan. hahaa
Quote AdamCopeland 28-3-2016 05:39 PM
PE-DX03 replied at 28-3-2016 05:20 PM
if only u star wars fanboy. no need further comment. end

star wars is life
star wars is love

Quote piao 28-3-2016 05:56 PM
lando buat smua benda FREE2???
Quote ultra78 28-3-2016 05:59 PM
Oooo...nama dia lando ye. Dia inilah yg perangkap hans solo masa hans solo mintak bantuan dia kan?
Quote wajevo 28-3-2016 06:01 PM
Terbaik .   .
Quote PE-DX03 28-3-2016 06:24 PM
ultra78 replied at 28-3-2016 05:59 PM
Oooo...nama dia lando ye. Dia inilah yg perangkap hans solo masa hans solo mintak bantuan dia kan?

bukan lando trap solo. tapi vader lebih awal trap lando
Quote ultra78 28-3-2016 06:27 PM
PE-DX03 replied at 28-3-2016 06:24 PM
bukan lando trap solo. tapi vader lebih awal trap lando



Hanya Star Wars fan yg faham


Quote Esmiria 28-3-2016 06:35 PM
piao replied at 28-3-2016 05:56 PM
lando buat smua benda FREE2???

hi piao.
Quote Mary_jane 28-3-2016 06:58 PM
PE-DX03 replied at 28-3-2016 05:15 PM
u didn't get my joke. pardon me

Haha. Lucu.
Quote Mary_jane 28-3-2016 07:00 PM
Patut bukan Apalah.
Quote sekngucing 28-3-2016 07:34 PM
lando ni yang berlakon sama dlm entiti: satu kewujudan arahan uncle seekers tu kan?
kunun rantai kena tarik la
rupanya tipu
Quote gigahertz 28-3-2016 09:17 PM
sekngucing replied at 28-3-2016 11:34 AM
lando ni yang berlakon sama dlm entiti: satu kewujudan arahan uncle seekers tu kan?
kunun rantai ke ...

pernah tengok vcd cerita hancorr? yanh ada nabila huda. ada boy.

lando top time tu
Quote sekngucing 28-3-2016 09:34 PM
gigahertz replied at 28-3-2016 09:17 PM
pernah tengok vcd cerita hancorr? yanh ada nabila huda. ada boy.

lando top time tu

tak ingat, tahun bila tu...
Quote gigahertz 28-3-2016 11:39 PM
sekngucing replied at 28-3-2016 01:34 PM
tak ingat, tahun bila tu...

tahun 1998. kat youtube ada. taip "hancur"

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075230s Gzip On
To Top