Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Feb
28

Hanya RM1 Sahaja, Boleh Ganti Barang Elektrik Rosak & Tambah Waranti Di Senheng!

28-2-2017 10:00 AM|Kandungan Tajaan | Dilihat: 2659| Komen: 5

Jangan risau-risau lagi, kini segalanya lebih mudah dan juga lebih nilai jika anda membeli barangan elektrik di Senheng.

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login


Bercampur baur rasa, geram dan juga sedih bila barangan elektrik penting di rumah rosak secara tiba-tiba.

Nak minta tukar ganti, waranti pula sudah tamat tempoh. Lagi pula, bukannya mudah ingin menghantar 'repair' barangan elektrik yang rosak, ditambah pula dengan kos tinggi pastinya.

Jangan risau-risau lagi, kini segalanya lebih mudah dan juga lebih nilai jika anda membeli barangan elektrik di Senheng.

Bukan sahaja barangan yang berharga mahal yang mendapat keistimewaan, malah jika perkakasan elektrik ringan pun akan mendapat 'sesuatu' di sini.


Ini dia, memperkenalkan promosi terbaharu Senheng yang dikenali sebagai W-Day. Untuk lebih mudah anda memahaminya, ia merupakan Hari Waranti ataupun Warranty Day yang berlangsung setiap 1 haribulan, pada setiap bulan.

Apa yang akan anda dapat? Sabar! Anda dapat menikmati dua jenis kelebihan ini hanya di Senheng! Tak percaya? Biar kami tunjukkan! 

1. Promosi 1 to 1 Replacement Program: Untuk promosi yang satu ini, ia adalah khas untuk perkakasan elektrik yang berharga RM500 ke bawah. Ini termasuklah barangan seperti pengisar makanan, kipas, ketuhar, periuk nasi, seterika dan sebagainya. Ada lebih 50 jenis barangan elektrik yang tersenarai berharga bawah RM500 ini.


Dengan hanya RM1, anda layak mendapat promosi ini dan bermaksud perkakasan atau barangan elektrik anda yang rosak dalam jangka masa 24 bulan, akan mendapat ganti barangan baharu. Wow!

Tak perlu lagi fikir nak repair di mana, nak tukar di mana, nak claim di mana dan sebagainya. Senheng akan segera menukarkan barangan anda itu dengan yang baharu. Hebat kan!

2. Promosi Extra 2 Years Warranty: Yang ini pula khusus untuk barangan elektrik, perkakasan rumah dan juga gajet yang berharga lebih RM500. 


Anda akan dapat TAMBAHAN 2 tahun waranti secara PERCUMA jika anda membeli barangan elektrik, perkakasan rumah dan juga gajet pada setiap 1 haribulan, pada setiap bulan! Jadi, anda tak perlulah lagi risau dengan tarikh waranti yang terlalu cepat 'expired' ya!

Pun begitu, kedua-dua promosi ini hanyalah ditawarkan kepada ahli kad PlusOne ya! Jangan risau, untuk menjadi ahli Senheng PlusOne ini, anda hanya perlu membayar RM12 sahaja! Jadi, bolehlah mendaftar menjadi ahli PlusOne dengan senang hati!


Bagi anda yang pernah mengalami masalah barangan elektrik rosak, pasti mengetahui bagaimana peritnya untuk mendapat ganti, kan? Dengan promosi W-Day di Senheng ini, semua masalah itu bukan lagi perkara yang perlu dirisaukan. Waranti terjamin, lebih lama dan pastinya lebih berbaloi di sini. Jom kita ke Senheng!  

Untuk maklumat lanjut, sila layari Laman Web Senheng. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 5
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Gadis_sarawak 1-3-2017 05:04 PM
Aku anti seng heng dah sekarang ni..sebab ada history yang buat aku serik beli kat situ..maaf..

Lain-lain Komen

Quote WhiskeyScotch 28-2-2017 04:33 PM
Thank you for the info!
Quote abby_nemo2 28-2-2017 09:58 PM
Seng Heng memang puas hati. ..walaupun mahal sikit harganya tp tak yah pening2 simpan resit pembelian. ..bg nama dan ic semua dh tertera...
Pernah few times brgan elektrikal rosak..bwk gi sana...kalau diorg boleh baiki akn dibaiki lh...kalau dh xde spare parts terus ganti yg baru ikut nilai brgan yg kita beli tu...
Kalau brgan besar pulak mcm peti ais ke...jika masih ada warranty diorg terus hntr technician check...
Mostly. ..semua brgan elektrikal yang abby  beli dari seng heng...memang puas hati!!...
Quote cik-jaja 1-3-2017 11:27 AM
Nampak menarik ni..nak jadi ahli dia la, kot2 nak beli kat sini kan..
Quote siskepoh 1-3-2017 03:44 PM
wah2. menarik nau tawarannya. ni tak sabar nk beli gaji baru masok hihi
Quote Gadis_sarawak 1-3-2017 05:04 PM
Aku anti seng heng dah sekarang ni..sebab ada history yang buat aku serik beli kat situ..maaf..

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057589s Gzip On
To Top