Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Kemelut Berpanjangan, Adi Putra Fail Cerai Dengan Isteri Pertama

19-3-2017 11:38 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 24315| Komen: 317

Kemelut rumah tangga yang melanda pelakon Adi Putra nampaknya tidak pernah surut.

mStar Online melaporkan, Adi telah mendaftarkan permohonan cerai dengan isteri pertamanya, Aida Yusof pada 3 Mac lepas.

Walau bagaiamanapun, usaha untuk mendapatkan komen aktor kacak itu belum berhasil kerana dia sekarang berada di Mekah kerana sibuk menguruskan jemaah mengerjakan umrah.

Foto: IG Adi Putra
Adi atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera Halim, 36 telah berkahwin dengan Aida atau Zuhaidah Yusof, 42,  pada 14 April 2006.

Sebelum ini Adi pernah memfailkan perceraian terhadap Aida pada 11 Mei 2012 namun ia ditarik balik tidak lama kemudian selepas mereka mahu menyelesaikan kemelut yang dihadapi dengan sebaik mungkin.

Sama-sama kita doakan yang baik-baik sahaja untuk pasangan ini. Apa-apa pun tunggu sahaja penjelasan dari yang empunya diri. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 317
Komen

Previous : Faradhiya Idam Lelaki Melayu, Gigi Cantik Dan Kaki Gim

Next       : Mahu Tercalon Top 5 DFKL, Azrel Ismail Mengaku Undi Diri Sendiri

Komen Terbaru

Quote izabellemylia 29-3-2017 11:11 PM
Last3 dua2 pun adi buang...

Lain-lain Komen

Quote virgo19 19-3-2017 11:44 AM
malas nak kesian sebab aida ni mcm tak serik2. Laki tak guna ni dah berkali2 buat perangai pun masih nak bertahan. Last2 kena cerai jugak..
Quote ira_229 19-3-2017 11:44 AM
Kesiannya aida..klu i jadi aida move on...tak guna mengharap.pada yg tak sudi
Quote stania83 19-3-2017 11:44 AM
Tahniah aida. Tak payah hadap jantan mcm ni
Quote eldacute 19-3-2017 11:46 AM
kesian aida.. kawin je la dgn org lain..
Quote onexox97 19-3-2017 11:46 AM
kali ni Adiputra yg failkan
Quote masnona 19-3-2017 11:46 AM
Lps ni u kuruskn bdn u aida. U deserve lelaki yg bagus.
Quote kakasotong 19-3-2017 11:48 AM
Losernya adi dah dpt bini baru terus cerai bini no. 1. Lepas ni boleh gi pinang aida anne fasha memandangkan sheols dah jd janda kaya

Utk aida, takziah n tahniah, dah berjaya terlepas dr genggaman suami loser mcm adi ni. Iols harap baizura wife aqasha xkn mengalami nasib yg sama mcm aida ni. Memandangkan perangai laki masing2 sama jah lebih kurang
Quote mommymonster82 19-3-2017 11:50 AM
Kesiannya......
Quote mommymonster82 19-3-2017 11:51 AM
masnona replied at 19-3-2017 11:46 AM
Lps ni u kuruskn bdn u aida. U deserve lelaki yg bagus.

Tak baikla u ckp gitu..

Jantan klu dah haprak mmg haprak..xyah tungu pompuan kurus ke apa pon..
Quote mommymonster82 19-3-2017 11:52 AM
kakasotong replied at 19-3-2017 11:48 AM
Losernya adi dah dpt bini baru terus cerai bini no. 1. Lepas ni boleh gi pinang aida anne fasha mema ...


Kan kaka....betul apa yg u cakap tu...

Quote mommymonster82 19-3-2017 11:53 AM
onexox97 replied at 19-3-2017 11:46 AM
kali ni Adiputra yg failkan

Dulu pon adi jugak.
Quote annaelsa109 19-3-2017 11:58 AM
Takziah to both of them kalau betul
Quote noraidil_06 19-3-2017 11:58 AM
ms aida ni kwn dgn zul handyblack, iols rase dia lawaaaaaa sgt.
Quote pocongkiutss 19-3-2017 12:03 PM


Tggu zaibo pulak nasib sama lepas ni..aida anne fasha tgh single tu
Quote CiliPadiSedap 19-3-2017 12:06 PM
maaf akak rasa adi burung besar pencungkil gigi ni yang buat perangai.. akak bersyukur di ceraikan. tak perlu hadap lelaki tunjuk kemaluan kt bini orang.
Quote LautBiru52 19-3-2017 12:07 PM
Kesian aida..pengorbanan yg sia2
Quote aciklola 19-3-2017 12:08 PM
Aku tak faham. Masa 2012 dia pernah failkan perceraian tapi tarik balik. Boleh ke tarik balik. Bukan dah kira jatuh talak ke sebab dah ada niat?

Mintak pencerahan
Quote adelea 19-3-2017 12:09 PM
noraidil_06 replied at 19-3-2017 11:58 AM
ms aida ni kwn dgn zul handyblack, iols rase dia lawaaaaaa sgt.

ooo ... aida ni ex zulhandyblack ker? xtau pulak
Quote aciklola 19-3-2017 12:10 PM
pocongkiutss replied at 19-3-2017 12:03 PM
Tggu zaibo pulak nasib sama lepas ni..aida anne fasha tgh single tu

Kenapa dgn zaibo?

Lihat semua komen(317)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081328s Gzip On
To Top