Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Penumpang Tolong Ketawa Lihat Wanita Dicabul Dalam Tren

19-12-2017 09:42 AM Komen: 55
Polis menjejaki suspek lelaki kerana didakwa mencabul wanita di dalam tren Transit Aliran Ringan (LRT) dari Pasar Seni menghala ke Masjid Jamek Jalan Tun Perak, Khamis lalu. 

Memetik Harian Metro, mangsa, 25, bersama rakannya menaiki tren berkenaan kira-kira jam 7.30 petang sebelum dihampiri suspek.



Menurut sumber, suspek tiba-tiba membuka seluar dan menggosok kemaluannya ke arah mangsa.

"Susulan itu, mangsa menjerit meminta bantuan. Namun dia mendakwa orang awam yang berada di lokasi hanya tertawa melihat gelagat itu.

"Namun sewaktu petugas tren cuba membantu mangsa, suspek bertindak melarikan diri.

"Susulan itu mangsa membuat laporan di Balai Polis Tun HS Lee, pada jam 1.42 pagi, Jumaat lalu," katanya.

Polis sedang membuat siasatan bagi mengenalpasti dan mengesan suspek, kata Ketua Polis Daerah Dang Wangi Asisten Shaharudin Abdullah.

"Pihak polis turut menerima laporan daripada seorang wanita berusia 20 tahun yang mendakwa dicabul sewaktu berada di Stesen LRT Masjid Jamek, pada 7 petang, hari sama.

"Susulan itu, pihak polis sudah mendapat rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di lokasi kejadian bagi mengenal pasti identiti suspek. 

"Kes berkenaan sudah dirujuk ke Bahagian Siasatan Seksual, Keganasan Rumahtangga dan Penderaan Kanak-Kanak (D11) untuk siasatan mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan kerana cabul," katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
10
Marah
9
Terkejut
9
Sedih
9
Lawak
14
Bosan
10
Komen: 55
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote zakiahmahadi 29-12-2017 02:18 PM
Bodoh nya penonton di situ...klu adik atau saudara awak yg kena...bagaimana

Lain-lain Komen

Quote idril 19-12-2017 09:48 AM
patut amik gmbr n viral jugak those yg gelak2 kan tu cam lahanat
Quote dodolgemok 19-12-2017 09:57 AM
Bodoh apa kes cabul dibuat main2 dan gelak2? Babi2 tersebut xpernah kena cabul? Cabul kote kau org baru tau menggelupor kan setan?
Quote sekngucing 19-12-2017 10:02 AM
dodolgemok replied at 19-12-2017 09:57 AM
Bodoh apa kes cabul dibuat main2 dan gelak2? Babi2 tersebut xpernah kena cabul? Cabul kote kau org b ...

diorang tak mau tolong.. kalau tolong kang kena cabul sekali... hahah
Quote dutch_lady 19-12-2017 10:02 AM
lelaki lelaki jongos ke yg ketawa tu..............
Quote annehuda 19-12-2017 10:09 AM
sbb kat malaysia ni selalu dimomokkan 'rogol itu sedap'. setakat cabul ni diorg ingat sedap kot. ya mmg malaysia ni takyahla maju kalau mentaliti rakyat dia mcm ni lg
Quote takayama 19-12-2017 10:10 AM
kesiannya perempuan tu
dan lahanat betul si sex maniac
harap kotey dia akan digigit kerengga dan lebah smp menanah
Quote Jorja 19-12-2017 10:11 AM
Memang gila seks. Pandang perempuan sebagai lubang sahaja
Quote nuryakmal 19-12-2017 10:19 AM
but she went in with her friend. adakah kawan dia pun tukang gelak sekali? went inside the train at 7.30 pm.. buat laporan at 1.42 am? tinggal kan aja kawan tu
Quote kelibat 19-12-2017 10:20 AM
boleh gelak..
bodohnyer..
kalo kene kat diri sendiri nak gelak jugak ke..
Quote exclusive_vvip 19-12-2017 10:21 AM
kes ni mmg i marah takde org yg tolong..sbb kes cabul kot...lagipun dlm lrt,senang nak pegang saspek tu..kalu kes gangster stesen minyak tu, i pun setuju org yg ada kat  situ x masuk campur...2 situasi berbeza..
Quote ell768 19-12-2017 10:25 AM
yg tgk tu sama lelaki jgk ke ada pompuan?takut geng2 lelaki bangang jer yg ramai2 duk gelak tu..aku x rasa kalau pompuan yg tgk drg gelak..
Quote ad_hoc79 19-12-2017 10:28 AM
serius org keliling gelak aje??
ke yang gelak tu kawan tolong cover perbuatan kawan yang gila seks tu
Quote Simunggu 19-12-2017 10:31 AM
sakit jiwa org KL ni...tu lah...bagus LRT tu pasang di KK...
Quote simatakucing 19-12-2017 10:37 AM
Ke yg gelak tu warga asing?? Hurmmm kesian girl tu
Quote tembikai 19-12-2017 10:41 AM
blh pulak korang gelak....mmg biadab punya perangai...
Quote precious_chicas 19-12-2017 10:41 AM
bodoh. kena kat adik kakak bini korang baru tau apa erti marah. semua mende berlaku kat sekeliling ingat lawak je ke?
Quote batmana 19-12-2017 10:47 AM
pmpn tu tk guna kuasa yg ada
kene jeritla sekuat hati

smpai 1 tren dgr
pstu tendang kt buahnya

kn kwn tu ada
kwn tu main wasap ke tk tolong kwn lagi 1 ?
Quote manjalara_01 19-12-2017 11:09 AM
ad_hoc79 replied at 19-12-2017 10:28 AM
serius org keliling gelak aje??
ke yang gelak tu kawan tolong cover perbuatan kawan yang gila seks  ...

ni pendapat i la...
logiknye...bayangkan situasi dlm LRT...mcm hari2 biase u naik ok....
semua org buat hal masing2...maybe that time ramai jgk org...so dlm gerabak tu...yg duk kat hujung x nampak ape yg jadi kat tgh
contoh lets say girl tu & kawan die..kat tgh...org yg terdekat dgn die pun mungkin x prasan...yg die kena cabul..sbb org buat hal masing2..
otak pun mungkin kat tempat lain..tgk benda lain..fikir benda lain...

ttiber as penumpang u dengar org jerit...tp u x nampak u x tau ape yg jadi
yang betul2 nampak ape yg jadi..yg betul2 tahu ape yg jadi is pencabul & prempuan yg dicabul...
honestly i pun heran why org keliling  bleh gelak kalau ttiber dengar girl tu jerit...& tgk girl tu...

but mungkin she all jerit mcm say...ternampak lipas or tikus lalu....
i pun pernah jadi mcm tu...hampir pingsan...then ade org kat depat i tgk..die pun FREAK out jgk...
so mungkin this kind of reaction...from org lain yg tgk u (tp x nampak tikus tu & x paham why u jerit, can look like u kelakar/stupid reaction)...saje...tanpa mengetahui pasal pencabul tu..cause..dari luaran
org nampak pencabul tu mcm penumpang lain...yg diri2 dlm lrt tu....die bukannye bogel...kan? kecuali..kalau die org nampak bird die terang2...
baru la org akan sedar...& terang2...sedar yg tu pencabul..psycho....pencabul tu..mesti nak sorok bird die masa girl tu menjerit..takut org lain nampak

x tau la korang paham x my explaination...
Quote orgsepang 19-12-2017 11:12 AM
Sepatutnya kalau ada ramai orang hayun je beg tangan pada kemaluan dia. Lepas tu hanyun sekali pada yang gelak2 tu

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.288833s Gzip On
To Top