Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mak Nyah Pertama Jadi Model Victoria Secret

6-8-2019 10:29 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 21

Bagi sesiapa yang mengikuti perkembangan fesyen, ataupun sengaja "cuci mata" melihat model-model cantik dan anggun, pastinya kenal dengan jenama pakaian dalam terkenal Victoria Secret. 

Victoria Secret merupakan jenama pakaian dalam yang sangat mahal, maka model-modelnya pun selama ini semuanya perempuan tulen yang cantik dan bertubuh menawan belaka. 


Model Victoria Secret
Foto: Google

Tetapi, jenama itu membuat keputusan mengejutkan baru-baru ini apabila mengambil model mak nyah pertamanya. 


Valentina Sampaio model mak nyah pertama Victoria Secret
Foto: Instagram

Model itu bernama Valentina Sampaio, seorang model dan pelakon berasal dari Brazil. Valentina ini bukan calang-calang sebenarnya, dia juga model mak nyah pertama menghiasi kulit muka hadapan Vogue. 

Dalam dunia model, menjadi muka depan majalah Vogue memang pencapaian luar biasa. 


Pernah jadi gadis muka depan Vogue
Foto: Google

Hot atau tidak Valentina ni? Atau Sajat lebih lawa? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 21
Komen

Previous : Usahawan Ini Borong Kesemua Baki Nasi Lemak Pakcik Yang Menyara 6 Orang Anak

Next       : Demi Cinta, Lelaki Ini Sanggup Ceraikan Isteri Kerana Seorang 'Mak Nyah'

Komen Terbaru

Quote rynamarina 7-8-2019 06:16 PM
boleh panggil sajat lepas ni jd model VS

Lain-lain Komen

Quote Kurex 6-8-2019 10:51 AM
Bukan vs dah tak keluar tv ke utk tahun ni
Quote annehuda 6-8-2019 10:55 AM
aah bkn ke kantoi hari tu vs dah dibatalkan?
Quote chinta89 6-8-2019 11:17 AM
euwwwwwwwwwwwww
Quote fushimi 6-8-2019 11:53 AM
dah potong belum

kalau tengok pic cam tak potong lagi
Quote matryoshka 6-8-2019 11:58 AM
Kalau x potong lg jenoh tampal selotape nk bg trketak elok... Klau x.. mau tgh2 catwalk trjelir kluar celah spendar hahaha
Quote fly_in_d_sky 6-8-2019 12:08 PM
sorry i prefer original female to model for VSFS ....
man i missed the old models ... gorgeous ...
Quote Catpaw 6-8-2019 12:38 PM
gelinye        
Quote Artemesiaa 6-8-2019 12:40 PM
Tangannya masih nampak jantan
Quote CiliPadiSedap 6-8-2019 12:58 PM
Gila tembam pussy dia - realiti halkum dua biji tersembul bersama angrybird abg jat
Quote kualibesi 6-8-2019 01:04 PM
herm, da xbest tgk
Quote palmolive 6-8-2019 01:19 PM
VS dah jual spender laki pulak ker
Quote RatuDunia94 6-8-2019 01:35 PM
Tp muka heshe canyik la gak.. ada rupa model2 dr brazil... heshe pon mmg dr brazil..

Tp jujurin VS show dh x best la.. makin boring.. dulu masa iols sekolah teruja gila tgok zaman2 tyra bank, naomi campbell, gisele bundchen, adriana lima etc bercatwalk! Skrg byk model instafamous..
Quote buragazz 6-8-2019 01:51 PM
Melompat2 ler dak Sajat ngan Sapi Alias.. kembang segala benda baca cerita ni...
Quote dekmieDandy 6-8-2019 02:19 PM
tapi power gak dia, gambar pre trans takde lansung
Quote fizamn 6-8-2019 02:49 PM
untuk geng geng semburit beli produk ini...
Quote adikfatin 6-8-2019 04:37 PM
{:laugh sajat mana  sajat
Quote xtahumenahu 6-8-2019 04:43 PM
ada pic yg nmpk sgt muke jantannya
Quote mieymiey 6-8-2019 05:05 PM
Cantik. Tapi tu la, dalam sesetengah gambar masih terserlah kejantanan heshe.
Quote binipopeye 7-8-2019 02:47 PM
ade duit bole laaa adjust kasi lawa cenggini... fitrah masih lelaki...

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095509s Gzip On
To Top