Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Sangka Dalam Wallet Dia Ada Gambar Perempuan Ni!" Amyza Aznan Jumpa Dalam Dompet Suami

28-8-2019 11:07 AM|Shimmer Shine| Komen: 89






"16 tahun usia perkahwinan, kak kaaia tak pernah sekali pon bukak wallet dia, based on percaya.
Alangkah terkejutnya bila dia admitted baru-baru ni yang ..."

Begitu luahan aktres, Amyza Aznan di laman media sosialnya. Tidak pernah terlintas pun di hatinya untuk membuka dompet suaminya, Khairil Izhar kerana percaya dengan perkahwinan yang dibina selama berbelas tahun ini. Baginya jika dia mula mengambil tahu dompet suaminya, ia bermakna ada naluri isteri yang mengesan perkara tidak baik berlaku.

Namun, apabila suaminya dimasukkan wad, Amyza yang membahasakan dirinya Kak Kaia memerlukan dia membuka dompet suaminya. Alangkah terkejutnya mendapati dua keping gambarnya berada di dalamnya. Terasa dirinya sangat dihargai dan terharu kerana momen tersebut adalah sewaktu mereka belum berkahwin lagi.

"Tu gambar kak kaia masa dara uols. Masa dia angaukan kak kaia."


Kredit foto: IG

Sempat juga Amyza berpesan kepada pasangan suami isteri yang ada menyimpan 'rahsia' supaya menghapuskan sebarang bukti tersebut. Maklumlah lambat laun ianya akan terbongkar juga satu hari nanti terutamanya apabila membabitkan kes kecemasan seperti suaminya. Jadi, dari isteri elok-elok nak jaga suaminya yang sedang sakit, langsung tidak dipedulikannya.

"Sebab tu, apa-apa yang korang sorok kat drawer office, emel office, baik hapuskan.
Takpun masa ko sakit tu, panggilkan crush ko jaga, layak kan?"

Kredit foto: IG

Dalam hal ini, Amyza menitipkan rasa gembira kerana gambar yang disimpan adalah momen mereka bercinta dan juga sekarang. Jadi dia akan melayan suaminya bagaikan menatang minyak yang penuh. Jika bukan gambarnya pula, memang akan dilayan juga tetapi secara kasar lah.

Kredit foto: IG

Mengenali Amyza yang bersuara lantang pastinya ramai yang teragak-agak untuk berbicara dengannya. Namun, apa yang dikatakannya benar belaka. Hubungan suami isteri akan lebih indah jika masing-masing menghargai dan tidak 'makan luar'. Jadi kalau dah kantoi, isteri mana yang tak terguris hati kan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 89
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : "Adik You Tak Sedap Nyanyi"- Shila Amzah Tampil 'Back-Up' Adiknya, Syada Amzah

Komen Terbaru

Quote kiyudi 10-9-2019 03:33 PM
sayawifenikmie replied at 10-9-2019 03:23 PM
ehhh ..  kenal kiter ke?

selalu gak lepak2 sini ... tapi biasanya malam ... siang2 sibuk .. ...

kenal kak..dlu2 ada beli brg ngan akak......

10 yr back..maybe.....


Lain-lain Komen

Quote bluecrystal 28-8-2019 11:13 AM
Haa wallet laki aku pun dia letak gambar aku masa anak dara..berlapis2 lagi adala 4,5 keping..sampaila satu hari aku gaduh ngan dia aku keluarkan semua gambar tu..eh dia tak tanya pun aku gamba hilang...

Dah lama tu aku tanya tak perasan ke gamba iols ilang..dia gelak2 cakap tak...ko nampak x..dia bukak wallet tu amik duit je tak tengok pun gambar tu..harap somi kak amyza tak begitu
Quote Madel 28-8-2019 11:19 AM
Abis tu yg dulu suami nya kantoi curang, smpai nak pijak perut pompuan mengandung
Dapat tahu dari mana?
Dah katanya tak cek hfon lagi bagai
Quote VirginLady 28-8-2019 11:20 AM
alaa..macam ni haa
Quote messymimi 28-8-2019 11:20 AM
bluecrystal replied at 28-8-2019 11:13 AM
Haa wallet laki aku pun dia letak gambar aku masa anak dara..berlapis2 lagi adala 4,5 keping..sampai ...

muahahaha yg ni mmg kelakar! berlapis2 bukan main lagi...sekali hilang xsedar jugak
Quote nipskacang 28-8-2019 11:21 AM
Eh tp muke die mcm maintain jugak la kan walaupon dh bebelas thun
Quote GegarVaganja 28-8-2019 11:24 AM
Madel replied at 28-8-2019 11:19 AM
Abis tu yg dulu suami nya kantoi curang, smpai nak pijak perut pompuan mengandung
Dapat tahu dari m ...

Heh. Tu tuhan bagi petunjuk ketika solat.
Husnuzon.

Quote be-keng 28-8-2019 11:25 AM
bluecrystal replied at 28-8-2019 11:13 AM
Haa wallet laki aku pun dia letak gambar aku masa anak dara..berlapis2 lagi adala 4,5 keping..sampai ...

.....
Quote beta_carotene 28-8-2019 11:25 AM
Madel replied at 28-8-2019 10:19 AM
Abis tu yg dulu suami nya kantoi curang, smpai nak pijak perut pompuan mengandung
Dapat tahu dari m ...

gitchuhhh burnnn!!

persoalannya.. motif nama gelaran kak kaia?? kau orang hawaii ke nama gitu??
Quote tuberoses 28-8-2019 11:27 AM

i will survive kekdahnye  
Quote tintin22 28-8-2019 11:27 AM
kak kaiia
Quote RatuDunia94 28-8-2019 11:34 AM
Sheols pon x belikan wallet baru ke kat lakinya..
Quote lasagna 28-8-2019 11:35 AM
Madel replied at 28-8-2019 11:19 AM
Abis tu yg dulu suami nya kantoi curang, smpai nak pijak perut pompuan mengandung
Dapat tahu dari m ...

amboiii cuolssss.. truss throwback laa puleksss
tp iols pun ada igt part ni, dia pya mengamuk time tu kecoh satu malaya kan.
Quote matchstick 28-8-2019 11:38 AM

hahaha ..yg ni kelako
Quote Cpkay 28-8-2019 11:39 AM
Madel replied at 28-8-2019 11:19 AM
Abis tu yg dulu suami nya kantoi curang, smpai nak pijak perut pompuan mengandung
Dapat tahu dari m ...

aku ingat lagi gossip ni..
memang brutal kak amyza time tu
Quote weezerfan 28-8-2019 11:40 AM
Kalau ada kompem kena terajang dek mija.
Quote kiyudi 28-8-2019 11:42 AM
agak2 la xpnah bukak wallet laki

aku slalu bukak amek duit.....lepas amek bru ws... i amek duit,,,nk beli brg dapor...

tu kenangan jer...sbb dia pn dh xde...... rindu
Quote haruslah 28-8-2019 11:45 AM

hahahaah bongok betol
Quote mizruncing 28-8-2019 12:40 PM
alhamdulilah lama jgk dia brtahan dgn laki dia even baru je kawen dlu dh ade kontroversi kan. smga aman2 jah. minat jgk dia ni berlakon dlm citer aye jd org melakau dlu
Quote aemon 28-8-2019 12:46 PM
ok kak kaia.semoga berbahagia hingga ke jannah..

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.231306s Gzip On
To Top