Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Solekan Cik B Dikutuk Mulut Puaka, Syedewa Ajak Jadi Modelnya!

13-10-2019 09:15 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 93

Umum tahu anak perempuan Datuk Seri Vida iaitu Cik B merupakan seorang yang sangat 'simple' dan tidak gemar berfesyen, mahupun mengenakan solekan tebal. Gaya pemakaiannya itu sesuai dengan umur remajanya.

Walau bagaimanapun, baru-baru ini Cik B tampil dengan bergaya dan 'trendy' di kulit muka majalah Remaja. Rata-rata netizen terkejut melihat perubahan rupa gadis itu apabila dipakaikan solekan tebal.


Kredit foto: Twitter

Pun begitu, ada sahaja mulut puaka yang memerli rupa Cik B itu.


Kredit foto: Twitter

Selepas tweet perlian itu tersebar ke sekitar Twitter, Cik B sendiri tampil dan memberikan reaksi 'padu' dan menyatakan bahawa dia merasakan yang dia nampak elok dengan fesyen dan solekan sedemikian.



Netizen lain juga turut 'back-up' gadis ini dan memuji kecantikannya. Mereka turut berbangga melihat Cik B yang yakin dengan penampilan dirinya dan tidak tunduk kepada tohmahan 'haters'.


Kredit foto: Twitter

Lagi best, apabila juru mekap terkenal iaitu Syedewa turut memunculkan diri dan mengajak Cik B untuk menjadi model solekan di laman YouTubenya sekiranya dia sudi.



Adakah kita bakal lihat 'tangan emas' Syedewa make over Cik B? Sama-sama kita lihat! - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 93
Komen

Previous : Nora Danish Bengang Ditipu Ratu Rock 'Ella', Mujurlah Tak Sempat Lebih Jauh!

Next       : "Syurga Buatmu Risteena" - Sifat Risteena Dipuji Jaga Ibu Sakit

Komen Terbaru

Quote sarah82 14-10-2019 06:35 PM
syidasaleh replied at 14-10-2019 06:33 PM
Mulut sexy u. Mcm kena sengat tebuan

Hahaha.. Ramai kan wanita suka mulut mcm cik B

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 13-10-2019 09:24 AM
You looks fine as fuck.... Ok. If you say so, Cik B.
Quote sarah82 13-10-2019 09:32 AM
Kulit asal mak dia la kan.. Maknanya mak dia putih sbb cucuk
Quote Kurex 13-10-2019 09:49 AM
Positifnya cik b
Quote raxief 13-10-2019 09:49 AM
padahal memang buruk pun mekap tu.. pasal dia anak dsv, ramai la back up
Quote Themilo 13-10-2019 10:08 AM
Dsv, please hantar cik b english tuition yang elok sikit. Kalau dah kaya af, hantar kat british council pun boleh. English hauk.
Quote makneng 13-10-2019 10:10 AM
Rupa sebenar bidah.. Hadap je la.. Idoklah buruk pun
Quote thetimes 13-10-2019 10:12 AM
Okay ja tengok
Anyway x sabar nak tengok hasil Syedewa makeup Cik B
Quote MeghanK 13-10-2019 10:23 AM
i lookS dik?? spesis hanis haizi gak ke ni
Quote beta_carotene 13-10-2019 10:25 AM
bagusnya Cik B ni.. so positivity..
Quote buapakperut 13-10-2019 10:30 AM
Edited by buapakperut at 13-10-2019 02:33 AM

mekap ok walaupun nampak tua dan suram tapi rambut pehal dah macam monkey d luffy. ce mekap tu kening bagi straight takyah arched sangat. takpun taru bedak je
Quote buapakperut 13-10-2019 10:32 AM
beta_carotene replied at 13-10-2019 02:25 AM
bagusnya Cik B ni.. so positivity..


tears is falling

Quote otai_g 13-10-2019 10:50 AM
wei dia ni bkn sapa2. Bkn ahli politik, bkn artis, bkn ada bnd best yg dijual. Stop2 la buat story psl dia ni. Aku nk bc pun x lalu shal.
Quote harkktuih 13-10-2019 11:00 AM
Mr pufff...
Quote jane_hopper 13-10-2019 11:11 AM
Comel gila cik b, mcm missy elliot pun ada hihi
Quote febreze 13-10-2019 11:25 AM
syed dewa ni mcm kejap ensem kejap tak kan hahaha
Quote sfrnna 13-10-2019 11:55 AM
Sbb anak tok vidah boleh la jd CoverGirl.. kalau Dak... Hmm
Quote meow_tompok 13-10-2019 12:07 PM
otai_g replied at 13-10-2019 10:50 AM
wei dia ni bkn sapa2. Bkn ahli politik, bkn artis, bkn ada bnd best yg dijual. Stop2 la buat story p ...

dia kan penjual keropok salmon skin salted egg yadda yaddaaa cik B. Itu benda best yg dijual.
Quote Miss.H 13-10-2019 01:09 PM
Muka rare cik b.
Quote fliphair8 13-10-2019 01:22 PM
Hakak tak condone ler netizen ngutuk bebudak ni...plus hakak rasa ok jek make upnyaaa utk magazine pun...but cik b, pun umur baru berapa nak "af" kan org ni....dsv siler pantau soc med anak...

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102937s Gzip On
To Top